lazo je napisal/-a:kaj pa na moje vprasanje glede ciscenja platišč z kislino nebo noben nic odgovoril ali pa moram za eno vprasanje res novo temo odpirat
lazo je napisal/-a:Templar je napisal/-a:Osebno nikoli ne bom imel ustnja v avtu iz navedenih razlogov
4. poleti ga samo z maslom namažeš pa lahko gor šečeš jajca-kurja ali svoja
a ni to fajn pa ti se ena zraven vsede,pozimi jo malo hladi pa jo ti ogreješ,poleti pa shladis,sam tut veliko manj je pucanja z usnjem kot blago,pri usnju umazanijo enostvno pobrizes pa vsaj jaz mislim da se nekako veliko lazje spuca kot blago,
da nebi odpiru nove teme lahko kar tle vprašam, v veliko avtopralnicah ''ročnih seveda'' uporabljajo tisto kislino za čiščenje alu platišč umazanjo i ta sranja dol,saj se posebi ce je avto avtomatik se tista umazanija zlo rada hito nabere od bremzanja pa zažre not,kok kej ta kislina skodi feltnam ,baje z vsakim pucanjem en sloj feltne dol das,al kako,nekje jo pa mesajo 50:50 z vodo,kaksno mnenje imate o čiščenju feltn z temi dodatki in kakšne dodatke kej vi uporabljate.
ZEeMF je napisal/-a:glede čiščenja feltn, pomoje ti nov feltno razžrl če se s kislino puca, no saj takoj ne, pomoje jo boš prej skrivu, al pa prodau preden se bo kej poznal od čistila. kar se pa usnja tiče, za pucat je baje res dost sam, vlažna krpa, razn če je kak hud madež. pa kokr jaz vem celi usnjeni zici ne drsijo (vožnja s prijateljem), tut če greš hitr pa če gre ato počez čez uvinke, premetava te pa v vsakem zicu. če bi pa bil rad čist prmer not pa dej po zicu našiti ježke, pol pa obleč kake mehke cofaste hlače in pulover, in se novš premaknu tut za milimeter.
stealth je napisal/-a:jaz iščem nekoga k bi to napravu za manj kot 100k (to je moja najcenej varianta) , ker baje da je nekdo enemu na forumu to naredu za 30k, pa noče povedat kdo
Spasky je napisal/-a:Ja, nažalost alfe nimajo kombinacije usnja in alcantare. No zanima me predvsem usnje v 156-tici, drsi ali ne? Prijatelj ma BMW 323 ci z usnjem pa ga včasih moti!
Nek prijatelj mi je spet rekel, da majo v alfi usnjeni sedeži slabši oprijem( bočni)in če hitreje vozim naj raje ne vzamem usnja
no lastniki alf, ki imajo usnje naj mi prosim malo več povejo, sploh če so imeli možnost peljati obe varianti!
Lep pozdrav
Infiniti:Ti pelji avto na Industriju usnja vrhnika pa boš dobil vrhunsko kvaliteto. Če si že poceni kupil takega športaka bi ga moral lepo vzdrževati
[/quote]stealth je napisal/-a:Infiniti:Ti pelji avto na Industriju usnja vrhnika pa boš dobil vrhunsko kvaliteto. Če si že poceni kupil takega športaka bi ga moral lepo vzdrževati
Ni problem vzdrževanje. Sam zakaj bi plačeval 3x več če nekdo naredi isto dobro za 3x manj...Brez skrbi avto bo še zmeri lep saj krša ne mislm dajat not
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov