Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist To avg 10, 2004 11:47 am

Prva predelava... chop top na stričevi alfi 145 :twisted:
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica To avg 10, 2004 11:53 am

polo brez sero volana 98 letnik

dala gor feltne 15col 195/45

dober ne pa bres servota

lp tigrica

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar To avg 10, 2004 11:57 am

jst sm tut začel z modifikacijo compa (vgradnja vodnega hlajenja), pol sem nadaljeval z tuningom atx 50 (drug auspuh, elko 39mm, drugi zobniki -- motor je letel ko sneta skira), zdej pa kupujem avto, ki bo tudi deležen modifikacij :)

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 To avg 10, 2004 12:02 pm

kupil Alfo :D

ni treba nč predelat 8)

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM To avg 10, 2004 2:15 pm

prva predelava moja predelava je bla car tattoo na havbi stricovega audija a4 1.6 metalic siva barva

car tattoo sem pa naredil cist enostavno in domace, bil sem se malo mlajsi, nevem tocno kolko, in sem mel neko macko v narocju, sem priso do avta in jo vrgo na havbo, takrat je macka zacela plesat po havbi(seveda z krempli) in naredila en majhen car tattoo. (jaz sem ga tudi potem mel, ampak na licu odtis roke) :D

LP

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 To avg 10, 2004 2:29 pm

Pozdravček!

Prva predelava je bil moped ATX, zamenjal nekaj zavornih oblog spredaj (jap, pri motorju niso nobene zavore dovolj dobre), menjava bata, cilindra, vplinjača... Skoraj podvojil moč in končno hitrost.

Potem sem na Z101 namestil dodatne dolge luči :) (drugače je bilo ponoči FLYING BLIND) prodal čez tri mesece.

Potem golf 1 "anti-tuning" ko sem ga kupil je bil toliko znižan, da sem moral zamenjati vzmeti in amortizerje, ker je začel spuščati olje zaradi preveč bližnjih srečanj z grbinami na cesti :) (Vmes sem zamnjal še motor in menjalnik.... no ja od originala je ostal več ali manj samo karoserija)

Potem Twingo samo muzika, ker bi po 1,5 leta in 50k km moral preveč vložiti v obnovo.

Trenutno pa Clio DCI, zaenkrat še stock varianta, v načrtu pa so OZ platišča, eibach vzeti in kayaba amortizerji.

Lp Tristan01

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman To avg 10, 2004 3:50 pm

Twingo, nov. Malo spojlerjev, znižan, platišča+gume, izpuh, malo noter (volan, stopalke ...)

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo To avg 10, 2004 11:03 pm

Sale je napisal/-a:Moj prvi predelan avto je bil Fičo - kar precej predelan:
http://users.volja.net/toyman/sale/fico1.jpg

To so bili pionirski začetki, potem pa je šlo počasi naprej ;).

Ja ni ti bil slab tale tvoj fičo. Vidm da ste clo blatnike porezali.

Kaj s tistega kar smo se menla nebo nič? :P
Slika

bobetko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bobetko To avg 10, 2004 11:49 pm

prvi avto je bil yugo predelal sem pa:zavore,komplet armatura,malo akustike,malo napilil mašino dal od ritmota in podobno,temnil šipe,.......
naslednji avto z predelavami je pa bravo katerega vozim še sedaj

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Sr avg 11, 2004 12:02 am

začel z kompom, sedaj pa počasi opremljam svojo mazdo :wink: Zaenkrat samo črte, jutri pride močnejša muzika :twisted: , u prihodnosti pa nameravam nabavt zadnji spojler, pragove ter ga obvezno spustit
EJ6

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme Sr avg 11, 2004 8:11 am

Jaz sem zacel z moto projekti:
http://www2.arnes.si/~mjereb2/crash/P9101143.jpg
http://www2.arnes.si/~mjereb2/crash/DSCN0115.JPG

No zdaj ko sem kupil avto (CRX Si), sem pa zaenkrat namonitral el. pomik stekel (ne dokonca, ker je avto ves podrt, ker moram zamenjati celotno kablovje), pride pa upam da do konca meseca notr popolnoma obnovljena, highly tuned D16A9 masina :twisted:. Preostali denar gre v podvozje, ce ga bo sploh kaj ostalo. Iscem pa donatorje za avtoakustiko, namrec sem brez radia in zvocnikov :cry:

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Sr avg 11, 2004 11:20 pm

Jst Cliota. Mal poprasku levi bok, pa odlomu zaščitne bočne letvice. Ja, sej vem, da se to ne sme.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Sr avg 11, 2004 11:27 pm

darwin je napisal/-a:Jst Cliota. Mal poprasku levi bok, pa odlomu zaščitne bočne letvice. Ja, sej vem, da se to ne sme.

Vsak ma svoj pogled na styling :EE
EJ6

Uporabniški avatar
pubi2cv
Novinec

Kraj: Breg pri Polzeli

Napisal/-a pubi2cv Pe avg 13, 2004 12:09 pm

Ni bila ravno prva predelava....pa še nenamerna je bila :oops: ...je pa zanimiva zgodba. Zdi se mi da leta '97, ko sem se vračal iz Pariza (novoletna fešta pa to) mi je urgalo nosilec zapirala sprednje havbe. Posledica je bil totalni styling nje same, posledično pa še spačkove platnene strehe in moje glave (ena buška točno na sredini :evil: ). Antistyling sem izvedel s pomočjo skakanja po havbi.....da je dobila približno obliko in sem jo s štumfi od svoje najdražje ter drotom od rikverc luči (tega sem še najmanj pogrešal) privezal na mesto, kjer bi mogla bit. Ob odprtju je namreč potrgalo pante iz karoserije (110 km/h po avtobanu v Nemčiji), nakar je (po tem ko jo je najprej čez sprednjo šipo nalimalo na streho in moj pisker) zapustila vozilo in pristala na travniku ob cesti.....jedva smo jo našl :noro :mrgreen:
pubi

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe avg 13, 2004 12:44 pm

Hm prvi tuning + stajling je biu narejen na frcotu :P biu je na zacetku navadn a3 pol z mrezco na luceh :P :) pol sm mu zamenju vse sam sasija je ostala ista :P se zmer ga mam kr ga noben noce zamenjat za ojacevauc al pa ker kol avtoradio na cdje :twisted: pol zdj evo glih dons zamenju masino na puglnu 405 bla je notr 1.6 bencinr zdj je pa 1.9 dizl :twisted: pol kva se aja zacel se je pa na bajkih :P :)

Mah full stvari sm jst ze predrku sam mal od tega je blo v funkcijonalnm stanju pol :lol:

Lp PiLLLe
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov