Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Če avg 19, 2004 9:24 pm

zuneking je napisal/-a:Najbrž misliš 2005? :?

Upppssss... Pardon. My bad. 2005 ja sem mislil.

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T Če avg 19, 2004 10:23 pm

AIRbrush... a si ti policaj, da se tko razburjas?

/jan

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Pe avg 20, 2004 12:06 am

1.1.2004 je zakon sov v veljavo ti si mal preber.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe avg 20, 2004 1:36 am

adijosi, ej, kak sn vedo kaj bo... daj snuff, malo si poglej kako in kaj, pa se ne peesdit na nekoga, ki ti hoče pomagat

ni še novega zakona, 2005 pride ;)

pa še nekaj: to so cariniki, ki ne samo preverjajo ilegalce, ampak tudi preverjajo kurilno olje/diesel vozila ;) in so po čisto celi sloveniji - mene so v centru murske sobote ustavli s kombijom, pa se ne spominjam, da bi tam bla za kakim vogalom meja :?

pa v lj sem jih tudi že neštetokrat videl, kako vtikajo palčke v tank :D
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe avg 20, 2004 3:29 am

RegY je napisal/-a:adijosi, ej, kak sn vedo kaj bo... daj snuff, malo si poglej kako in kaj, pa se ne peesdit na nekoga, ki ti hoče pomagat

pa še nekaj: to so cariniki, ki ne samo preverjajo ilegalce, ampak tudi preverjajo kurilno olje/diesel vozila ;) in so po čisto celi sloveniji - mene so v centru murske sobote ustavli s kombijom, pa se ne spominjam, da bi tam bla za kakim vogalom meja :?

Ja sami pa na kurilca vozjo sej zato majo TDI-je :D :cry

Pa btw...... umirite se...... drgač bomo temo preventivno zaklenil.
Nov zakon pa pride v veljavo s 1.1.2005 in pika konec debate o tem.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Pe avg 20, 2004 11:55 am

DZ je sprejel nov zakon o varnosti v cestnem prometu, ki za kršitelje cestno-prometnih predpisov predvideva bistveno višje kazni kot doslej.

Tako so določene višje kazni za povzročitelje prometnih nesreč, razen nesreč z neznatno nevarnostjo. Višje sankcije so predpisane tudi za kršitve, ki se nanašajo na prehitro vožnjo in na vožnjo pod vplivom alkohola (prekoračitev hitrosti v naselju za več kot 50 km/h - poleg globe še prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja, enako za vožnjo pod vplivom alkohola nad 1,5 grama alkohola na kilogram krvi oz. 0,71 grama alkohola na liter izdihanega zraka)

Tudi sicer so za prekoračitev hitrosti zagrožene bistveno višje kazni, tako bo voznik, ki bo prekoračil hitrost v naselju za deset kilometrov na uro, moral plačati 10.000 tolarjev globe. Za prekoračitev hitrosti do 20 kilometrov na uro je predvidena globa 30.000 tolarjev in ena kazenska točka, za prekoračitev hitrosti do 30 kilometrov na uro 60.000 tolarjev in tri kazenske točke ter za prekoračitev nad 30 kilometrov na uro 120.000 tolarjev globe in najmanj pet kazenskih točk. Podobno pa so se povišale tudi kazni za prekoračitev hitrosti v območju za pešce oz. umirjenega prometa ter na državnih in hitrih cestah ter avtocestah.

al se bo sprejev nov zakon!!! ce so ha ze

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Pe avg 20, 2004 12:00 pm

Zakon je že sprejet, uporabljat se ga začne s prvim prvim 2005. Sem ga že kopiral, samo ga nisem še podrobno pregledal. Ena od določb recimo pravi, da ne smeš poslušat radia prenaglas. Potem so tukaj novosti glede opravljanja izpita. Nekje noter je vključena še obvezna udeležba na tečaju varne vožnje oz. podobnem tečau, samo ne vem, ali je to za vse voznike, ki opravijo izpit, ali samo za tiste, ki jim je bil odvzet, pa so ga opravljali onovno. Saj pravim, podrobno, ga še nisem pregledal.
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

light
Nov uporabnik

Napisal/-a light Pe avg 20, 2004 12:10 pm

RegY je napisal/-a:adijosi, ej, kak sn vedo kaj bo... daj snuff, malo si poglej kako in kaj, pa se ne peesdit na nekoga, ki ti hoče pomagat

:ne Cariniki nimajo pooblastila, da te ustavijo na cesti! To pooblastilo imajo le plavi, zato pa so vedno prisotni poleg mobilne carinske kontrole. Plavi te ustavijo, cariniki ti pa izvedejo body-cavity-search... :lol:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe avg 20, 2004 12:13 pm

Cariniki v tem primeru imajo pooblastila, da te ustavjo. Lučke majo pa sam za okras gor ne ??
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

light
Nov uporabnik

Napisal/-a light Pe avg 20, 2004 12:18 pm

kaj tukaj ni razumljivo? Cariniki te NE SMEJO ustaviti na cesti. To lahko storijo samo policaji. Zarad mene pa lahko tiste lucke ki jih omenjas za light-show rolajo...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe avg 20, 2004 12:28 pm

Lahko da uradno ne smejo. Samo, če bojo mojga prjatla in mene kot sopotnika ustavl in preverjal ce ma kurilca in to brez polcajev pol mi ne govort da ne smejo, če so pa me.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

light
Nov uporabnik

Napisal/-a light Pe avg 20, 2004 12:36 pm

Pri delovanju mobilne carinske enote v notranjosti SLO so prisotni tudi policaji. Če njih ni, te ne smejo potegnit na stran ceste in začet s testiranjem goriva. Če pa policajev ni pa carinikom vseeno prostovoljno ustaviš si pa zejabal stvar. Ne vem pa kako bi se v takšnem primeru odzvali če bi se skliceval na zakone ali pa omenil kakšno odvetniško pisarno???

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe avg 20, 2004 1:36 pm

light je napisal/-a:Ne vem pa kako bi se v takšnem primeru odzvali če bi se skliceval na zakone ali pa omenil kakšno odvetniško pisarno???

cavity search. deep.
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe avg 20, 2004 2:26 pm

Men je padla ena neumna na pamet. Ma kdo znacko TDI :har al bi krimicu ze prej uklopl da motor nekam potih laufa. AIRbrush mal heca brez zamere. Se si vidu na Mobikrogu da sem cist fejst fant s prevec lasmi baje :mrgreen:

1.8T a bomo sli mal testirat tale golf TDI, ko tolk leti Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Pe avg 20, 2004 4:27 pm

Tisti, ki smo bli na dragih na Rudniku v petek smo bili lahko priča predstavitvi policijske Škode Octavie karavan. Kdo pa te uporablja? Isto so civilni in imaju uzadi mrežo. Bla sta pa v oblekah kakršne imajo policisti vodniki službenih psov. Ne vem v čem je bila fora, da sta stegnila za unmi k je v križišču na ročno obračal, potem ko sta ga dohitela in ju je množic gledalcev obkolila pa niti nista ven stopila. :roll:

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Pe avg 20, 2004 5:07 pm

X-Hair je napisal/-a:Men je padla ena neumna na pamet. Ma kdo znacko TDI :har al bi krimicu ze prej uklopl da motor nekam potih laufa. AIRbrush mal heca brez zamere. Se si vidu na Mobikrogu da sem cist fejst fant s prevec lasmi baje :mrgreen:

1.8T a bomo sli mal testirat tale golf TDI, ko tolk leti Slika

Itak. Sej razumem hec. Si fajn dečko ja.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Pe avg 20, 2004 5:09 pm

Snuff je napisal/-a:1.1.2004 je zakon sov v veljavo ti si mal preber.

Ti pa si talent. Sprejet je ja. Veljat začne pa z prvim januarjem 2005!!! Spet ti vse veš, cel ostali forum pa nič al kako? Ne se delat pametnega o stvareh o katerih NIMAŠ POJMA!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Pe avg 20, 2004 5:10 pm

1.8T je napisal/-a:AIRbrush... a si ti policaj, da se tko razburjas?

/jan

Jap. Sej že po celem forumu piše.Pa nič se ne razburjam. Ne me narobe razumet. Razpizdijo me tipi ki nekaj trdijo o čimer pojma nimajo. Povrh vsega se jim pa še dopovedat nič ne more.

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T Ne avg 22, 2004 8:54 am

AIRbrush je napisal/-a:
1.8T je napisal/-a:AIRbrush... a si ti policaj, da se tko razburjas?

/jan

Jap. Sej že po celem forumu piše.Pa nič se ne razburjam. Ne me narobe razumet. Razpizdijo me tipi ki nekaj trdijo o čimer pojma nimajo. Povrh vsega se jim pa še dopovedat nič ne more.

Ce nocejo razumeti pac nikoli ne bodo razumeli... tega se ne da spremeniti. Tudi do tega imajo (imamo) pravico. So, why bother :D

/jan

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T Ne avg 22, 2004 8:55 am

X-Hair je napisal/-a:1.8T a bomo sli mal testirat tale golf TDI, ko tolk leti Slika

A da bi ga res? Ampak bomo s tvojim vozilom, meni ne gre zadosti :P

/jan
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov