Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Re: idioti

Napisal/-a Martin Če avg 12, 2004 12:38 pm

Drey #24 je napisal/-a:
MisterX je napisal/-a:Ne nisem jest vozil za Maretom, samo mi gre pa na živce, če se vozim po ljubljanski obvoznici 150 km/h pa pridem za en avto in se un neki drka in bramza in me ne spusti naprej, ker si misle tale s tem ku.. Cliotom me pa že na bo prehitel 8)

Omejitev je 130, na obvoznci 120 semizdi in kaj se maš tle za pizzzzdit, pač niso usi hitri vozniki oz. dirkači po cestah.
8)

Se podpišem Drey 24.
Ma kaj res se je treba komu umikat če je omejitev npr.90 in voziš 90-100 uni pa za ritjo in sili kot falus. Ne ne ni se treba on pa naj se kar skulira. Pa še meglenko mu prižgeš kot je že nekdo odzgoraj napisal.
Slika

marquiz
Nov uporabnik

Napisal/-a marquiz Če avg 12, 2004 2:06 pm

Sicer ne odobravam objestne vožnje, še manj vožnje za ritjo.

A je treba priznati, da je včasih ravno tisti, ki vozi PREpočasi, glavni razlog za to, da sprovocira vse za sabo, da ga hočejo na vsak način prehiteti, pa čeprav v škarjice.

Iz svojih izkušenj lahko povem, da se ne spomnim večjega številak divjakov, ki bi ogrožali okolico.
Tistih polžev, ki pa nimajo pojma, kje se peljejo, za doseganje njihove največje hitrosti pa bi imel avto lahko samo 2 prestavi, pa se spomnim nevemkoliko, ko so zaradi svojega nezavednega početja in zavolanskega idiotizma ogrožali promet.

marquiz
Nov uporabnik

Napisal/-a marquiz Če avg 12, 2004 2:15 pm

Dva tipična primera idiotizma:

1)
Konec avtoceste, vožnja v koloni smer Kozina - Koper.
Pred nami tovornjak, naložen do roba s peskom.
Prehitevanje nemogoče (POLNA ČRTA).
Za njim 3 avtomobili.
Za njimi vaaaaaaaaaaaaaaaaaarnostna razdalja, potem pa nek R5 (celjan).
Potem pa jaz.

Tovornjak (svaka čast) se na polovici črnokalskega klanca (kjer se cesta razširi na nek širši odstavni pas) umakne in pelje počasi po odstavnem pasu ter omogoči vožnjo mimo.
Kaj se zgodi: trije avtomobili ga prehitijo. Četrti avto (R5 - celjan) nima pojma o samemu sebi niti kje je, niti kam gre. Ne ve in ne vidi nič. Kamion se počasi pelje, pelje, pelje, celjan pa nič. Dokler ni kamionu zmanjkalo odtsvanega pasu. Tako smo lepo Celjan, jaz, in ostala kolooooona ostali za kamionom.

2) Isti dan, malo nižje na Črnem kalu. Mi se peljemo počasi v koloni, ko vidim na nasprotnem pasu doooolgo kolono. Nastala je zato, ker se je nek i**** odločil, da bo zavil LEVO. To sicer ni nič posebnega, če bi to hotel narediti, kot se to spodobi. Toda ne, namesto, da bi se lepo postavil bolj na sredo ŠIROKEGA cestišča, ter omogočil praktično nemoteč pretok prometa mimo, NE. On se postavi povsem na DESNI rob svojega cestišča, da bo zavil LEVO.

Jasno, da potem cele dneve poslušamo o nekih prometnih zastojih.

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Če avg 12, 2004 2:19 pm

Izživljajo se ponavad taki k majo premau med nogam, pa niso tisi k so se pod anketo prjavl da so lezbijke :lol: al pa da bi lezbijke :lol:

Manj vrednostni kompleks.

Zelo uživam če takšnega b***** dobim na ovinkasti cesti, se hitr pokaže da ma res mal med nogami :twisted:

CST™Golfy
Moderator foruma

Re: b****r!

Napisal/-a CST™Golfy Če avg 12, 2004 2:27 pm

MisterX je napisal/-a:Če je kdo tukaj b****r si to sigurno ti!! :/:o:/

Taki mi grejo najbol na ku... Si zgleda preveč prepotenten, da bi ga naprej spustil!!! Ne preneseš, da bi bil kdo hitrejši od tebe!

:/:o:/ 1. se nima za kaj umaknit če vozi po predpisih
2. tam kjer je vozu se nimaš kam sploh umaknit...
3. ne govori nekaj če nimaš pojma

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Če avg 12, 2004 2:32 pm

Fantje mal strpnosti neb nobenmu škodl, zarad tega se vam naujo jaca skrčla

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Če avg 12, 2004 4:06 pm

Martin je napisal/-a:ja ja ok, samo kaj ni omejitev na lj obvoznici 100 al kolko že? Vsekakor ni 150 !
...

[quote="Golfy]
...
1. se nima za kaj umaknit če vozi po predpisih
...
[/quote]

Lepo, lepo. Nekaj pozabljate: ko si na praznem (če prehitevaš, itak prehitipš do konca, pa če je nevemkdo zadaj) levem pasu avtoceste, se moraš (preberite si ZVCP) umaknit hitrejšim. Pika. Pa tudi če točno po omejitvi voziš, tisti, ki te dohiti, pa čez. Ne vem, kaj vam je treba "učit" ljudi vozit ...

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Če avg 12, 2004 4:14 pm

Zdej ne vem kermu morm razlagat

Levi pas na avtoceti ali obvoznici se imenuje prehitevalni pas in na njem se pelješ le takrat ko prehitevaš, nikakor ni to vozni pas.

Kok se kdo tam vozi je čist njegova stvar. SAm ne sme poudarjam ne sme zadrževat vozil za sabo. Taki vozniki k to počnejo mi gredo ornk na kur...., oni niso zato tm da bodo neki promet kontroliral.

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a poršejček Če avg 12, 2004 4:20 pm

o pa se najdejo taki falusi ki potem"tisi" 130 po prehitevalnem pasu!

cist en banalen primer (lastniki takih vozil ne zamerit):vozi pred tabo recimo en audi a6 (kao makina od avta) za njim pa se mu priblizuje peugeot 307 (kao j***a proti a6-ki) in pol je un v a6-ki tak pedr da se 307-ki nau umaknu ker so kao j***a in da ga tak pugi ze ne more pihnt in un v audiju goni svoje!

taki kurci mi gredo res na jetra!

ampak moj fotr s takimi hitr zrihta :twisted:

pa vrjamem da se kdo :twisted:
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Če avg 12, 2004 4:28 pm

To je vse res vendar po ZVCP lahko prehitevaš eno vozilo naenkrat. Ne smeš prehitevati kolone. V praksi to ni tako in normalno ne boš na avtocesti prehitu en kamion potem bremzu in prehitu še drug kamion itd. Je pa neki druzga to, da si eni lastijo (močnejši avti) prehitevalni pas in potem en revež z recimo enim 55KM avtom pride do kamiona in mu ostaneta dve opciji:
A: Da se vozi za tem kamionom do morja
B: Da zapelje ven in bolj ali manj izsili nekoga, ki vozi 200

Jaz sem počakal, da je bil nekdo dovolj daleč in zapeljal ven. Ampak še vedno je k****n, ki me je vidu že 500m prej prpizdil do mene bremzu na polno in začel blendat.
Sledilo je to, da je moral še bolj bremzati. In taki potem govorijo: matr sem šu 200 pa mi je en skoču ven pri 100. Jebat ga zelo pomembna lastnost dobrega voznika je predvidevanje. Naj omenim, da ko prehitim oviro se vrnem na svoj pas in ne oviram hitrejših. So pa res kreteni ki to počnejo uz inat(zanalašč op.p.)

Upam. da nisem preveč zabluzil. :P

LP! Žune
SlikaSlikaSlika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Če avg 12, 2004 4:37 pm

Probi se postavt še v kožo gunga k gre 200. Iz tiste prspektive ponavad tko zgleda. Prideš na avtocesto rad bi pelu 200 pa morš na vsake 500 m bremzat k ti not skačejo. Pol ti pa počas tud dopizdi.

Mislm, da mormo met vsi mal strpnosti edn do druzga.
V tujini k se glih tuko vozjo prek omejitev nisem zasledu o kakšni živčnosti. Govorim Avstrija, Švica, Italija.

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Če avg 12, 2004 4:47 pm

Sem že vozu tud 200 in sem se vozu 200 tko, da vem kao je to. Ampak za vsak užitek se je treba potrudit :P j/k. Nisem mislu, da ima pravico kr vn skočt ampak mora ocenit kdaj lahko to varno naredi in isto velja za tistega, ki prehiteva, da mora predvidevat, da mu lahko nekdo ven skoči, sploh če se vozi za kako drvarnico.
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
dr.Zwgbl
Nov uporabnik

Kraj: Spodnja Polskava

Napisal/-a dr.Zwgbl Če avg 12, 2004 5:59 pm

zuneking je napisal/-a:Je pa neki druzga to, da si eni lastijo (močnejši avti) prehitevalni pas in potem en revež z recimo enim 55KM avtom pride do kamiona in mu ostaneta dve opciji:
A: Da se vozi za tem kamionom do morja
B: Da zapelje ven in bolj ali manj izsili nekoga, ki vozi 200

to pa vem kako zgleda sem bil že večkrat v taki sitaciji s svojo petko :evil: :evil: me je kar groza včas na ac peljat ko vem da bo sraje
eh pa vseeno se rad bvozim kaj zdaj bluzim nekaj 8) važno da se voziš mirno pa je lepo
Slika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Če avg 12, 2004 6:14 pm

jakaracman:

dej prosim te preberi za prau prvo.... kakšna autocesta?? tam ni nobene autoceste....
jaz sem napisau za tam, kjer je vozu un za njim, tam se nimaš kam umaknit sploh in niti se ne rabiš....

Uporabniški avatar
KOENIG
Nov uporabnik

Kraj: Izola

Re: idioti

Napisal/-a KOENIG Če avg 12, 2004 6:14 pm

Drey #24 je napisal/-a:
MisterX je napisal/-a:Ne nisem jest vozil za Maretom, samo mi gre pa na živce, če se vozim po ljubljanski obvoznici 150 km/h pa pridem za en avto in se un neki drka in bramza in me ne spusti naprej, ker si misle tale s tem ku.. Cliotom me pa že na bo prehitel 8)

Omejitev je 130, na obvoznci 120 semizdi in kaj se maš tle za pizzzzdit, pač niso usi hitri vozniki oz. dirkači po cestah.
8)

Se strinjam Drey#24.Sam sem tudi dostikrat precej prehiter, sam ne tam kjer predvidevam da je gostejši promet.

Mare23 ti pa tudi nisi glih tako nedolžna ovčka :wink: :twisted: :vrum

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Če avg 12, 2004 6:21 pm

Zdej pa spet bluzite, če si pčasnejši ne glede kok si hiter ne skači nalevi pas k kkšen ne bo mogu pravcajt ustavt, pol greš pa uhka u roza klub k te bo ud uzad.

No da nehamo tud če si počasnejši ti nau krona zglave padla če boš hitrejšega sputu, hitrejši bodimo obzirnejši in ni treba vsaku kazat kok nam nesej ta dolge.

Ja pa za vse tiste k mislte da boste kkšnga kej naučil. Nehite, ne bodite otročji in poizkušajte ingnorirati kkšne provokatorje sej jim s tem dajete sam še zalet.

Če vse skup združimo lohk na splošn rečm da si bomo tako tud kkšni nesreči izognl

Uporabniški avatar
KOENIG
Nov uporabnik

Kraj: Izola

Napisal/-a KOENIG Če avg 12, 2004 6:24 pm

MIKIMOUS je napisal/-a:Probi se postavt še v kožo gunga k gre 200. Iz tiste prspektive ponavad tko zgleda. Prideš na avtocesto rad bi pelu 200 pa morš na vsake 500 m bremzat k ti not skačejo. Pol ti pa počas tud dopizdi.

Mislm, da mormo met vsi mal strpnosti edn do druzga.
V tujini k se glih tuko vozjo prek omejitev nisem zasledu o kakšni živčnosti. Govorim Avstrija, Švica, Italija.

Ne vem za ostale a očitno ne poznaš italijanov, on ti ne bo samo blendal, ampak ti bo še trobil, preklinjal in po možnosti bi se še stepu z tabo. :evil: :g: :ppppp :D

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Če avg 12, 2004 6:26 pm

Zihr si bil sam na ljubljansk obvoznc, al pa na črnmu kal :wink:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če avg 12, 2004 6:35 pm

To se pa zgodi če se otroc brez izpita pogovarjajo matr. Ja fak. :shock:

Sej en folk vmes lepo napiše, sam eni pa res u kamn. Prehitevalni pas je za prehitevanje. Gor nimaš kej delat če je nekdo hitrejši in že za tabo.

Samo ko se bo folk nauču v špegle gledat pa ocenjevat razdaljo mene bo več ne.

Aja btw mulci, na obvoznici je 100 omejitev, lah vam pokažem listek ko sm po nesreč peljal pred provido 157,6 povprečne hitrosti... Ups. :oops:

Aja, pa pomoje vsak k nardi izpit mora vedet kaj pomeni modra tabla z avtom v sredi... :roll:
Slika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Če avg 12, 2004 6:36 pm

Pugi besede si mi uzel zust. Ja pa u kopru si eni razlagajo da je tm autocesta NI je obvoznica.

:pivo
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov