Drugače pa malo čez hrbet potegnt en kowc in bo mir!

Jonas je napisal/-a:Pomoje bom sou res na policijo. Overjeno kupoprodajno imam, vse sm naredil tako kot treba, vse po zakonu. Cez vikend bom se pocaku ali pa vsaj se danes, da vidm ce bo se kdo kaj svetoval, potem naj pa policija zadevo resuje naprej. 60k pa 60k, nedam jih!
LP
menjekul je napisal/-a:
dejstvo je, da si naletel na pujsa po domače povedano. takih ljudi mrgoli in moraš pazit na vsakem koraku.
GorazdO je napisal/-a:Jonas - daj najprej poklič na Zavod za varstvo potrošnikov, potem pa od tam naprej...
pa veliko sreče...
borut007 je napisal/-a:Nič mu ne plačaj dodatno, prometno pa zahtevaj s pomočjo policije!
To, da bi moral za feltne in podobne reči dopisat v pogodbo je larifari. Si predstavljate, da vam prejšnji lastniki začnejo težit, da jim vrnete prevleke sedežev, radkape, vlečno kljuko, radio, dišečo smrekico,...
Kar je ob nakupu bilo predano novemu lastniku, to je tudi njegovo in ne more nihče nič nazaj zahtevati.
Jonas je napisal/-a:Po drugi strani me pa spet skrbi, ce jz placam po prevzetju, ali lahko preden dam 60k, odprem in pogledam kaj je notr. Da mi nebo kaksnega papirja poslal.
LP
Omelo je napisal/-a:Sploh se ne sekerat! Vse, ampk res vse karte, vključno z Jolyiji so na tvoji strani! V pogodbi ti piše vse, sploh se ne sekirat. Tvoje je vse. Lahko ga celo tožiš zaradi izsiljevanja, pa boš še radio dubu
Drgač pa ti dam jst cifro enga od mojih odvetnikov pa se z njim vse zmeni. Če te zanima kej več, pa po PM. Ampk mislm da to ne bo potrebno. Na policijo, pokaži SMS, pa naj se oni s tem ubadajo. V skrajni sili ga lahko prek GSMa tudi izsledijo.
menjekul je napisal/-a:Jonas je napisal/-a:za feltne sm mu dal potem se dodatnih 100.000, vendar to nikjer ni napisano. To je bila pac moja napaka.
ja,napaka. na napakah se učimovedno vse na papir,če ni na papirju ni nikjer....in zato ti zdaj sere po glavi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov