Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Če avg 12, 2004 4:44 pm

ja vem ja a4 je mejhn ceprou ma kao enako podvozje kot passat??

a4 pa ni mu nikdar taga podvozaj k passat,
passat si deli neki delov od prejšne šestice. Čeprav je razlika v avtomobilih velika.
Osebno ne bi mel pastata sam zato k glisira, po domače povedano se na cest z nemu pele k s kkšno katrco, no mal pretiravam ampak osebno mam raj a4 k je bolj trd. Drgač pa svetujem da si ogledaš enega in drugega pa boš vidu da so določeni sestavni deli bolj šlampast skp dan. Nekaj primerov vreča za smuči, vpetje sprednjih luči itd.
Zadnjič spremenil maček, dne Če avg 12, 2004 4:45 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Če avg 12, 2004 4:44 pm

ej sej ql jst nch ne prodajam sam hocm pomagat ce isces pomoc.... bom tih!

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a poršejček Če avg 12, 2004 4:47 pm

ej ne vem jz pr passatu nism upazu tega!sm se v vseh treh zgoraj umenjenih ze pelu (majo sluzbene) pa se meni a4 najmanj dopade(premali je)!a6 je car v vseh pogledih!
drgac je pa passat tud fajn sploh te k so upremleni s paketom exclusive(ful hude feltne, pa notr dobri materiali...)!
a4 je skor pre drag na pram passatu sam je pa res audi :P
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Napisal/-a poršejček Če avg 12, 2004 4:48 pm

ej sj tist s honorarjem je bil joke!ne uzet resno!hvala za pomoc
sanje vsakega CARRERA GT

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Če avg 12, 2004 4:53 pm

poršejček je napisal/-a:ej ne vem jz pr passatu nism upazu tega!sm se v vseh treh zgoraj umenjenih ze pelu (majo sluzbene) pa se meni a4 najmanj dopade(premali je)!a6 je car v vseh pogledih!
drgac je pa passat tud fajn sploh te k so upremleni s paketom exclusive(ful hude feltne, pa notr dobri materiali...)!
a4 je skor pre drag na pram passatu sam je pa res audi :P

Če ti je Pasat ok potem je vredu jest sem ti sam povedu kaj si jest mislm. Drgač pa je bil a4 v zadnjem AFM opisan kakšne težave ma oziroma jih nima. No hčem povedat da razen nekoliko večje obrabe zavornih ploščic, kar je meni razumljivo, ostalih napak nima. Pri pasatu pa je splošno znano da pokajo tisti štifti k držijo skupi luči. No upam da so zrihtal zdej to. Kar se pa tiče nagibanja je pa to kr nenormalno. Kolega ma V6 pa bi reku da je kej bl trd isti k vsi ostali.

Če ga pa jemleš kot družinski avto toplo priporočam. Seveda 130 KM TDI-ja.

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Napisal/-a poršejček Če avg 12, 2004 4:56 pm

ja tist kar se tice z lucmi so zrihtal ze lansko leto!
ja avto bo druzinski ampak ga bo fotr kupu ne jz :twisted:
ce bi biu zame bi uzel audi a3 2.0 tdi ta nouga z original 17 col feltnami :twisted:
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
Bric
Novinec

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a Bric Če avg 12, 2004 7:36 pm

Ko smo že pri tej temi, bi tud jaz uprašal Safrana za info. Zanimam se za VOLVO S70 TDI, letnik 1998, za koliko okvirno se ga da dobit?
Hvala.

Lp
Bric

Uporabniški avatar
Bric
Novinec

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a Bric Pe avg 13, 2004 8:44 am

Živjo Safrane.
Ma glede opreme, ne bom dost kompliciral. Avtomatska klima, pa da je notranjost v sivi, oziroma temni barvi, in brez usnja na sedežih. Kilometrov "čimmanj", to pomeni realni km, tam do 170 000. Ni problem kak km več, če je avto lepo ohranjen in servisiran. Glede barve, pa bi metalik srebrno, bordo rdečo, ali pa modro. Skratka, bolj mi je pomenbno, da je avto lepo ohranjen, seveda glede na letnik in km. Aja. Letnik pa tam 98,99.Hvala za informacije.

Lp
Bric

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Pe avg 13, 2004 9:13 am

Fantje tako je ce ima avto v nemciji malo kilometrov je drazji kot pri nas !! v nemciji se pa da dobit dober avto z okrog 150 000 km za dobro ceno !!!!! EVO ZBRISAL SEM REKLAMO ! OPRAVICILO IN LP !
Zadnjič spremenil gajo_g, dne Pe avg 13, 2004 9:44 am, skupaj popravljeno 1 krat.
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

bocky
Nov uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a bocky Pe avg 13, 2004 9:25 am

zanima me ce je mogoce v tujini dobit P206 RC od lizinga (na ta nacin kot so uni bmw-ju), ker je ta varjanta velik cenej.
born to drive

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Pe avg 13, 2004 9:34 am

Zm3-D3n je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/dealer_oglas.asp?ID=129899

http://www.avto.net/2004/dealer_oglas.asp?ID=129906

http://www.avto.net/2004/dealer_oglas.asp?ID=129890
tuki so 3je ostali pa zal se niso poslikani...za vec inf. www.carmax.si

Aja pa da ne pozabim....vsak avto kuplen pri nas (rabljen seveda) ima 1 leto garancije.

Kapo dol pred mcc !!! spostovanja vredno !!!!! Resna konkurenca !!
Tako se prodaja da se avtomobili nahajajo v sloveniji in ne samo neko nabijajnje !!

marquiz
Nov uporabnik

Napisal/-a marquiz Pe avg 13, 2004 9:37 am

GAJO_G !
..se podpišem pod tvoj zadnji post.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe avg 13, 2004 9:38 am

Moderatorji zganite se...ne samo zaklep, pomoje je boljši kr pobris, pobris :?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Pe avg 13, 2004 9:42 am

limo je napisal/-a:sem mislil ,da se tukaj na forumu ne sme delati reklame
a vendar to za SAFRANA in za GAJO_G očitno ne velja.

SAFRANE : sej se ne čudim,če si tukaj komu iz foruma prodal ali uvozil kakšen avto ,ker imaš zelo podli način se vsiliti in si izredno vseliv zato ker se preveč ponujaš na okrog.
Če bi bil res takšen AS kot se delaš da si ,ti tega nebi bilo treba,ker vedi da se dobra in poceni roba sama hvali in reklamira brez tvojega manipuliranja na forumu in na avto.net .
In ne govori pravljic o različnih e-mail naslovih,ker dobro vemo zakaj imaš različne e-mail naslove-ker se skrivaš in ne plačuješ članarino za avto.net .Uvažaš pod narekovaji neka vozila višjega cenovnega razreda in nimaš denarja tistih 10.000sit za avto.net ,hojla potem ti pa mora posel res zelo cveteti ni kaj ali si pa edon od tistih gorenjskih škrtov?
In ,če že nemoreš ali ne želiš objaviti komu na forumu si uvozil avto na svoj vseliv način potem pa vsa povej kakšna vozila so bila!? ,ali tega tudi ne moreš!!??
Nisem potreben reklame samo tale SAFRANEje pa res tipson sej sm mu ze veckrat povedal da nabija ! se opravicuje za nespodobno reklamo !! samo tip nabija sto na uro !!

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Pe avg 13, 2004 9:42 am

So pa precej (sumljivo) nizke cene ... (MCC) :?:
Upostevajoc seveda, da so dobri avtomobili v Nemciji priblzno enakih cen, kot pri nas, razen, ce je kilometrina visoka. Tukaj pa nobeden nima vec kot 60k, morda 80k, cene pa 500k nizje. No, morda se je pa nekdo odpovedal zasluzku ali celo posluje "v minus" (admin: pogresam smileya z napisom "pozor, ironija") :)
Zadnjič spremenil gerchy, dne Pe avg 13, 2004 9:46 am, skupaj popravljeno 1 krat.

type r
Nov uporabnik

bmw 530

Napisal/-a type r Pe avg 13, 2004 9:44 am

ce si resn kupec se lahko dobiva pa ti ga bom probu zrihtat, a zeliš novo obliko al eno nazaj .ceprau bi osebno raje 730 d je cenovno bolj ugodn pa dobr avto. ciao

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Pe avg 13, 2004 9:46 am

gerchy je napisal/-a:So pa precej (sumljivo) nizke cene ... (MCC) :?:

Niso sumljive mislim da so nizke !! aves kako je im dobro vezo v nemciji in dobi za pravo ceno avto najvrjetneje od kake leasing hise ali vozila od firm !

marquiz
Nov uporabnik

Napisal/-a marquiz Pe avg 13, 2004 10:01 am

Po vsem kar prebiram bo verjetno najbolje, da si ga kupim v Trzinu pri Avto-Motivu.
Ker pa sem dejal, da mi je cena (zaenkrat) malo previsoka, pa je morda bolje, da počakam do 2005, ko bodo let.2004 malo cenejši.

Hvala vsem za sodelovanje pri odločitvi.

Uporabniški avatar
TDI freak
Novinec

Kraj: okolica Celja

Napisal/-a TDI freak Pe avg 13, 2004 10:14 am

Safrane mene pa zanima za kolk dnarja bi mi lahk zrihtu A3,l.1996, lahk tut novejsi, tdi 110KM,metalno temno modre,črne,srebrne,al pa zlate barve,s klimo in alu feltnami.

type r
Nov uporabnik

530

Napisal/-a type r Pe avg 13, 2004 10:17 am

jest sem se ti ponudu pa mam dobre veze ce pač nočeš te nam silu če boš hotu mi javi ti nau žau lep dan
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov