zuneking je napisal/-a:Najbrž misliš 2005?
Upppssss... Pardon. My bad. 2005 ja sem mislil.
RegY je napisal/-a:adijosi, ej, kak sn vedo kaj bo... daj snuff, malo si poglej kako in kaj, pa se ne peesdit na nekoga, ki ti hoče pomagat
ni še novega zakona, 2005 pride
pa še nekaj: to so cariniki, ki ne samo preverjajo ilegalce, ampak tudi preverjajo kurilno olje/diesel vozilain so po čisto celi sloveniji - mene so v centru murske sobote ustavli s kombijom, pa se ne spominjam, da bi tam bla za kakim vogalom meja
pa v lj sem jih tudi že neštetokrat videl, kako vtikajo palčke v tank
RegY je napisal/-a:adijosi, ej, kak sn vedo kaj bo... daj snuff, malo si poglej kako in kaj, pa se ne peesdit na nekoga, ki ti hoče pomagat
ni še novega zakona, 2005 pride
pa še nekaj: to so cariniki, ki ne samo preverjajo ilegalce, ampak tudi preverjajo kurilno olje/diesel vozilain so po čisto celi sloveniji - mene so v centru murske sobote ustavli s kombijom, pa se ne spominjam, da bi tam bla za kakim vogalom meja
pa v lj sem jih tudi že neštetokrat videl, kako vtikajo palčke v tank
X-Hair je napisal/-a:Men je padla ena neumna na pamet. Ma kdo znacko TDIal bi krimicu ze prej uklopl da motor nekam potih laufa. AIRbrush mal heca brez zamere. Se si vidu na Mobikrogu da sem cist fejst fant s prevec lasmi baje
![]()
1.8T a bomo sli mal testirat tale golf TDI, ko tolk leti
AIRbrush je napisal/-a:1.8T je napisal/-a:AIRbrush... a si ti policaj, da se tko razburjas?
/jan
Jap. Sej že po celem forumu piše.Pa nič se ne razburjam. Ne me narobe razumet. Razpizdijo me tipi ki nekaj trdijo o čimer pojma nimajo. Povrh vsega se jim pa še dopovedat nič ne more.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov