maky je napisal/-a:tisti ki pravite da ne dajete tringlta za vas mam samo tole:
PIČKE ŠKRTUŠKE!!!!!!
Pismo študente nas že tako jebejo na vsakmu vogalu pol pa še taki... sej ne rečem da vsi dobro spucajo ampak eni pa res dobro. mi je zanč en model spucal konkretno vse šipe + luči+špegle(jah k*** 65 litrov pa pošasna pumpa pa traja pa traja). ja hudiča kako naj mu pol ne dam vsaj 200-tke? sm ga še uprašu če je 200 premal pa je reku da je vesel če sploh kaj dobi!res je težko dati vsaj 100 sitov![]()
![]()
![]()
aja moj fotr si je že ufff dolgo nazaj kupil še spačka takrat samo z pucanjem šip. mal si zračunite kolko cajta je pucal šipe. sploh pri takih šktruhih kot so nekateri.
menjekul je napisal/-a:zanimivo mi je pa samo to, da študenti vedno na glas govorijo "mi smo študenti" (ala mi smo siromaci,daj đabe če lahko). malo morgen. pičke so vedno spedenane (redko katera ni) frajerji majo vedno za pir ali pa vinček. daj nehajte temi s študentskimi forami. delal sem že vsa mogoča dela (od 400sit naprej). ne me farbat, da je pa pomivanje stekel na avtomobilu res tako zelo nehvaležno delo. večina jih zelo dobro zasluži (da o extra lepoticah niti ne zgubljam besed). in koliko se pretegnjejo....uf, ubili se od rada. daj no, malo več prijaznosti tudi ne bi škodilo.
menjekul je napisal/-a:zanimivo mi je pa samo to, da študenti vedno na glas govorijo "mi smo študenti" (ala mi smo siromaci,daj đabe če lahko). malo morgen. pičke so vedno spedenane (redko katera ni) frajerji majo vedno za pir ali pa vinček. daj nehajte temi s študentskimi forami. delal sem že vsa mogoča dela (od 400sit naprej). ne me farbat, da je pa pomivanje stekel na avtomobilu res tako zelo nehvaležno delo. večina jih zelo dobro zasluži (da o extra lepoticah niti ne zgubljam besed). in koliko se pretegnjejo....uf, ubili se od rada. daj no, malo več prijaznosti tudi ne bi škodilo.
bOnZy je napisal/-a:še bol da bi si plačal šolo, ker jo njihovi starši ne morejo!sluzbo je dans tezk dobit tko da se res ti sploh nimaš kej za prtozvt tlele, ker mogoč še nisi doživu kšne stiske, kjo majo ksni studentje, tko da samo psst!!
maky je napisal/-a:če imaš ti višješolsko izborazbo imaš malo več znanja in tudi malo drugače gledaš na stvar ko iščeš službo. seveda ne vzameš slabše ponudbe za katero si prekvalificiran in za plačo ki je enaka tisti,ki jo dobi oseba z nižjo izobrazbo.
Jonas je napisal/-a:menjekul: ej na isti pumpi mi je uceri zvecer ena sipe spucala, sam k sm vidu da je bla full huda sm itak reku naj spuca. Sej drugac nocm da mi kdo po sipah paca, sam ce je pa kako fletno dekle tm, pa pustim :P Je bla pa full prijazna, pred in po tem ko je dobila za pijaco od mene :P S temi studentkami jz osebno nimam nekih tezav, vsaj do sedaj jih nisem imel. Ce nocem, recem ne, sam to ponavad sam takrat k kaksn mazolast geek uleti u akcijo :P
LP
menjekul je napisal/-a:maky je napisal/-a:če imaš ti višješolsko izborazbo imaš malo več znanja in tudi malo drugače gledaš na stvar ko iščeš službo. seveda ne vzameš slabše ponudbe za katero si prekvalificiran in za plačo ki je enaka tisti,ki jo dobi oseba z nižjo izobrazbo.
v sloveniji so vsi prekvalificirani. vsi bi radi bili direktorji. zato pa je "težko" dobit službo.
slo kurbe majo tarife : 10K pol ure, 15K ura, extra želje 5K. v enem mesecu zasluži cca 2-3 milje. ker je to lažje kot pa delat
.
maky je napisal/-a:zaposljevalci raje zaposlijo osebo ki ima nižjo izborazbo ker je tako še v osnovi nižja plača.
o tarifi kurb pa nebivedel. jih ne uporabljam![]()
![]()
samo za 2 milje more pa "delati veliko nadur" :P :P :P
sicer pa če tako pogledaš: prodajalec z srednješolsko izobrazbo lahko na primer zasluži 150k bruto. njegov poslovodja ki ima realno gledano manj dela ampak je pač bil bolj dejaven na faxu pa čez 300k. ti je potem kaj več jasno zakaj vsi "sveži diplomanti" iščejo samo tako visoke položaje.
menjekul je napisal/-a:bOnZy je napisal/-a:še bol da bi si plačal šolo, ker jo njihovi starši ne morejo!sluzbo je dans tezk dobit tko da se res ti sploh nimaš kej za prtozvt tlele, ker mogoč še nisi doživu kšne stiske, kjo majo ksni studentje, tko da samo psst!!
kljub vsemu dečko, me premalo poznaš (in še kdo drug), da bi pa rabil vse vedet o meni. bojo si študentje šolo plačevali ja....čuj fore. ko boš študent boš videl kako to gre (pirčki, cigareti, žurka tu žurka tam) važi? pa kako greš ti lahko pisat kako težko je službo dobit, če pa še nikoli nisi rabil delat (za razliko o mene).
poleg tega naj ti povem, da je službo silno preprosto dobit. samo ljudje nočejo delat, postavljajo pogoje in se imajo za bogove pa tudi, če je po izobrazbi kuhar, pek, zidar, etc.... smo še vedno nekje v fazi komunizem/socializem vsi smo glih... ja valda malo morgen
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov