dr.Rugelj je napisal/-a:Res je. Glede na to, da je baba za volanom, bi kar hitro letela v jarek. Ženske pač niste namenjene kompleksnejšim opravilom.
Ko najdeš babo mi jo pokaž prosim.
FireSTORM je napisal/-a:der_Alte je napisal/-a:Neke bannerje mi hoče odpirat v novih oknih.
Pa neki polpismeni so pisali. Šumnikov nikjer ne vidim.
Da ne omenjam, da sploh ni valid HTML.
odpere se ti banner za http://www.dot.tk/ ker majo tam registrirano free domain name
Jasmy je napisal/-a:dr.Rugelj je napisal/-a:Res je. Glede na to, da je baba za volanom, bi kar hitro letela v jarek. Ženske pač niste namenjene kompleksnejšim opravilom.
dr.Rugelj je napisal/-a:Poglej jo, kako se šopiri. Mračnjaška in zakompleksana, očitno ima alkoholika za partnerja, če ga sploh ima. Poišči si pravega dedca, pa še ključe od avtomobila mu daj v roke pa mu reci "tone, ti boš zdaj vozil, ker si gospodar v hiši." Tako to gre v civilizirani in uspešni družbi. Možje, če nočete postati faliranci, je treba vzeti komando v roke.
Jasmy je napisal/-a:dr.Rugelj je napisal/-a:Ženske pa avtomobili, to pa niti na planetu Melmak ne gre skupaj! Prav vsmeh me spravljate!Babe, raje dajte ključe svojim dedcem, da ne boste postale mračnjaške možače.
Ti ziher nimaš pojma o pojmu.
Bolš da se ne srečaš z kero na cesti, ker mam filing da bi lahko sam gledal zadnji del avta.
Jasmy je napisal/-a:dr.Rugelj je napisal/-a:Res je. Glede na to, da je baba za volanom, bi kar hitro letela v jarek. Ženske pač niste namenjene kompleksnejšim opravilom.
Pugi je napisal/-a:Ta pesmca je res mal mim.![]()
Dr. Rugelj, še par objav, ki ne bodo v kontekstu, pa greste na ban listo. Tukaj ne bomo trpeli takilih izpadov...![]()
LPugi
bridgestone je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:Ajde mir![]()
Držite se topica, pa brez žaljenja s katere koli strani.
pa kdo koga žali, jest sm zagovarjam dober humor in pravim da se nekateri smejejo, ko pa ni po njihovih željah je pa narobe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov