Torej, danes pozvoni alarm ob 6:00 (ob 7:00 začne moj servis delat). Seveda se serđo ne dvigne do 9:00

Pridem na servis, me takoj servise zabije da mu je njegova 1.6 brava na morje pa nazaj kurla 5.8L (gee, thanks, now i feel even more shit

Odropotam do Novaka, se zmenim za ob 14:00, pustim tm avto in (ne tega delat otroci

Pridem ob 14:10 nazaj, avto stoji gor, delavec (en starejši je bil v pisarni pa en mlad mulc v delavnici) pa mi prbije, da niso sure ce lahko popravjo (wtf, sej nism k mesarju pelu

In seveda, nesposobni^3, mi začne, da ne bo šlo. Da je rabil več kot pol ure, da je odšraufal zaščito, ker nima nobenega pametnega orodja in da ne more zadeve podret, ker nima gedore in še česa (da ne omenjam, da mu piše v ceniku 2300 sit za demontažo in montažo kolektorja, wtf, pol pač more met orodje

Pove mi, da je 200m naprej en možakar, ki bi znal to narest pa da nej grem tja prašat.
Preden pa mi spustijo avto, vidim pa ta najlepšo cvetko!
Jebenti lenuhe nemarne, niso podložili dvigala, tko da je bil cel fucking avto naslonjen na 2 ušiva praga

Začuda boga nista počla, ampak je pa skor po celi dolžini popustu silikon, tko da jih bo treba še enkrat nekak gor zalimat.
In grem kao unga modela prašat kako pa kaj, pa mi reče "jutr ob 10h". Ja valda, lih se mi da to prdulo dam pa pol spet jutr nazaj pelat

Pa grem še 10m naprej, pa najdem novo delavnico, mala garažica, se takoj vse zmenmo, delajo dobro urco, odcolam $$ in vse je ok.
In kaj še opazim ko je dvignjen pr temu drugem mojstru? Da so mi zgleda bedaki od Novaka al zataknl km z auspuhom al pa ne vem kaj nardil, ker so uspel zabit lonec (nastavek) na odbijac, barva je valda pocla v dolzini 30cm, nekje je pa kr odpadu košček dol

tako da jasno in glasno.
j*** SE NOVAK

ampak ok, sam da ne prdi več