maddog je napisal/-a:Hm, samo meni ne dela ta HTML koda v podpisu, v nastavitvah pise da je HTML izklopljen , ceprav imam na "Vedno omogoči HTML: DA" ...
maddog je napisal/-a:Hvala, zaj paliLahko bi naredil se, da ne bi bilo belega ozadja na slikci (transparentnost)
[edit]
Pri Povprecni porabi bi lahko poleg avtomobilov pisalo tudi nicke uporabnikov
Vremenko je napisal/-a:Res zelo huda stran. Sam nekaj ne štekam glih najbol. Kaj pomeni oz. kaj računa stolpec >povprečna< pod pregledom porabe. Ali to računa povprečno porabo na tank, ali celotno povprečno porabo. Kajti v mojem primeru mi računa kar celotno povprečno porabo. Za primer:
Zadni vpis z današnjega dne: s 35.45 litrov sem naredu 733,8km, kar znese v povprečju 4.83, men pa kaže 5.09. Fora pa je, da je 5.09 v resnici celotna povprečna poraba za vseh pet vpisov.
Če sem se zmotu, se opravičujem za ta post.
red_mamba je napisal/-a:nekaj ti ne štima![]()
tole dobim ko se hičim prijavit z userjem in kodo
Parse error: parse error, unexpected $ in /home/web/muha.cc/poraba/poraba.php on line 90
neki si z spremenljivkami zamešal
Mate je napisal/-a:Hm... jest mam tako evidenco za svoj avto v excelovi datoteki za pretekli dve leti pa par mescov. skor enih 60kkm pa okol 900k bencina. A bi se dalo to kako uvozit?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov