MIKIMOUS je napisal/-a:OK zdej pa še vozne lastnosti. Kar sem jest vozu MB-je Audije in BMW-je pa ni blo tuko mal je moj mnenje tak. ČE hočeš voziti po idealni liniji s čim manj odrsavanja in čim večjim oprijemom si kup Audija Quattro, če mislš drset skozi ovinke, je najbolj primeren BMW, če pa hočeš met prestiž ja je pa še vedno zvezda.
Tko da vas lepo prosem vse fene BMW-jev, pa tud drugih, da ne serjete po drugih avtih, k v 90% primerov iz vas govori sam estetika, pa zdi se mi da gre tuki bolj k za zdrav razum za neke vrste religijo vero.
Jaz nisem lastnik BMWja, sem se pa že nekajkrat prepričal da so to zelo dobri avtomobili. Kvalitetno narejeni in predvsem zelo športni. Takih užitkov in handlinga ne dobiš pri nobenem audiju ali benzu. Če ti je vsaj malo do same vožnje (ne do prevažanja iz A v B) ti bo BMW sigurno zlezel pod kožo. Če si pa bolj praktičen tip pa verjamem da ima recimo kak A4 avant dosti prednosti.
Sicer pa je nekaj na tem, če je večina uporabnikov zadovoljnih. Vem da obstajajo zagrizeni hondaši, alfisti, BMWjaši. Nisem pa še slišal da bi kdo bil tak pristaš Audija ali benza ali Hyundaja. Pač, nekateri avtomobili imajo dušo.
Tole z vožnjo čez ovinke pa tudi ni čisto res. Z BMWjem se boš peljal hitreje kot s podobno motoriziranim Audijem ali benzom. Quatro ti na suhi cesti ne pomaga prav nič, samo težji je avto zaradi njega in slabši filing imaš na volanu.
O kvaliteti izdelave pri mečkah pa tudi nebi izgubljal besed, ker mislim, da vsi vemo kam so padli v zadnjih letih.
Pa da povem še enkrat da nisem lastnik BMWja niti fanatični oboževalec. Če bi hotel bi si ga lahko kupil, pa raje vozim nissana, ker je za moje potrebe boljši. Samo hočem povedat, da ima BMW nekaj zelo dobrih lastnosti, ki jih veliko ljudi zna ceniti. Ko ga pelješ izstopa iz povprečja.