MIKIMOUS je napisal/-a:Odpiram novo temo in upam, da bo še kkšen svojo zgodbico dopisu.
Vsi se še spomnimo naše bivše juge pa naših bivših zastav. Pa se pogovarjam z ldmi pa slišm različne zgodbice.
1. Fotr kup leta 1978 novo stoenko plača na keš, čaka ene pol leta. Pol gre pa ves vesel pono u Ljubljano, prvo kar se mu je naredlo je na tehničnem padu. Pol pa mi jamramo če kej škripa. Gremo dalje po 4 letih pa ni naredu pomoje še 40 000 km zamena motor, ne generalno prov zamenat ga je mogu. Pol se nekako normaln voz naprej neki let. Stojadina pa v 10 leth popolnoma zgnije. Voznikova vrata so mu tko zgnila, da so mu dol padla, pa jih je pol dau nekak nazaj gor, pa se voz naprej, vn pa not je hodu pa skoz sovoznikova vrata. Štos je bil k ga enkrat ustav pulcaj, no ta človk je bil tolk pametn, da je šu vrata odpirat, seveda mu padejo na noge (a se še spomnete une risanke mamli k je gunmu psu vsakič čist avto razpadu tuko nekak našmu fotru) Polcaj je bil kar neki mescov na bolnišk.
Pozabu sem ument da že pr novmu ni delu cagar za bencin tuko da ga je zmeri rukov kok ma še notr. Ja ja, kje so tisti romantični časi.
No gremo naprej, blo je v tistih časih k so se še fičoti prodajal, no pa hoče en znanc šipo odpret ni šlo, roč se je pa v prazn vrtu, kva je zdej to, ja šipa je bla podkajlana.
Leta 86 naša mat gre v Kragujevac po avto k je bil kao cnej kokr pa u lublan. Prideta z stricem dol huda zima je bla takrat. Hoče še neki zbirat glede barve, pa prav prodajalc, da ma zuni avtomobile seveda 1m pod snegom in jih gre z lopato odmetavat, pa mal po plehu pa mal mim boli ga, mat je vzela enga k je bil v salonu.
Še zadnja, od kolega fotr je mu vardburga karavan, pa podjetnik je bil. No pa so v BIH hodil mal fušat. Vardburga so fulllll naložil tuko da se je pleh na gume usedu pol so pa skrampi ga mal na vn zakrivl pa so šli...
MIKIMOUS je napisal/-a:Disco39 je napisal/-a:@Mikimous: jest se upam po stengah s svojim Discotom:):)
Ok reč da sem ne vem kva ampak ne vem pa kva za en je tvoj avto. M'n je pršlo neki na misu, ampak dej raj povej kva je za en.![]()
Ja jest svojmu tud čez robnike nočm. Je tok nizek da je bil že krščen.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov