Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ali blendate,ko opazite policaje

da
52
71%
ne
10
14%
občasno
11
15%

Skupaj glasov : 73

Uporabniški avatar
Bric
Novinec

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a Bric Če avg 05, 2004 7:48 pm

Zmeraj in povsod blendam, če so miličniki. Tud to pripomore k varnosti. Pa srečno...

Lp
Bric

Uporabniški avatar
B4 Turbo
Novinec

Kraj: Šempeter pri Gorici

Napisal/-a B4 Turbo Če avg 05, 2004 8:01 pm

ljudje se bojijo blendat, nvem zakaj. jaz vedno! mene so pa ze dostikrat resli tovornjakarji, oni vedno poblendajo, medtem ko avti niso nic!

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če avg 05, 2004 8:01 pm

Kolk pač na scooterju srečam policaje blendam vsem (razen, če vidim, da ima voznik na sebi rdečo kapo, al pa ferrari nalepko itd). :P

PS: to z rdečo kapo itd nej bi bil Joke.

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Če avg 05, 2004 8:22 pm

So mi že dostkrat poblendal in tud jz poblendam drugim

Lp
There is no time...

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny Če avg 05, 2004 8:41 pm

Vedno!
Slika

sector
Novinec

Napisal/-a sector Če avg 05, 2004 8:44 pm

kamionarji res vedno namignejo na radarje! sicer pa je tole z blendanjem vcasih cisto pretiravanje. primer; se vozim sredi soncnega popoldneva dneva domov s crnknjeno zarnico, 80% nasproti vozecih voznikov bo blendalo. ravnotako, ce vozim z parkirnimi lucmi. nic cudnega, ce kdo ob tem dobi epilepticen napad :twisted:

6killer
Nov uporabnik

Kraj: okolica Maribora (JN76TL)

Napisal/-a 6killer Če avg 05, 2004 8:57 pm

No tud jas poblendam, ko sn na varni razdalji, da pol ni sitnosti, ampak je pa fora da kakor ste ze ugotovili, da folk nazaj malce cudno gleda (v smislu saj mam prizgane luci, kaj me j e b e s, ampak skor nihce (vecina) pa ne posteka vec (vsaj pio mojih izkusnjah) da bi kje ta ONI stali. No encajt sn mel se v avtu (od starega ) not montirano CB postajo in ko je bila eno noc taka priloznost v hocah , ko so na bus postaji stali (smer sl. bistrica), blendat ni blo smisla saj je bil nasprotni pas locen kao AC (iz MB veste kaj mislim), vzgem postajo, grem na 16 kanal (kanal od tovornjakarjev)in se zaderem: kanal 1-6 pozor v hocah radar v smeri slov. bistrica. to ponovim in tema, cez cajt pa slisim, kako me dva tovornjakarja posiljata v vse po spisku od 3PM naprej, ker sem ju zmotil pri cvekanju. Ok za to se ajde opravicujem (ker sem se brez predhodne najave vsilil v zvezo), ampak ker je moj stari sofer, vem, da je ta kanal v slo kao namenjen vsem voznikom za opozorila na cesti in ne cvekanju, saj bi se lahko spravla na kerega drugega izmed preostalih 39 kanalov ane? No, ker sem v tem casu ze prisel domov (doma malce v hribu, sem se enkrat ponovil opozorilo (16 kanal tisina - verjetn prisla ovadva pilota izven dosega), malce poskeniram in na 13 kanalu naletim na dva operaterja ki sta se "svercala" po "civilnem" bandu, ker o njiju nisn vedel nic, jima podam opozorilu (kaj ves morda sta pa na cesti, ziher je ziher.........), ampak kontra pa dobim sam en PM in spet od zacetka vse po spisku............. to me je tako razpizdlo, da sem ob 3 zjutraj sel ven montirat postajo in od takrat tega hudica nocem vec videt v avtu............
Nauk te zgodbe: Ocitno narodu dol visi, ce ga opozoris na "nevarnost", pac raje placa, tud prav, ampak vsaj poblendam pa se zmer...............pa ceprav mi pol kontra krilijo v abecedi za gluhoneme (vsaj podobno temu do te mere, da ti je takoj jasno, da te je poslal v PM itd......).
Sicer kateri so imeli oz se imajo montirane CB postaje, je zlo vredu, da se kaksno opozorilo znajde tud tam gori na 16 kanalu, ampak ocitno je ta "navada" ze izumrla, blendanje v smislu "pazi na radar" pa tud ni vec dalec od tega.

73 de S56ZWH (Andrej)

PS: Ocitno narodu zadostuje, da zvedo vse potrebne novice prek radija, ampak iz lastnih izkusenj vem, da to novico zves takrat ko je ze prepozno (enkrat je niti nisem zvedel, drugic pa sem slisal po radiju na zelo ironicen nacin ravno, ko me je g. milicnik povabil na preventivno "pihanje na frulico" (valda 0.00), ampak kazni za prehitro voznjo se nisem uspel ogniti (tista fora na lepe oci ocitno ni delovala (najlepsa stvar na meni).............))........., ali pa je sploh ne izves. (najbolj ziher je blendanje!!!!

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type Če avg 05, 2004 9:08 pm

Do nedavnega sm skoz blendal, k so me pa zarad tega ustavl, in slikal v ljubljani z golfom II in mi nabili kazen, hvala lepa!

Nimam tok dnarja!

:(

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster Če avg 05, 2004 9:08 pm

velikrat samo kaj k jih ful ne zakapira zaka mu sploh blendaš
aja pa če nima luči mu tut blendam vedno 3x

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Če avg 05, 2004 9:10 pm

itaq da se blenda

marsikatermu sm prpsarov denarce in obratno, ce ne bi folk blendov bi bil jest vsak mesec brez dnarja, ker nas betin ni glih za 70km/h narjen, tist znak je cist vseen ce na kolesarsko cesto prestavjo

sam dej no mir, sej vem da je kazniv blendat, ampak opaz te lahko samo ponoc pa se za to te nav su jagat, ker si poblendov

nism se slisov da bi kdo bil strafan zarad blendanja k je radar
Slika Slika

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Če avg 05, 2004 9:11 pm

Pro2Type je napisal/-a:Do nedavnega sm skoz blendal, k so me pa zarad tega ustavl, in slikal v ljubljani z golfom II in mi nabili kazen, hvala lepa!

Nimam tok dnarja!

:(

aja ok, zgleda da tud, my bad 8)
Slika Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če avg 05, 2004 9:20 pm

Blendate kaj tistim ki nimajo prižganih luči? Js sem enkrat celo marici poblendal pred brezovico, in je tip takoj prižgal in ko je šou mimo mene je kops stran gledal 8)

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pro2Type Če avg 05, 2004 9:21 pm

lahk ti slikam položnico da boš vidu, prehit pelal 15 km/h čeprav nism k mi ni radarja pokazal pa še blendanje pa je blo 25000

yeah

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pro2Type Če avg 05, 2004 9:21 pm

blendam ljudem k nimajo luči ponoč pržganih, jih je kar neki drugač pa ne več!

CM
Novinec

Napisal/-a CM Če avg 05, 2004 9:23 pm

skoz blendam :)
sicer mi ponavad blendajo nazaj alpa pozdravlajo :?

Uporabniški avatar
AnDr3jC3K
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a AnDr3jC3K Če avg 05, 2004 9:24 pm

6killer je napisal/-a:drugic pa sem slisal po radiju na zelo ironicen nacin ravno, ko me je g. milicnik povabil na preventivno "pihanje na frulico" (valda 0.00), ampak kazni za prehitro voznjo se nisem uspel ogniti

:D Tut meni se je ravno to zgodilo nazadnje ko sem naletel na radar :twisted:

Drugač pa...blendam vedno.

LP

Uporabniški avatar
Lilith
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Lilith Če avg 05, 2004 9:26 pm

vedno

(sorry cop, frenda pa lahk pozdravim na cesti, al kak? :twisted: )
Born to be wild.

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Če avg 05, 2004 9:37 pm

hvala bogu da vedno 2x sm že najebu na hrvaškem zarad prehitre vožne od takrt k ga vidm za tem takoj poblendam :twisted: 8) :) :-P
>>ZIDEK<<
Slika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Če avg 05, 2004 9:44 pm

hah moj sosed blenda tud ko ni policajeu... pol pa folk sam :shock: kaj je narobe da je blendu :lol:

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Če avg 05, 2004 9:44 pm

Vedno blendam zarad radarjev (uporabi iskalnik, ta tema je že bla), blendal sem tudi vštric s policajem ki je meril (skrit), drugi policaj pa je gledal mene (pravtako skrit). Boli me falus za njih. Aja, policaja sta bila skrita za tiste, ki so jih merili, jest sem jih vidu.
Zarad luči blendam samo še v slabi vidljivosti (zvečer, zjutraj), podnevi je itak brezveze - lahko šaltar znucam :roll:

Mi pa gre na jetra blendanje, ko nasproti vozeči "pametno" ugotovijo da vozim prehitro in blendajo kot nori, čeprav nobenih radarjev. Pa kakšen se tud najde ki blenda zarad dolge luči na motorju...bravo stari...opazu si me pa le ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov