PiLLLe je napisal/-a:Kar se mene tice je model naredu prou, in ma prou pac tak FAKIN STUPID FOLK NIMA KJ ISKAT NA CEST!!!! Evo npr v polju pr cerkvi ene par dni nedela semafor kt je treba in vsake tolk cajta se izklop in utripa rumena, sam ne folk k se pele po zaloski se ustav da bo lahk un z zadobrovske(neprednostne) ceste zaviu in sm jim 3 skor ze prletu v rit k folk prvo kt prvo nejebe kdo ga pici za njem pa kok. Pol pa se to da se ustavjo pa nevejo kaj narest jim potrobs pa se pizdijo nate!!!!!!!! FAK kva to potegne zivac. TAk jeben folk bi jst prou tepu pa une v komisiji k so jim dal izpit!!!!
Torej ma ispit pa osnov nepozna jst pa k delam pizdarije po cest najebem na vsakm cosku k se npr sam nedrzim omejitve pa ksnga znaka stop ker se pac neustavm usakic in nepresaltam v prvo. :P To so bile moje besede, tisti ke me bote![]()
vm pa ze vnaprej povem da ko vas j**e :P
Lp PiLLLe
sevedaČe bi imel pa Quadro... bi ji pa lahko kar glavo odšraufal? Ker jih je še manj na svetu?
saso mladenovic je napisal/-a:Mene pa zanima kako bi tisti ki ste bli najbl pametni odreagiral ko bi vas en u rito pičil, aaaaa???? Me prou zanima kako bi bil mirni, razen če bi se tko usekal kot so se na gorenjski avtocesti k uni u Peugeotu niso mogl nč!!! Dej mi to razložte k mate take mirne živčke!! Bratu se je od telekoma kangoo v rit zaletu in je imel premaknjena vretenca tako kot njegova punca ki je bla z njim!!!!!!! Avto totalka!!! dej prosim!!! Lp
PiLLLe je napisal/-a:loopz if you don't like dont read it! i don't give a f*** what you think/say.
Pa lahko je rect da bi blo vse ceb ti tkole moru nucat gume za brezveze zarad enga debila k osnov nepozna!
Pol pa prvo kt prvo ne solti pamet k je nimas :P
Drugo kt drugo bot ti tle pamtn kokr hocs sam s tem naus dosegu nc :P
Trete kao trete pism kokr hocm ce ti nepase/neznas brat ti ni treba :P
Lp PiLLLe
p.s to so bile moje besede :P
erick je napisal/-a:Tebi se kaj podobnega verjetno ne more zgoditi?
Koliko si star, če smem vprašat z upanjem, da me ne boš nadru?
Če bi npr. mene takole začen nadirat bi jaz tebe s kolom. In definitivno ne dobiš kupončka od mene takoj, ampak po postopku, ki je predpisan. Se pravi, ko to zavarovalnica zahteva od mene. Čiči pa čaki.
Vse se da urediti na kulturen način...
Pugi405 je napisal/-a:Ta fora z vratom pa z odškodnino špila več NE!
PiLLLe je napisal/-a:utripa rumena...3 skor ze prletu v rit k folk prvo kt prvo nejebe kdo ga pici za njem pa kok....npr sam nedrzim omejitve pa ksnga znaka stop ker se pac neustavm usakic in nepresaltam v prvo. :P To so bile moje besede, tisti ke me bote![]()
vm pa ze vnaprej povem da ko vas j**e :P
ZEeMF je napisal/-a:vi k pravte da je prestrogo reagiral: napisu je da je ženska sam čudn gledala nč kej preveč govorila. pišuka ČE SE TI ENMU ZABIJEŠ V RIT PA PRIDE IZ AVTA PA ZGLEDA K DA BI NAJRAJ TE UBU se mu greš hitr opravičvat pa pokolenih hodt za njim pa podobno. ta avto ni vsakdanji tko k kliič al pa pežoji al pa ta krep to je star ZELO OHRANJEN(biu do zdej), na zun nč rjav mal zbleden avto, in poudarjam da je redek in da sploh če je še ker v slo v je tok ohranjen k je biu ta (možno). zato to ni kr neki da bi pač skomignu z rameni pa novga šu v oglasnik ponj. če bi meu bi uzel gun iz nadlca pa poču žensko v kolen pol pa še fanta moža al kar kol, pol pa uzel macolo premlatu 19-ko in šel spat.
p.s. mene je neki cajta nazaj ena ženska izsilla na križišču k sem meu jaz prednost (biu sem z motorjem), pa je zapelala na sredo pa ustavla jaz pa njej v odbijač ba bum natla. pa ni blo škode sam fuknu sem pa je prec priletela iz avta pa se opravičvala pa sprašvala če loh pomaga, k sem se potleh valu. to je reakcija ne pa da te bul k ti vs potrt gledaš v avto pa preklinjaš ženske voznike.
misel. ženske niso za na cesto ampak za v kuhno!!!!!!!!(pa pojstlo)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov