zuneking je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Al pa kr tko...malo za šalo malo zares...od 0,0- 0,5 bi bilo dovoljeno(kozarček rdečga ob dobri večerji)...od nekje 1,0 naprej pa enostavno kar kaznivo dejanje in ne prekršek...in bi jih dal lepo v čuzo za 5 dni...zdaj si pa predstavljajte...piješ v petek zvečer, te ustavijo, torek dočakaš na hladnem, greš domov te žena najprej napere, pa še ob šiht si...mogoče bi se pa spametovali...ampak pomoje se vseeno ne bi
Evo sem hotu to napisat. Najprej punci moje sožalje. Vem kakšne probleme je imel bratranec, da sta končno dobila otroka. Jaz bi naredu, da je nad 0.5 že kaznivo dejanje in da se gre za to sedet. To je ena redkih stvari, ki jih majo v Retardlandu(Ameriki) pošlihtano tko kot je treba.Ne bi pa nižu meje 0.5, ker je res, da skadiš čik, poješ solato ali spiješ kozarec vina ob kosilu in bi lahko že napihal tistih 0.2.
LP! Žune
lazo je napisal/-a:JAZ MISLIM DA BI BILO NAJBOLJE VOZNUA BREZ ALKOHOLA,SAJ CE ZE IMAS ZA KOSILO,CIKE ,IN VINO MAS TUT ZA TAXI,po prebiranju po casopisi in vse povsod lahko zasledimo ,da skoraj za vsako nesreco stoji alkohol,le kam to pelje,pol pa tko ena pijana budala unici zivljenje mladega dekleta,ni fer,
X-Hair je napisal/-a:lazo je napisal/-a:JAZ MISLIM DA BI BILO NAJBOLJE VOZNUA BREZ ALKOHOLA,SAJ CE ZE IMAS ZA KOSILO,CIKE ,IN VINO MAS TUT ZA TAXI,po prebiranju po casopisi in vse povsod lahko zasledimo ,da skoraj za vsako nesreco stoji alkohol,le kam to pelje,pol pa tko ena pijana budala unici zivljenje mladega dekleta,ni fer,
Ma dej dej dej, to je pa tolk brezvezno razmisljanje. In takrat ko so se sli in metali denar stran da bi znizal iz 0.5 na 0.0. To je bila ena velika bedarija. Tisti ki je sedaj napihal 1.3 bo tudi takrat ko bi bila meja znizana na 0.0 pa nehite bit tukaj vsi neki angelcki. Nad 1.0 promila bi moral kazni za 100% zvisat al pa procente uvest da ti jih odbijejo od place, mogoce bi potem folk malo zacel razmislat Ne pa nizat na 0.0 jaaaaoooo
FireSTORM je napisal/-a:saj nisem mislil z tem nic slabega, ampak o teh izsiljevanjih in tako naprej pisejo uporabniki tega foruma ki se jim je to zgodilo osebno, ne pa da popas link od ene punce ki je verjetno niti ne poznas, sicer pa mi ni vseeno za to kaj se ji je zgodilo, ker vem da se moji punci lahko isto zgodi, ne me razumet narobe
LP FireSTORM
spela je napisal/-a:Menjekul: s tem, da debatiramo oz. včasih rahlo razmislimo še o negativnih zadevah, ne kličemo hudiča, ampak pokažemo, da nam je mar. Žal ogromno ljudi razmišlja kot ti (da se tebi ne more zgoditi, sploh če zatisneš oči, ušesa in še kaj..) – da te razsvetlim: ja, kolega, lahko se zgodi tudi tvoji "babi".
FireSTORM in verjetno še kdo: sori, ampak VELIKO se piše, kadar koga kdo izsili na cesti in se potem razkuri in skiha na forumu. Pišemo in beremo o mnogih nesrečah, pač o zadevah, ki nekoga tisti moment morijo oz. mu dajo misliti. Ne ljubi se mi limat linkov, malo preberi teme foruma za nazaj in ti bo jasno. Je pa očitno tole bolj "touchy subject", forum pa kao moška domena. Boš že preživel. Če te tako moti, pač ne beri in še pomembneje: ne kometiraj. Škoda tvojega dragocenega časa![]()
Hja, sej sta vidva čist ok fanta, včasih vama pač vseeno zmanjka "špage", pa brez zamere.
Špelca bo še naprej sodelovala na temle in še drugih forumih - včasih manj, drugič več. Avtomobilizem je pač tudi moja strast in me niti (žal) podpovprečna vsebnost žensk ne bo pregnala
menjekul je napisal/-a:spela je napisal/-a:Menjekul: s tem, da debatiramo oz. včasih rahlo razmislimo še o negativnih zadevah, ne kličemo hudiča, ampak pokažemo, da nam je mar. Žal ogromno ljudi razmišlja kot ti (da se tebi ne more zgoditi, sploh če zatisneš oči, ušesa in še kaj..) – da te razsvetlim: ja, kolega, lahko se zgodi tudi tvoji "babi".
FireSTORM in verjetno še kdo: sori, ampak VELIKO se piše, kadar koga kdo izsili na cesti in se potem razkuri in skiha na forumu. Pišemo in beremo o mnogih nesrečah, pač o zadevah, ki nekoga tisti moment morijo oz. mu dajo misliti. Ne ljubi se mi limat linkov, malo preberi teme foruma za nazaj in ti bo jasno. Je pa očitno tole bolj "touchy subject", forum pa kao moška domena. Boš že preživel. Če te tako moti, pač ne beri in še pomembneje: ne kometiraj. Škoda tvojega dragocenega časa![]()
Hja, sej sta vidva čist ok fanta, včasih vama pač vseeno zmanjka "špage", pa brez zamere.
Špelca bo še naprej sodelovala na temle in še drugih forumih - včasih manj, drugič več. Avtomobilizem je pač tudi moja strast in me niti (žal) podpovprečna vsebnost žensk ne bo pregnala
draga deklica. narobe si si interpretirala. moram povedat, ker si me kljub nekemu nepotrebnemu olepševanju(please don't) postavila v vlogo tipa, ki daje vse na ignore u stilu i don't care. malo si v zmoti
. če bolje prebereš zadnji odstavek lepo piše, da se besed za izkazovanje sočustvovanja v teh primerih nada izrečt (vsaj jaz tako mislim kar naj bi ob enem pomenilo, da je zgodba grozna in da tega ne privoščim nikomur).
s prvim odstavkom pa sem ravno želel povedat, da objavljanje teh stvari nima smisla. gremo pisat vse nesreče, kjer nastradajo nedolžnite zanima da imam mrtvega kolega (kolesarja), ker je ženska pač zapeljala v njegovo zadnje kolo in je z glavo udaril ob železno ograjo ob cesti in bil na licu mesta mrtev, da so kolegu komaj rešili j***a (beri: potomstvo), ker se mu je v nesreči vse porezalo okoli prijatelja? te zanimajo zgodbe znanca, ki je bil vodja izmene gasilcev v ljubljani (ki so eni prvih ljudi na dogodku nesreče), ki ti bo lepo povedal, da so dobri ljudje (beri:gasilci), ki pomagajo iz razrene pločevine in pobirajo razrezane otroke, može in matere, sami pijanci in da jih je že pol otkačenih
a gremo to začet po forumu?? se mi ne zdi prav.
če ti je všeč kar so pisali drugi vse lepo in prav ampak potem odpri temo, kjer bi zbirala predloge o omejitvi alkohola oz. sankcijah za malomarne voznike,zberi predloge in naredi peticijo (s cca. 10.000 podpisov, da se z vsem strinjajo), če imaš šuške daj to na referendum in...bo mir.
ne vem zakaj bi ta moj post tako obsojala. osebno raje govorim o drugih stvareh kot o nesrečah,smrtih,ipd... če se tebi to zdi potrebno (i stillwhy) uživaj pa pazi da ne rataš depresivna, ker na koncu pride tako, da ne upaš iz hiše. imel dosti dosti depresij v mladosti (pred 20-im letom) pa je ne rabim več. in ne, ne zatiskam si oči. samo ubral sem drugo pot...tisto kjer manj vem (o nesrečah in smrtih) in lažje živim
p.s: pa če nekoga skritiraš in ga označiš za enega "včasih vama pač vseeno zmanjka "špage" ", ne rabiš pisat brez zamere, ker nima smisla. če me pa ne poznaš pa si še narobe interpretiraš pa jaz ne rabim bit tisti brez "špage"
spela je napisal/-a:Se bereva na drugim temah, ok?
FireSTORM je napisal/-a:ata maky je reko svoje, zdaj pa MIR V STALI!!!
spela, nisce ni mislil nic slabega, ok pa kaj ji naj jaz zdaj? lahko se norcujem iz one punce, lahko socustvujem z njo, to njej nebo NIC pomagali ali koristlo, je pa res da o vseh takih ali drugacnih nesrecah ne moremo porocat na tem forumu, pa ceprav je to en del avtomobilizma, pa ok, potem bi lahko meli naslov
www.avtomobilizem-castnik-z-tezo.com (kao delo castnik z tezo)
LP FireSTORM
FireSTORM je napisal/-a:ti gre na tisto z cim jaz in vsi ostali fanteki lulamo? :P
ja ok, nebom se vec kregal ker me ocitno ne razumes, sicer pa je ta nesreca tam razlozena bol na btk, zves samo da se je pijan ded zaletel v njo, kak se pa je zgodilo pa ne izves, torej ne ves kdo je kriv!
LP FireSTORM
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov