Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo So avg 14, 2004 10:02 pm

res zalostno za punco,sam tut se ne strinjam s tem da bi nosecnice smele voziti,jaz bi uvedu zakon,da nebi smele voziti,pa tut ce bi ble sovoznice ,da le na zadnjem sedezu smejo sedeti,res zalostno,sam kaj cmo,alko naredi svoje,za take voznike bi jaz uvedel dosmrtno prepoved delanja vozniskega ,pa se tako kazen ,da sploh vec nebi pomislil,na alko :evil:
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM So avg 14, 2004 10:08 pm

zuneking je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:Al pa kr tko...malo za šalo malo zares...od 0,0- 0,5 bi bilo dovoljeno(kozarček rdečga ob dobri večerji :wink: )...od nekje 1,0 naprej pa enostavno kar kaznivo dejanje in ne prekršek...in bi jih dal lepo v čuzo za 5 dni...zdaj si pa predstavljajte...piješ v petek zvečer, te ustavijo, torek dočakaš na hladnem, greš domov te žena najprej napere, pa še ob šiht si...mogoče bi se pa spametovali...ampak pomoje se vseeno ne bi :wink:

Evo sem hotu to napisat. Najprej punci moje sožalje. Vem kakšne probleme je imel bratranec, da sta končno dobila otroka. Jaz bi naredu, da je nad 0.5 že kaznivo dejanje in da se gre za to sedet. To je ena redkih stvari, ki jih majo v Retardlandu(Ameriki) pošlihtano tko kot je treba. :evil: Ne bi pa nižu meje 0.5, ker je res, da skadiš čik, poješ solato ali spiješ kozarec vina ob kosilu in bi lahko že napihal tistih 0.2.

LP! Žune

Upam da ves da je to odvisno od cloveka, npr. moj stric ko je res pravi bik, ga je dosti vec skupaj kot mene, spije 5 pirov in napiha 0.0, mogoce ne verjamete ampak je res
lahko pa se res najde tak ko bo spil en kozarec vina 1dcl in po napihal 0.2

LP firestorm :hi

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo So avg 14, 2004 10:56 pm

JAZ MISLIM DA BI BILO NAJBOLJE VOZNUA BREZ ALKOHOLA,SAJ CE ZE IMAS ZA KOSILO,CIKE ,IN VINO MAS TUT ZA TAXI,po prebiranju po casopisi in vse povsod lahko zasledimo ,da skoraj za vsako nesreco stoji alkohol,le kam to pelje,pol pa tko ena pijana budala unici zivljenje mladega dekleta,ni fer, :evil:
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM So avg 14, 2004 11:30 pm

predstavlaj si, gres z kolegi nekam ven, mogoce na piknik, ziher si bos privoscu eno pivo ali pa kak kozarec vina, se bos potem vsedu v avto, te bojo ustavili plavi angeli, bos napihal 0.1 al pa 0.2 in kaj potem? opa miki pa ga imamo, evo ti kazen, ciao
potem se bos pa po glavi tolkel, ne rabijo tega naredit, ampak kazni zelo zelo povecat, tako bi blo se najbolse

LP firestorm

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM So avg 14, 2004 11:42 pm

ja ampak ok, priznaj sam sebi da tudi kdaj rad popijes kako pivo al pa kozarec vina
glede one punce pa sozalje, mi je zal da se je to zgodilo, ampak kaj hocmo, kar je blo je blo in ne moremo spremenit, shit happens...

LP firestorm

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne avg 15, 2004 11:04 am

lazo je napisal/-a:JAZ MISLIM DA BI BILO NAJBOLJE VOZNUA BREZ ALKOHOLA,SAJ CE ZE IMAS ZA KOSILO,CIKE ,IN VINO MAS TUT ZA TAXI,po prebiranju po casopisi in vse povsod lahko zasledimo ,da skoraj za vsako nesreco stoji alkohol,le kam to pelje,pol pa tko ena pijana budala unici zivljenje mladega dekleta,ni fer, :evil:

Ma dej dej dej, to je pa tolk brezvezno razmisljanje. In takrat ko so se sli in metali denar stran da bi znizal iz 0.5 na 0.0. To je bila ena velika bedarija. Tisti ki je sedaj napihal 1.3 bo tudi takrat ko bi bila meja znizana na 0.0 pa nehite bit tukaj vsi neki angelcki. Nad 1.0 promila bi moral kazni za 100% zvisat al pa procente uvest da ti jih odbijejo od place, mogoce bi potem folk malo zacel razmislat Ne pa nizat na 0.0 jaaaaoooo :?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Ne avg 15, 2004 11:17 am

X-Hair je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:JAZ MISLIM DA BI BILO NAJBOLJE VOZNUA BREZ ALKOHOLA,SAJ CE ZE IMAS ZA KOSILO,CIKE ,IN VINO MAS TUT ZA TAXI,po prebiranju po casopisi in vse povsod lahko zasledimo ,da skoraj za vsako nesreco stoji alkohol,le kam to pelje,pol pa tko ena pijana budala unici zivljenje mladega dekleta,ni fer, :evil:

Ma dej dej dej, to je pa tolk brezvezno razmisljanje. In takrat ko so se sli in metali denar stran da bi znizal iz 0.5 na 0.0. To je bila ena velika bedarija. Tisti ki je sedaj napihal 1.3 bo tudi takrat ko bi bila meja znizana na 0.0 pa nehite bit tukaj vsi neki angelcki. Nad 1.0 promila bi moral kazni za 100% zvisat al pa procente uvest da ti jih odbijejo od place, mogoce bi potem folk malo zacel razmislat Ne pa nizat na 0.0 jaaaaoooo :?

BRAVO!
popolnoma se strinjam z tabo :!: :!: :!:
LP firestorm :hi

Uporabniški avatar
Bric
Novinec

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a Bric Ne avg 15, 2004 12:53 pm

Pomojem, je zgrešena misel, da bo zvišanje kazni kaj pripomoglo k varnosti. Tud če se uvede smrtno kazen, bodo še zmeraj nekateri pijani vozili okoli. Več poudarka je potrebno dat vzgoji in osveščanju ljudi. Dokler bodo policisti (nekateri) čakali ob Nedeljah 100m od restavracije in ustavljali tiste, ki so pri kosilu spili kozarec vina, se bodo še zmeraj dogajale take nesreče. Vidi se, da so pri nas kazni za polnjenje blagajne, kot pa kaj drugega.

Lp
Bric

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne avg 15, 2004 1:02 pm

Bric je napisal/-a: Vidi se, da so pri nas kazni za polnjenje blagajne, kot pa kaj drugega.

vglavnem res :roll: . tisti, ki zagrešijo hude kazni (iz malomarnosti seveda) se ponavadi, čez leto dve že zmuznejo in to brez kakšnih hudih posledic :?

spela
Nov uporabnik

Re: Kako uničiti življenje - alkohol in nesposobnost za vola

Napisal/-a spela Ne avg 15, 2004 7:44 pm

Najprej hvala vsem, ki ste razumeli, kje je poanta mojega pisanja. Definitivno sodi v splošno debato tegale foruma.

Pa da dodam še nekaj:

Menjekul: s tem, da debatiramo oz. včasih rahlo razmislimo še o negativnih zadevah, ne kličemo hudiča, ampak pokažemo, da nam je mar. Žal ogromno ljudi razmišlja kot ti (da se tebi ne more zgoditi, sploh če zatisneš oči, ušesa in še kaj..) – da te razsvetlim: ja, kolega, lahko se zgodi tudi tvoji "babi".
FireSTORM in verjetno še kdo: sori, ampak VELIKO se piše, kadar koga kdo izsili na cesti in se potem razkuri in skiha na forumu. Pišemo in beremo o mnogih nesrečah, pač o zadevah, ki nekoga tisti moment morijo oz. mu dajo misliti. Ne ljubi se mi limat linkov, malo preberi teme foruma za nazaj in ti bo jasno. Je pa očitno tole bolj "touchy subject", forum pa kao moška domena. Boš že preživel. Če te tako moti, pač ne beri in še pomembneje: ne kometiraj. Škoda tvojega dragocenega časa :bow
Hja, sej sta vidva čist ok fanta, včasih vama pač vseeno zmanjka "špage", pa brez zamere.

Špelca bo še naprej sodelovala na temle in še drugih forumih - včasih manj, drugič več. Avtomobilizem je pač tudi moja strast in me niti (žal) podpovprečna vsebnost žensk ne bo pregnala :hi

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Ne avg 15, 2004 7:49 pm

saj nisem mislil z tem nic slabega, ampak o teh izsiljevanjih in tako naprej pisejo uporabniki tega foruma ki se jim je to zgodilo osebno, ne pa da popas link od ene punce ki je verjetno niti ne poznas, sicer pa mi ni vseeno za to kaj se ji je zgodilo, ker vem da se moji punci lahko isto zgodi, ne me razumet narobe :!:

LP FireSTORM :hi

spela
Nov uporabnik

Napisal/-a spela Ne avg 15, 2004 7:58 pm

FireSTORM je napisal/-a:saj nisem mislil z tem nic slabega, ampak o teh izsiljevanjih in tako naprej pisejo uporabniki tega foruma ki se jim je to zgodilo osebno, ne pa da popas link od ene punce ki je verjetno niti ne poznas, sicer pa mi ni vseeno za to kaj se ji je zgodilo, ker vem da se moji punci lahko isto zgodi, ne me razumet narobe :!:

Mater, ti mi pa zdejle dihaš za ovratnik :lol:

Pač sem hotela delit z vami malo razmišljanja tudi o takšni plati življenja v "plehu". Tudi pri nekaterih drugih temah ne gre vedno za osebno izkušnjo, ampak je že dostikrat nekdo nekaj slišal. In so se potem celo kresala mnenja o različnih variantah istega dogodka. Se še spomnim teme, ko je nekdo pisal o neki nesreči sredi LJ, ki jo je pač videl in potem bral v časopisu - fantje, nikoli ne bom pozabila, da ste se skoraj skregali, katere znamke avto je bil vpleten...

Dej no, vsi smo krvavi pod kožo :wink:

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne avg 15, 2004 8:24 pm

spela je napisal/-a:Menjekul: s tem, da debatiramo oz. včasih rahlo razmislimo še o negativnih zadevah, ne kličemo hudiča, ampak pokažemo, da nam je mar. Žal ogromno ljudi razmišlja kot ti (da se tebi ne more zgoditi, sploh če zatisneš oči, ušesa in še kaj..) – da te razsvetlim: ja, kolega, lahko se zgodi tudi tvoji "babi".
FireSTORM in verjetno še kdo: sori, ampak VELIKO se piše, kadar koga kdo izsili na cesti in se potem razkuri in skiha na forumu. Pišemo in beremo o mnogih nesrečah, pač o zadevah, ki nekoga tisti moment morijo oz. mu dajo misliti. Ne ljubi se mi limat linkov, malo preberi teme foruma za nazaj in ti bo jasno. Je pa očitno tole bolj "touchy subject", forum pa kao moška domena. Boš že preživel. Če te tako moti, pač ne beri in še pomembneje: ne kometiraj. Škoda tvojega dragocenega časa :bow
Hja, sej sta vidva čist ok fanta, včasih vama pač vseeno zmanjka "špage", pa brez zamere.

Špelca bo še naprej sodelovala na temle in še drugih forumih - včasih manj, drugič več. Avtomobilizem je pač tudi moja strast in me niti (žal) podpovprečna vsebnost žensk ne bo pregnala :hi

draga deklica. narobe si si interpretirala. moram povedat, ker si me kljub nekemu nepotrebnemu olepševanju :roll: (please don't) postavila v vlogo tipa, ki daje vse na ignore u stilu i don't care. malo si v zmoti :ne . če bolje prebereš zadnji odstavek lepo piše, da se besed za izkazovanje sočustvovanja v teh primerih nada izrečt (vsaj jaz tako mislim kar naj bi ob enem pomenilo, da je zgodba grozna in da tega ne privoščim nikomur).

s prvim odstavkom pa sem ravno želel povedat, da objavljanje teh stvari nima smisla. gremo pisat vse nesreče, kjer nastradajo nedolžni :?: te zanima da imam mrtvega kolega (kolesarja), ker je ženska pač zapeljala v njegovo zadnje kolo in je z glavo udaril ob železno ograjo ob cesti in bil na licu mesta mrtev, da so kolegu komaj rešili j***a (beri: potomstvo), ker se mu je v nesreči vse porezalo okoli prijatelja? te zanimajo zgodbe znanca, ki je bil vodja izmene gasilcev v ljubljani (ki so eni prvih ljudi na dogodku nesreče), ki ti bo lepo povedal, da so dobri ljudje (beri:gasilci), ki pomagajo iz razrene pločevine in pobirajo razrezane otroke, može in matere, sami pijanci in da jih je že pol otkačenih :?: a gremo to začet po forumu?? se mi ne zdi prav.

če ti je všeč kar so pisali drugi vse lepo in prav ampak potem odpri temo, kjer bi zbirala predloge o omejitvi alkohola oz. sankcijah za malomarne voznike,zberi predloge in naredi peticijo (s cca. 10.000 podpisov, da se z vsem strinjajo), če imaš šuške daj to na referendum in...bo mir.

ne vem zakaj bi ta moj post tako obsojala. osebno raje govorim o drugih stvareh kot o nesrečah,smrtih,ipd... če se tebi to zdi potrebno (i still :ue why) uživaj pa pazi da ne rataš depresivna, ker na koncu pride tako, da ne upaš iz hiše. imel dosti dosti depresij v mladosti (pred 20-im letom) pa je ne rabim več. in ne, ne zatiskam si oči. samo ubral sem drugo pot...tisto kjer manj vem (o nesrečah in smrtih) in lažje živim

p.s: pa če nekoga skritiraš in ga označiš za enega "včasih vama pač vseeno zmanjka "špage" ", ne rabiš pisat brez zamere, ker nima smisla. če me pa ne poznaš pa si še narobe interpretiraš pa jaz ne rabim bit tisti brez "špage" :roll:

spela
Nov uporabnik

Napisal/-a spela Ne avg 15, 2004 8:31 pm

menjekul je napisal/-a:
spela je napisal/-a:Menjekul: s tem, da debatiramo oz. včasih rahlo razmislimo še o negativnih zadevah, ne kličemo hudiča, ampak pokažemo, da nam je mar. Žal ogromno ljudi razmišlja kot ti (da se tebi ne more zgoditi, sploh če zatisneš oči, ušesa in še kaj..) – da te razsvetlim: ja, kolega, lahko se zgodi tudi tvoji "babi".

draga deklica. narobe si si interpretirala. moram povedat, ker si me kljub nekemu nepotrebnemu olepševanju :roll: (please don't) postavila v vlogo tipa, ki daje vse na ignore u stilu i don't care. malo si v zmoti :ne . če bolje prebereš zadnji odstavek lepo piše, da se besed za izkazovanje sočustvovanja v teh primerih nada izrečt (vsaj jaz tako mislim kar naj bi ob enem pomenilo, da je zgodba grozna in da tega ne privoščim nikomur).

s prvim odstavkom pa sem ravno želel povedat, da objavljanje teh stvari nima smisla. gremo pisat vse nesreče, kjer nastradajo nedolžni :?: te zanima da imam mrtvega kolega (kolesarja), ker je ženska pač zapeljala v njegovo zadnje kolo in je z glavo udaril ob železno ograjo ob cesti in bil na licu mesta mrtev, da so kolegu komaj rešili j***a (beri: potomstvo), ker se mu je v nesreči vse porezalo okoli prijatelja? te zanimajo zgodbe znanca, ki je bil vodja izmene gasilcev v ljubljani (ki so eni prvih ljudi na dogodku nesreče), ki ti bo lepo povedal, da so dobri ljudje (beri:gasilci), ki pomagajo iz razrene pločevine in pobirajo razrezane otroke, može in matere, sami pijanci in da jih je že pol otkačenih :?: a gremo to začet po forumu?? se mi ne zdi prav.

če ti je všeč kar so pisali drugi vse lepo in prav ampak potem odpri temo, kjer bi zbirala predloge o omejitvi alkohola oz. sankcijah za malomarne voznike,zberi predloge in naredi peticijo (s cca. 10.000 podpisov, da se z vsem strinjajo), če imaš šuške daj to na referendum in...bo mir.

ne vem zakaj bi ta moj post tako obsojala. osebno raje govorim o drugih stvareh kot o nesrečah,smrtih,ipd... če se tebi to zdi potrebno (i still :ue why) uživaj pa pazi da ne rataš depresivna, ker na koncu pride tako, da ne upaš iz hiše. imel dosti dosti depresij v mladosti (pred 20-im letom) pa je ne rabim več. in ne, ne zatiskam si oči. samo ubral sem drugo pot...tisto kjer manj vem (o nesrečah in smrtih) in lažje živim

p.s: pa če nekoga skritiraš in ga označiš za enega "včasih vama pač vseeno zmanjka "špage" ", ne rabiš pisat brez zamere, ker nima smisla. če me pa ne poznaš pa si še narobe interpretiraš pa jaz ne rabim bit tisti brez "špage" :roll:

Ufff, si se pa razpenil :rofl

Zame je debata s tabo okrog te teme zaključena z enim samim stavkom: če nočeš, ne beri.

Se bereva na drugim temah, ok?

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne avg 15, 2004 8:34 pm

spela je napisal/-a:Se bereva na drugim temah, ok?

bereta ja, pričkata in prcata ne! to delajta na pm-ih,kavicah, ob plesu,po telefonu,...
tule po forumu se žal ne bosta.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Ne avg 15, 2004 9:33 pm

ata maky je reko svoje, zdaj pa MIR V STALI!!! :rofl
spela, nisce ni mislil nic slabega, ok pa kaj ji naj jaz zdaj? lahko se norcujem iz one punce, lahko socustvujem z njo, to njej nebo NIC pomagali ali koristlo, je pa res da o vseh takih ali drugacnih nesrecah ne moremo porocat na tem forumu, pa ceprav je to en del avtomobilizma, pa ok, potem bi lahko meli naslov
www.avtomobilizem-castnik-z-tezo.com (kao delo castnik z tezo)

spela
Nov uporabnik

Napisal/-a spela Ne avg 15, 2004 9:57 pm

FireSTORM je napisal/-a:ata maky je reko svoje, zdaj pa MIR V STALI!!! :rofl
spela, nisce ni mislil nic slabega, ok pa kaj ji naj jaz zdaj? lahko se norcujem iz one punce, lahko socustvujem z njo, to njej nebo NIC pomagali ali koristlo, je pa res da o vseh takih ali drugacnih nesrecah ne moremo porocat na tem forumu, pa ceprav je to en del avtomobilizma, pa ok, potem bi lahko meli naslov
www.avtomobilizem-castnik-z-tezo.com (kao delo castnik z tezo)

Glej, moj namen ni bil pisati o VSEH nesrečah ipd. Pisala sem o točno določeni zadevi, ki mi je pač v danem trenutku dala misliti oz. sem na to temo začela razmišljati ravno ob branju nekaterih drugih tem s tega foruma. Pa sem pristavila še svojo temo. Kot to stori vsak član tega foruma, kadar se mu zahoče.

Tudi meni se zdi kdaj kakšna tema neprimerna oz. mi gre na tist, česar nimam - je pač ne berem oz. ne komentiram. Živi in pusti živeti.

Drž se :hi

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Ne avg 15, 2004 10:00 pm

ti gre na tisto z cim jaz in vsi ostali fanteki lulamo? :P
ja ok, nebom se vec kregal ker me ocitno ne razumes, sicer pa je ta nesreca tam razlozena bol na btk, zves samo da se je pijan ded zaletel v njo, kak se pa je zgodilo pa ne izves, torej ne ves kdo je kriv!

spela
Nov uporabnik

Napisal/-a spela Ne avg 15, 2004 10:09 pm

FireSTORM je napisal/-a:ti gre na tisto z cim jaz in vsi ostali fanteki lulamo? :P
ja ok, nebom se vec kregal ker me ocitno ne razumes, sicer pa je ta nesreca tam razlozena bol na btk, zves samo da se je pijan ded zaletel v njo, kak se pa je zgodilo pa ne izves, torej ne ves kdo je kriv!

Ja, na tisto, ja :P

Te razumem. Pa daj še ti mene. Sicer je pa že en dedec napisal, da smo ženske z Venere, moški pa z Marsa in včasih o istih stvareh govorimo tako različno, da smo na dveh čist xy valovnih dolžinah. Pa itak mislim, da sva se že par vrstic višje nehala kregat :)=(:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov