PiLLLe je napisal/-a:K te bo kops vidu s tem ti bo napisu kazn za idiotizam
Se mi ni treba bat, še nimam izpita :P :P :P
LP

Lilith je napisal/-a:Templar je napisal/-a:Baje edino kar deluje se naštima pod oz nad tablico in moti snop žarkov laserja in te hkrati opozori da upočasniš ker ponavadi te naprave policaji policaji zaznajo ker mu merilec napiše da ga motiš.Ta nova zadeva pa napiše da policaj narobe uporablja in ti lahko upočasniš in izklopiš motilec ki pa ga policaj lahko zazna če je še vklopljen in v njega meri na razdalji manj kot 30m. Res pa da stane neki čez 90.000...
Se pa ti po dveh merjenjih že splača. Še posebaj če si peljal 30 hitreje od omejitve...
Kak se reče in kje se dobi?
Nuuuujno.
firestorm je napisal/-a:pistola poslje zarek za zarkom v tablico, in potem ko se ta zarek odbije nazaj v pistolo, zarek za zarkom spet potem izracuna hitrost vozila, tak sem slisal, kolko pa je tu res pa nimam pojma
-djsly- je napisal/-a:No da še jaz povem iz prve roke nekaj.
Ko sem nabavil avto od kolega, je mel jammer že gor montiran. On je zđemal se mi zdi da 4-5 merjenj. Tako da ga je jammer že amortiziran. Pravtako sem jaz sfukal 2 poskusa merjenj policajev. Enkrat pred LEklerkom ko smo dragal, hehe... Zadeva 100% deluje.
Ravno včeraj sem dobil novega, ker sem moral kolegu njegovega vrniti.
Strošek: 290 eurov. Montaža simpl. Deluje 100%. Radar jamma dokler policaj meri v tebe in ne neha po nekaj sekundah tako kot nekatere variante jammerjev.
Jammer po trenutnem zakonu NI prepovedan. In kar ni prepovedano JE dovoljeno. Z novim zakonom pa ne bo tako. Kazen je odvzem jammerja + 200k sit kazni.
V teku je izdelava prototipa, ki ti tista dva senzorja (motilca) skrije pod odbijač, ko jammer ugasneš, a bo na voljo predvidoma spomladi
LP, sly.
mazda-mx3 je napisal/-a:po novem bo oboje prepovedano....jammer dejansko tako zmoti merilec, da izpise nizjo vrednost......enkrat je bil en test teh naprav v eni slovenski avtomobilisticni reviji...ne spomnem se tocno kaj so pisali
-djsly- je napisal/-a:firestorm je napisal/-a:za jammerja nevem, ampak za detektorja pa sem 100% da je pisalo NI dovoljeno!
LP firestorm
V sedanjem zakonu?
Bi rekel, da prej jammer ni dovoljen kot detektor. Ker detektor je 100% useless zadeva. Stran vržen dnar.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov