krofl je napisal/-a:Tud za moje pojme se Bmw in Audi ne moreta primerjat... Bmw je le zakon!!!
Tud kr se motorjev pa tega tiče, je tko al tko jasno da ima Bmw boljši motor, če se pa kirmu oblika Bmw-ja ne dopade, pa to pomen de ga še ni dojel!
Bmw....razred zase

Zarad takih kretenskih odgovorov pada na tem forumu kvaliteta...
Nekaterim je tko al tko vse jasno kdo je boljši, čeprov avta mogoče še od bliz vidl niso, pa to da se komu BMW-jeva oblika ne dopade, je pa mogoče posledica drugačnega okusa, se ti ne zdi, ali misliš da si tako superioren, da imaš najboljši okus

A to sploh obstaja?...
Sori no, sam odgovoru si v stilu 12 let starga mulota, za katerega je prvi BMW, ki ga je/si videl bila nova petka, ki jo je ate pomožnosti domov prpelu in zdaj je to zate sveto...
Mogoče se nekaterim, ki smo občudovali v mladih letih kake 02 modele, ki so se še vozili al pa ok, E30, mogoče se tistim Banglov dizajn ne zdi ravno bomba, meni osebno so sicer tudi novi modeli všeč, še vedno pa mi je najlepši BMW vseh časov ali M3 (E30) ali pa 850 CSi...pa zato še vedno nm reku da je čuden tisti, ki se mu avto ne dopade
P.S Vidim da si nekak frišen tukaj, zato ti bom še nekaj povedal...sam sem tudi ljubitelj BMW-jev...tako da ne boš mislil da si mi zaradi hvaljenja BMW-jev na žulj stopu...
LP