kljukec je napisal/-a:Demo je napisal/-a:Audi ni prestižen?
A8 ni prestižna limuzina?
Ko bo to res me uščipn da se zbudim
dobr veš da je, sam znamka pa ni tolk prestižna, žal
pilgrim je napisal/-a:K(upec): prosim, kupil bi tega audija
P(rodajalec): ampak ta bmw je lepši
K: potem pa mi dajte tega bmw-ja
P: ampak audi ima pogon spredaj
K: potem pa bi mel audija
P: ampak bmw ima pa pogon zadaj
K: potem pa mi dajte kar tega bmw-ja
P: ampak audi je vendar pojem avtomobila
K: potem pa seveda dajte audija
P: ampak bmw je vendar boljši
K: potem pa bi mel bmw-ja
P: ampak prosim, audi ima lepšo notranjost
K: ja potem pa audija
P: ampak bmw je nov model
K: pol pa bmw-ja
P: ampak v audiju se bolš sedi
K: potem pa audija
P: ampak bmw pa bolj potegne
K: potem pa bi se odločil za bmw-ja
P: ampak ...
jara kača ali stekli polž?
Bel-Tirid je napisal/-a:Je pa tko, audi mora bit quatro, da se sploh splaca govoriti, BMW ima pa skos zadej pogon :P
sim je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:Je pa tko, audi mora bit quatro, da se sploh splaca govoriti, BMW ima pa skos zadej pogon :P
![]()
točno tako...velika prednost audija je quattro, ki je na voljo v VSEH velikostnih razredih...
Jaz bi recimo izmed limuzin visokega razreda (A8, serija 7, S-klasa,...) skor ziher vzel audija in sicer samo zarad quattra (če kupš tak auto si verjetno velik na cesti in to neglede na vremenske razmere in stanje na cestah). Sicer je res da se dobi 4x4 (da bi se ga dobilo v sedmici nevem...za serijo 5 vem da je samo to ni to
) tut v S-klasi, ampak se mi zdi quattro vseen bolj preizkušena zadevščina (25 let
)
Vse to seveda če nebi imel v garaži že enga X5, Touarega, Cayenna,...
kljukec je napisal/-a:sim je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:Je pa tko, audi mora bit quatro, da se sploh splaca govoriti, BMW ima pa skos zadej pogon :P
![]()
točno tako...velika prednost audija je quattro, ki je na voljo v VSEH velikostnih razredih...
Jaz bi recimo izmed limuzin visokega razreda (A8, serija 7, S-klasa,...) skor ziher vzel audija in sicer samo zarad quattra (če kupš tak auto si verjetno velik na cesti in to neglede na vremenske razmere in stanje na cestah). Sicer je res da se dobi 4x4 (da bi se ga dobilo v sedmici nevem...za serijo 5 vem da je samo to ni to
) tut v S-klasi, ampak se mi zdi quattro vseen bolj preizkušena zadevščina (25 let
)
Vse to seveda če nebi imel v garaži že enga X5, Touarega, Cayenna,...
ja res 25 let str pogon je ful dobr![]()
zdejšen quattro hvala bogu nima skor nč skupnga s 25 let starim
bmw je po moje premal ulagu v to ma pa zato th best zadn pogon
merc je pa itak merc
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov