Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B So avg 14, 2004 2:29 pm

maky, ne me narobe razumet, kadar sem dal pucat sipe, sem dal tringeld vedno, 100, 200 sit. Ama hudica, da bi se folk potem vsaj potrudil. Saj pravim, mogoce imam samo jaz tako nesreco, da nikoli nisem naletel na kakega ki bi znal spucat kot se zagre, zato pa rajsi kar sam poprimem za tisto gobo ;) (poleg tega sem tudi sam student z malo denarja, pa mi nihce nic ne senka, vse kar dobim si pridelam sam).
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz So avg 14, 2004 2:30 pm

maky je napisal/-a:tisti ki pravite da ne dajete tringlta za vas mam samo tole:

PIČKE ŠKRTUŠKE!!!!!!

Pismo študente nas že tako jebejo na vsakmu vogalu pol pa še taki... sej ne rečem da vsi dobro spucajo ampak eni pa res dobro. mi je zanč en model spucal konkretno vse šipe + luči+špegle(jah k*** 65 litrov pa pošasna pumpa pa traja pa traja). ja hudiča kako naj mu pol ne dam vsaj 200-tke? sm ga še uprašu če je 200 premal pa je reku da je vesel če sploh kaj dobi!res je težko dati vsaj 100 sitov :roll: :roll: :roll:

aja moj fotr si je že ufff dolgo nazaj kupil še spačka takrat samo z pucanjem šip. mal si zračunite kolko cajta je pucal šipe. sploh pri takih šktruhih kot so nekateri.

podpis

...madonca no, mal bolj naizi si ga pa loh vzamete, saj so sam bogi študentje/ke, tako kot večina vas najbrž, pa kaj potem, če se vašega dragega avta ne tretira ravno kot največji dragulj na svetu...komu razen vas, pa mislite, da maha dol za vašega jeklenega konjička :? ...če sem zadovoljen z delom jim obvezno stisnem kašnega stotaka (če mi še kej ostane po tankanju :) ), če pa nisem pa rečem hvala in to je to...če je pa kšna luštna punca, jo pa še malce trpinčim s svojim šarmom :P ...v glavnem naizi, sej so samo ljudje, ne pa roboti...

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik So avg 14, 2004 3:18 pm

to je pa to tezko vam je dat 100SIT pol se jim pa itak ne lub pucat ane :D
ce bi vsak dal vsaj 100SIT bi se vrjetn bl potrudl ane tko je pa zacarn krog pa se jim trapast zdi da se matrajo s pucanjem pol pa nc ne dobijo :twisted:

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM So avg 14, 2004 3:38 pm

to je res, lahko bi vsak dal vsaj 100sit, ampak menjekul kosi je pred par minutami avto opral mu pa res ne rabi potem se gor pocat z tem sranjem, ce vidis da mas avto umazan tak da komaj kaj barve vun gleda, pol ji reces naj ti spuca malo, pa ji potem tud lahko das kakih 100sit

LP firestorm :hi

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

ma ja..

Napisal/-a menjekul So avg 14, 2004 6:40 pm

zanimivo mi je pa samo to, da študenti vedno na glas govorijo "mi smo študenti" (ala mi smo siromaci,daj đabe če lahko). malo morgen. pičke so vedno spedenane (redko katera ni) frajerji majo vedno za pir ali pa vinček. daj nehajte temi s študentskimi forami. delal sem že vsa mogoča dela (od 400sit naprej). ne me farbat, da je pa pomivanje stekel na avtomobilu res tako zelo nehvaležno delo. večina jih zelo dobro zasluži (da o extra lepoticah niti ne zgubljam besed). in koliko se pretegnjejo....uf, ubili se od rada. daj no, malo več prijaznosti tudi ne bi škodilo.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Re: ma ja..

Napisal/-a Asterix So avg 14, 2004 6:42 pm

menjekul je napisal/-a:zanimivo mi je pa samo to, da študenti vedno na glas govorijo "mi smo študenti" (ala mi smo siromaci,daj đabe če lahko). malo morgen. pičke so vedno spedenane (redko katera ni) frajerji majo vedno za pir ali pa vinček. daj nehajte temi s študentskimi forami. delal sem že vsa mogoča dela (od 400sit naprej). ne me farbat, da je pa pomivanje stekel na avtomobilu res tako zelo nehvaležno delo. večina jih zelo dobro zasluži (da o extra lepoticah niti ne zgubljam besed). in koliko se pretegnjejo....uf, ubili se od rada. daj no, malo več prijaznosti tudi ne bi škodilo.

no, to je pa tudi res!
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik So avg 14, 2004 6:45 pm

tole o študentih je tko tko
poznam take k majo kesa full pa poznam take k majo res ful mal kesa
kar se pa tice place na petrolu pa mi je frendica pravla da je slabo placan (kar da petrol) pol pa kr dobijo napitnine pa ce sestejes je kar dobro placano delo :D
jest zagovarjam, da ce ti en student pa ce ma kes alpa nima spuca sipo in teb je to vsec oz je nujno potrebno ti nesme biti skoda 100sit ce ti pa slabo spuca oz to res ni bilo potrebno pa jest nebi nic dal :P ce naredi vec skode kot koristi seveda

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Kraj: Breg pri Žirovnici (okolica Bleda)

Napisal/-a bOnZy So avg 14, 2004 6:58 pm

menjekul je napisal/-a:zanimivo mi je pa samo to, da študenti vedno na glas govorijo "mi smo študenti" (ala mi smo siromaci,daj đabe če lahko). malo morgen. pičke so vedno spedenane (redko katera ni) frajerji majo vedno za pir ali pa vinček. daj nehajte temi s študentskimi forami. delal sem že vsa mogoča dela (od 400sit naprej). ne me farbat, da je pa pomivanje stekel na avtomobilu res tako zelo nehvaležno delo. večina jih zelo dobro zasluži (da o extra lepoticah niti ne zgubljam besed). in koliko se pretegnjejo....uf, ubili se od rada. daj no, malo več prijaznosti tudi ne bi škodilo.

jah maky 100% ni mislu "mi smo študenti" (ala mi smo siromaci,daj đabe če lahko)!! nekateri pač res nimajo dnarja in si prizadevajo, pač da bi dobl ksn tolar da bi mel za tist tvoje vedno za pir ali vinček, oz. da bi zvečer lahko šli tut km vn oz. še bol da bi si plačal šolo, ker jo njihovi starši ne morejo! ;) sluzbo je dans tezk dobit tko da se res ti sploh nimaš kej za prtozvt tlele, ker mogoč še nisi doživu kšne stiske, kjo majo ksni studentje, tko da samo psst!! ;)
je pa res, da ni kulturno od une peecke, ktej uzalla, da pač auto ne zgleda čist, ceprav je zgledal čist ;) pač nekateri se imajo za bogove in pač tko je ;) s tem se mormo sprjaznt, kdaj požret tole predrznost in to je to, ajde gremo naprej, živlene teče ;)
drgac je pa kolega delu na Petrolu in je reku, da kr je dobu je dobu napitnine ;)
pUt tHe pEdAl oN tHe mEtAl iN sEkAj oViNkE!! :>

Slika

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Napisal/-a Jonas So avg 14, 2004 7:09 pm

menjekul: ej na isti pumpi mi je uceri zvecer ena sipe spucala, sam k sm vidu da je bla full huda sm itak reku naj spuca. Sej drugac nocm da mi kdo po sipah paca, sam ce je pa kako fletno dekle tm, pa pustim :P Je bla pa full prijazna, pred in po tem ko je dobila za pijaco od mene :P S temi studentkami jz osebno nimam nekih tezav, vsaj do sedaj jih nisem imel. Ce nocem, recem ne, sam to ponavad sam takrat k kaksn mazolast geek uleti u akcijo :P

LP
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So avg 14, 2004 7:57 pm

bOnZy je napisal/-a:še bol da bi si plačal šolo, ker jo njihovi starši ne morejo! ;) sluzbo je dans tezk dobit tko da se res ti sploh nimaš kej za prtozvt tlele, ker mogoč še nisi doživu kšne stiske, kjo majo ksni studentje, tko da samo psst!! ;)

kljub vsemu dečko, me premalo poznaš (in še kdo drug), da bi pa rabil vse vedet o meni. bojo si študentje šolo plačevali ja....čuj fore :cry . ko boš študent boš videl kako to gre (pirčki, cigareti, žurka tu žurka tam) važi? pa kako greš ti lahko pisat kako težko je službo dobit, če pa še nikoli nisi rabil delat (za razliko o mene).

poleg tega naj ti povem, da je službo silno preprosto dobit. samo ljudje nočejo delat, postavljajo pogoje in se imajo za bogove pa tudi, če je po izobrazbi kuhar, pek, zidar, etc.... smo še vedno nekje v fazi komunizem/socializem vsi smo glih... ja valda malo morgen :wink:

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So avg 14, 2004 8:35 pm

jah no šiht dobit... je jeba. zakaj? če imaš ti višješolsko izborazbo imaš malo več znanja in tudi malo drugače gledaš na stvar ko iščeš službo. seveda ne vzameš slabše ponudbe za katero si prekvalificiran in za plačo ki je enaka tisti,ki jo dobi oseba z nižjo izobrazbo.

ampak če je nuja se tudi slabšo službo vzame samo da je. in enako je pri študentih. za kaj gre pa njihov zaslužek je pa druga stvar. ampak vseeno je pa velik del njihove plače napitnina. koliko jo dobi je odvisno od kvalitete dela (itak jaz recimo tud mizarju če mi dobro nardi dam tringlt,al pa kelnarju,...). ampak nekaj pa mislim da bi vsak ki opravlja tako delo moral dobiti. pa če je to 10 sit je pa 10 sit.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So avg 14, 2004 8:49 pm

maky je napisal/-a:če imaš ti višješolsko izborazbo imaš malo več znanja in tudi malo drugače gledaš na stvar ko iščeš službo. seveda ne vzameš slabše ponudbe za katero si prekvalificiran in za plačo ki je enaka tisti,ki jo dobi oseba z nižjo izobrazbo.

v sloveniji so vsi prekvalificirani :roll: . vsi bi radi bili direktorji. zato pa je "težko" dobit službo.

slo kurbe majo tarife : 10K pol ure, 15K ura, extra želje 5K :mrgreen: . v enem mesecu zasluži cca 2-3 milje. ker je to lažje kot pa delat :wink: .

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So avg 14, 2004 8:55 pm

Jonas je napisal/-a:menjekul: ej na isti pumpi mi je uceri zvecer ena sipe spucala, sam k sm vidu da je bla full huda sm itak reku naj spuca. Sej drugac nocm da mi kdo po sipah paca, sam ce je pa kako fletno dekle tm, pa pustim :P Je bla pa full prijazna, pred in po tem ko je dobila za pijaco od mene :P S temi studentkami jz osebno nimam nekih tezav, vsaj do sedaj jih nisem imel. Ce nocem, recem ne, sam to ponavad sam takrat k kaksn mazolast geek uleti u akcijo :P

LP

ta danes zjutraj je imela skodrane lase (rjavo blond), bolj majhna, normalne postave, "dolg jezik" :mrgreen: . meni ni bla glih ne vem kaka pičora. obična.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So avg 14, 2004 8:56 pm

menjekul je napisal/-a:
maky je napisal/-a:če imaš ti višješolsko izborazbo imaš malo več znanja in tudi malo drugače gledaš na stvar ko iščeš službo. seveda ne vzameš slabše ponudbe za katero si prekvalificiran in za plačo ki je enaka tisti,ki jo dobi oseba z nižjo izobrazbo.

v sloveniji so vsi prekvalificirani :roll: . vsi bi radi bili direktorji. zato pa je "težko" dobit službo.

slo kurbe majo tarife : 10K pol ure, 15K ura, extra želje 5K :mrgreen: . v enem mesecu zasluži cca 2-3 milje. ker je to lažje kot pa delat :wink: .

ne ne ne se nisva zastopila
zaposljevalci raje zaposlijo osebo ki ima nižjo izborazbo ker je tako še v osnovi nižja plača.

se pa strinjam da bi kar dosti oseb že kar takoj radi bili direktorji ali pa vsaj poslovodje.

o tarifi kurb pa nebivedel. jih ne uporabljam :lol: :lol: :lol: samo za 2 milje more pa "delati veliko nadur" :P :P :P

sicer pa če tako pogledaš: prodajalec z srednješolsko izobrazbo lahko na primer zasluži 150k bruto. njegov poslovodja ki ima realno gledano manj dela ampak je pač bil bolj dejaven na faxu pa čez 300k. ti je potem kaj več jasno zakaj vsi "sveži diplomanti" iščejo samo tako visoke položaje.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So avg 14, 2004 9:46 pm

maky je napisal/-a:zaposljevalci raje zaposlijo osebo ki ima nižjo izborazbo ker je tako še v osnovi nižja plača.

o tarifi kurb pa nebivedel. jih ne uporabljam :lol: :lol: :lol: samo za 2 milje more pa "delati veliko nadur" :P :P :P

sicer pa če tako pogledaš: prodajalec z srednješolsko izobrazbo lahko na primer zasluži 150k bruto. njegov poslovodja ki ima realno gledano manj dela ampak je pač bil bolj dejaven na faxu pa čez 300k. ti je potem kaj več jasno zakaj vsi "sveži diplomanti" iščejo samo tako visoke položaje.

prijavljena nižja plača nima veze (edino, če želiš večji kredit na banki). s tem se delodajalec izogne večjim stroškom (beri manj da denarja državi :wink:). saj ostalo gre tak v kuverti (pri privatnikih :wink: )

o tarifi kurb sem ti povedal jaz. dobro je vedeti :mrgreen:

ne poznam poslovodje s tako plačo. res ne.

ajde fešta naprej o pomivanju in lepoticah na slo pumpah :mrgreen:

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Kraj: Breg pri Žirovnici (okolica Bleda)

Napisal/-a bOnZy Ne avg 15, 2004 12:57 am

menjekul je napisal/-a:
bOnZy je napisal/-a:še bol da bi si plačal šolo, ker jo njihovi starši ne morejo! ;) sluzbo je dans tezk dobit tko da se res ti sploh nimaš kej za prtozvt tlele, ker mogoč še nisi doživu kšne stiske, kjo majo ksni studentje, tko da samo psst!! ;)

kljub vsemu dečko, me premalo poznaš (in še kdo drug), da bi pa rabil vse vedet o meni. bojo si študentje šolo plačevali ja....čuj fore :cry . ko boš študent boš videl kako to gre (pirčki, cigareti, žurka tu žurka tam) važi? pa kako greš ti lahko pisat kako težko je službo dobit, če pa še nikoli nisi rabil delat (za razliko o mene).

poleg tega naj ti povem, da je službo silno preprosto dobit. samo ljudje nočejo delat, postavljajo pogoje in se imajo za bogove pa tudi, če je po izobrazbi kuhar, pek, zidar, etc.... smo še vedno nekje v fazi komunizem/socializem vsi smo glih... ja valda malo morgen :wink:

ohohohoo ... LOOOOOOOOOOOOOOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to pa samo ti mislš da te ne pozam tok dobr, pa da mi ni blo treba delt :lol:
dej ej menjekul ne s*** s takm izjavam aj prou, da ne bova zacela po PM razglabalt določene stvari an, k se bos ti u jezk ugriznu, sam pa dobr ves zakaj ;)

ja, kaj ce bi ti uklopu tvoje ''kul'' mozgane, pa mal pomislu, da nekateri studentje ne dajejo samo za pire,vinčke,čikce itd ;) ce pa že dajo, pa delajo zato, da majo dodatek temu ;)
glede tega, da si studentje ne morejo plačat šole sami, pa pozanm 3 primere, ki so najdl dobro službo avtoprevoznika, so pač dal 1 let šolo na stran, in so dobl tok keša, da so si kupl auto, jim je ostalo za registacijo, benz pa za napitnine za pomivalce okn (da ne bom cist mem teme :P) pa + to da so si plačal šolo, s tem da so delal krvavo 12ur ;) tko da res ne poznas življenskih situacij ;)
pUt tHe pEdAl oN tHe mEtAl iN sEkAj oViNkE!! :>

Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne avg 15, 2004 9:14 am

ok bom vklopil moje "kul" možgane. hvala, da si me opomnil

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Ne avg 15, 2004 9:29 am

odkar sem pred leti dve poletji zapored delal na petrolu:

-dam vsakemu, ki se mi sploh do avta potrudi in vprasa, ce mi sipo opere, vsaj 100sit
-ker nikdar ne pridem s totalno usrano sipo na crpalko, se niti nimam potem bunit, da je slabo scisceno, ce pa slabo obrise, da se kaka crta pozna, pa je ponavadi kriva guzva, ki jo ma

in verjemite...pri taki urni postavki, kot jo ma petrol, delu se v trgovini in pri jemanju vzorcev cistern, na lep vroc dan, pa po moznosti se vetru na pisti...ne privoscim nikomur, da tam stoji 30d ni v mescu, 12ur na dan, kot sem jaz (ok, drugo leto je bilo se samo po 8-9 ur na dan)
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne avg 15, 2004 12:33 pm

HEHE, redkokdaj mi kera kdaj zagnjavi, jaz pa ni treba zmer, ce pa hoce pa naj puca, kesa a-a nema joza :lol: :lol:
Da bo tisto z gobo mal podrmala pa se bolj usrala kot je skor :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov