MIKIMOUS je napisal/-a:Če ti ni dobesedno na radarju pokazu kok si pelu pa kdaj, pa če nisi podpisu ti nič ne more.
Drgač se pa kr mirne duše prtož, glede na to kok z nadzvočno brzino delajo v naš držav, bo vse skupaj zastaral.
Drgač pa tuko k sem že nek omenil da majo naši polcaji naštimane radarje na 64 km/h če je omejitev 50. Vem s prve roke.
Zm3-D3n je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:Če ti ni dobesedno na radarju pokazu kok si pelu pa kdaj, pa če nisi podpisu ti nič ne more.
Drgač se pa kr mirne duše prtož, glede na to kok z nadzvočno brzino delajo v naš držav, bo vse skupaj zastaral.
Drgač pa tuko k sem že nek omenil da majo naši polcaji naštimane radarje na 64 km/h če je omejitev 50. Vem s prve roke.
ja loool sam kva mu pa lah anrdis ce ma tko radar nastiman ker namrec mene je uceru dubu na radar in mi napisu 15.000sit sam najvecja fora je pa tuki to ....hitrost....64km/h!!! A je mozno da je blo to nastiman?
MIKIMOUS je napisal/-a:Sam sem bil tudi večkrat ustavljen glede prehitre vožnje, kadar me je policaj ujel na radar mi je tudi pokazal točno na radarju kok sem prpelu, ker mi mora pokazat a ne štekaš al kuga.
S prve roke pomen da je policaj moj kolega in da mi je povedal na kok majo radarje nastavlen.
Zato lepo prosm, da ne pišeš bedarij nazaj. A sem se zlagov, da je voznik upravičen vpogledat na radar, če meniš da ni pejt zakon brat k se ga jest nism spomnu.
Če te policaj vidi da prehitro pelješ in te zaradi različnih razlogov ne more zmert se gre lohk samo žalit bogu. To se je men zgodlo k sem prepelu prehitr in me zaradi prehitevanja vozila ni mogu zmert. Pa mi prehitre vožnje ni upoštevu ker je ni mogu dokazat.
A sem bil zdej dost jasn. To da mi pa neke kirurge umenjaš mi pa ni glih najbolj jasn kaj majo zvezo s tem.
MIKIMOUS je napisal/-a:Vso vemo da avtomobilski števci lažejo, pol se pa policaj sam odloči pr keri brzini bo začel colat.
No na gorenskem je to to.
Če je v Ljubljan drgač ne vem.
Mam pa na žalost z Ljubljanskimi policaji negativne izkušnje, k sem pelu še skozi utripajočo zeleno, sam sem se zarad prevelke gužve ustavu sred križiša pa me je rufnu in zatežu da sem pelu skoz rdečo.
Pol je pa še reku prov nesramen da se lohk prtožem njegova beseda prot moji. Glih mau je mankl da ni bla moje pest prot njegovi, kaj sem mogu palču sem tistih 20 jurčkov pa je to to.
Drgač pa pravm da prot policajm ni dobr bit pametn, k ga še bolj najebeš. Uprostite izrazu
Zm3-D3n je napisal/-a:aja tko pol ql...sm se e ustrasu da me je zajebu, sam tok da svojo dnovno normo izpolne da ga pol nacelnik ne j**e in ne nadera. pišuka sam zakva modeli morijo za tistih 10km/h....to je men tok nelogicn...ampak j*** ga zakon je zakon sestavljajo ga nevednezi, izvrsujejo pa nepsosobnezi...pa smo tm ka sko u k***u.Sicer morm pa povedat da k me je ustavu ucer, da avto ni bil moj, pa mi je sicer moru zarad homologacije feltn k jeh je meu avto gor pa jst kot mladi voznik sploh newem kko to zgleda kaj sele da bi mu jo dau, pa se teziu zakaj sm cez krizisce prehitevu pa tko naprej sam k srec je sam zarad hitrosti kazn napisu....saj neki....mal jih mormo tut pohvalt.
Zdej pa se eno vprasanje za Bimmerja: Kako gres ti lahko zvecer mirne duse spat oz. kko lahko zivis s tem da ceu lajf gledas okol kdo bo ksn prekrsek naredu ga zaradi tega lovis in potem pises kazni (z drugimi besedami : jebanje folka u glavo)?? Pa nism mislu s tem nch slabga sam to vprasanje se mi poraja ze ceu cajt pa mi nben se ni odgovoru tega nkol pa mejbe ti bos....ce sm te pa kej uzalu se ti pa ze zdej opravicujem.
LP,
Zm3-D3n
MIKIMOUS je napisal/-a:Ok se vdam. Situacija je bla taka da smo u kulon se pelal en 40 km/h, gledaš unga k je pred tabo, pa da boš skoz. V križišču ko sem jest zapelu vanj se je vse premikal, tuko da še tud nism pomislu, da se bo ustavl. Poleg tega nisem bil sam jest na sred križišča ampak vsaj še 3-je avtomobili, logičn po j... je treba tazandnga pa še če ma kr tablce gor.
Drgač pa nimam slabega mnenja o policistih. Izvajajo svoje delo. Na gorenjskem so več kot korektni. Lohk bi bli mal bl zatežen do kvazi frajerčkov in pa do vinjenih oseb.
Če pa kdo prekršek naredi nej ga tud prizna nej ma tud takrat j***a ne sam takrat k gon k mal pr fuknjen.
Airbrush pa da naus zameru k nič slabga ne mislm.
MIKIMOUS je napisal/-a:Se strinjam in spoštujem take policiste kot si ti. Se pa to dogaja in je brezveze to tajit.
Pa tud nobenmu Ljubljančanu ne prvošm da bi ga kkšen gorenjski policeist oproste izrazu pojebu za brez veze.
Sicer pa sploh ne vem zakaj se mormo delit na gorenjce pa lublančane pa štajrce a nas je tok al kuga.
zuneking je napisal/-a:AIRbrush mene zanima, če se voziš po števcu 150km/h a policistu pokaže isto ali manj, ker kot je že nekdo napisal števci vedno kažejo več kot je dejanska hitrost?
Hvala!
MIKIMOUS je napisal/-a:Če ti ni dobesedno na radarju pokazu kok si pelu pa kdaj, pa če nisi podpisu ti nič ne more.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov