Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe avg 27, 2004 12:03 pm

Te popolnoma razumem, da si jo nadru. Njej je pač avto prevozno sredstvo, tebi je pa nekaj več. Sploh če je avto bolj redek (priznam da 21 turbo še nisem videl) je še bolj svet.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe avg 27, 2004 12:19 pm

Ok...jz te razumem da si jo nadru...človek se ob pogledu na ljubljeni avto, ki ti nekaj pomeni težko zadrži...treba je pa seveda vsaj probat ohrant mirne živce...no ampak kokr sm reku, ne zdi se mi prov, da ga kle obsojate, mislm da je že vsak kdaj na cesti živce zgubu in koga nadru, mogoče je šel fant malo predaleč...ampak zato še vedno ni sam retardiran, niti ni ona ženska...Pille...jah sej se ob tvojih postih vedno nasmejim, ampak maš pa primitivne učas :roll: Po eni strani pravš da divjaš ipd, po drugi pa da se bi že nevem kolkrat kmal v pi*do zaletu...zakaj že?
Nebivedu, a nisi ti neki enkrat o sekirah govoru in kolkokrat so se te že ustrašl, pa da si enmu k ti je v avto vlomu kolene razbil...itd...ne razumi me napak...ti verjamem za vse to, mogoče ti dam celo prav, ampak očitno tudi sam ne brzdaš vedno v popolnosti svojih živcev... :wink: Tudi jaz jih ne, in ne mene ne tebe ne njega ni zato za obsojat in pametovat, vsi smo krvav pod kožo in mislim da vsakmu nekaj pride do živga...Men, če bi se kdo punce dotaknu tko, ko se jo ne bi smel, bi tud pozabu na ves bonton in verjetno še na "zakonske omejitve"... :/:o:/
Tak da...take it easy...fantu je pač avto veliko pomenu/mu pomeni...dejte ga probat zastopt :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe avg 27, 2004 12:33 pm

PiLLLe je napisal/-a:Kar se mene tice je model naredu prou, in ma prou pac tak FAKIN STUPID FOLK NIMA KJ ISKAT NA CEST!!!! Evo npr v polju pr cerkvi ene par dni nedela semafor kt je treba in vsake tolk cajta se izklop in utripa rumena, sam ne folk k se pele po zaloski se ustav da bo lahk un z zadobrovske(neprednostne) ceste zaviu in sm jim 3 skor ze prletu v rit k folk prvo kt prvo nejebe kdo ga pici za njem pa kok. Pol pa se to da se ustavjo pa nevejo kaj narest jim potrobs pa se pizdijo nate!!!!!!!! FAK kva to potegne zivac. TAk jeben folk bi jst prou tepu pa une v komisiji k so jim dal izpit!!!!
Torej ma ispit pa osnov nepozna jst pa k delam pizdarije po cest najebem na vsakm cosku k se npr sam nedrzim omejitve pa ksnga znaka stop ker se pac neustavm usakic in nepresaltam v prvo. :P To so bile moje besede, tisti ke me bote :-:o :/:o:/ vm pa ze vnaprej povem da ko vas j**e :P :)

Lp PiLLLe :)

prvič...pri teb se komej da razbrat kaj hočeš povedat...če voziš tko kot pišeš se ne bi hotu s tabo srečat na cesti :roll: ...

drugič...ko se boš enmu napičil v rit, ko boš spet rinu v stop znak al pa v semafor, boš na mestu strgal lasten izpit pa šu tistga iz komisije k ti je dal izpit ruknt na gobec ane?...ane da boš? :)
...jebiga men tut ni všeč če nekdo počaka pred rumeno js sm mu pa čist za ritjo, ampak ne bom mu pa pol trobu zadej pa fakiča kazal...mal živčke umiri, sej ni tvoja cesta...

tretjič...se navezuje kot na prvič...ko sm odkodiral tvoj post, mi je blo itak žal, da sem se sploh trudill :? ...
Zadnjič spremenil Loopz, dne Pe avg 27, 2004 12:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Pe avg 27, 2004 12:33 pm

Sportivo je napisal/-a:Sploh če je avto bolj redek (priznam da 21 turbo še nisem videl) je še bolj svet.

Če bi imel pa Quadro... bi ji pa lahko kar glavo odšraufal? Ker jih je še manj na svetu? :ne

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Pe avg 27, 2004 12:45 pm

bonton za volanom- absolutno da, ampak ko ti nekdo posili avto v rit, se pa pri meni neha. kaj naj bi jo šel pobožat, dat lupčka na čelo in bombončka ponudit? :roll:

drugič bom lepo poklical policijo, medtem odplesal ples plodnosti in kazal jezik krivcu, ko mu bodo kazen pisali.

seveda se lahko tudi meni kaj takega pripeti, ampak bi šel pa vsaj pogledat ven, kaj sem naredil, se konkretno opravičil, pa vprašal če je s kom v drugem avtu kaj narobe

no če avto ni pocinkan tudi nič hudega, nekje sem bral da so Turbo verzije bile, in se mi je zdelo precej logično ker res ni nikjer rjav-edino na dveh mestih kjer je bil že popravljen

za vse ki vas zanima starost, št. čevljev in kako je ime mojim hišnim ljubljenčkom-nebi na forum pisal,
se pa lahko enkrat dobimo in bom vse povedal :wink: :D

Če bi imel pa Quadro... bi ji pa lahko kar glavo odšraufal? Ker jih je še manj na svetu?
seveda :D
Quadro bom nabavil ko bom imel preveč denarja in garažo
pri nas jih sploh še nisem videl, a je kakšna kje?
Slika
Clan Renault kluba Slovenija

vR5GTT
Novinec

Napisal/-a vR5GTT Pe avg 27, 2004 1:22 pm

Mene pa zanima kako bi tisti ki ste bli najbl pametni odreagiral ko bi vas en u rito pičil, aaaaa???? Me prou zanima kako bi bil mirni, razen če bi se tko usekal kot so se na gorenjski avtocesti k uni u Peugeotu niso mogl nč!!! Dej mi to razložte k mate take mirne živčke!! Bratu se je od telekoma kangoo v rit zaletu in je imel premaknjena vretenca tako kot njegova punca ki je bla z njim!!!!!!! Avto totalka!!! dej prosim!!! Lp
R5 GTT

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Pe avg 27, 2004 4:08 pm

saso mladenovic je napisal/-a:Mene pa zanima kako bi tisti ki ste bli najbl pametni odreagiral ko bi vas en u rito pičil, aaaaa???? Me prou zanima kako bi bil mirni, razen če bi se tko usekal kot so se na gorenjski avtocesti k uni u Peugeotu niso mogl nč!!! Dej mi to razložte k mate take mirne živčke!! Bratu se je od telekoma kangoo v rit zaletu in je imel premaknjena vretenca tako kot njegova punca ki je bla z njim!!!!!!! Avto totalka!!! dej prosim!!! Lp

Kaj boš naredu... kaj?.. te vprašam! Boš potegnu pištolo, pa ustrelu človeka? :roll: j*** ga. Zato pa so policaji, da posredujejo pr nesrečah.

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Pe avg 27, 2004 4:17 pm

Če te kdo odzad nabije... obsediš popolnoma na miru. Pokličeš policijo... pojamraš, da te hrbet/vrat boli... pokličejo rešilce... itd.. KA-CHING.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Pe avg 27, 2004 5:00 pm

Ta fora z vratom pa z odškodnino špila več NE! 8)

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe avg 27, 2004 6:42 pm

loopz if you don't like dont read it! i don't give a f*** what you think/say.

Pa lahko je rect da bi blo vse ceb ti tkole moru nucat gume za brezveze zarad enga debila k osnov nepozna!

Pol pa prvo kt prvo ne solti pamet k je nimas :P
Drugo kt drugo bot ti tle pamtn kokr hocs sam s tem naus dosegu nc :P
Trete kao trete pism kokr hocm ce ti nepase/neznas brat ti ni treba :P

Lp PiLLLe

p.s to so bile moje besede :P :)

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Pe avg 27, 2004 7:09 pm

Hm.. moj primer je bil tak d mi je tip na avtu vrednem 200 jurjev naredu skode ze 460 presernov. U susu avto pokrivlen - z zadnega levega konca (z odbijaca z leve strani poravnav z zadnjim delom odbijaca) Razbita luc, zdroblen odbijac, unicena vezna stena, dno prtlaznika, nosilci zadnje klopi, desni blatnik, sovoznik sedez potrt itd itd itd. DUbu sm direktn sus v tilnik z zgornjim delom naslonjala za glavo d sm pol minute sedu in gledu zvezdice, sovoznik se je unemu zadaj vlegu v narocje in mu mimogrede zvil zapestje, zadnja dva sta z glavami omahnila proti polici pri cemer mi je edn celo z glavo udaril v zvocnik (v mrezco) drugi pa je ostal brez ocal, ki mu jih je vrglo z nosa. Torej sterje potniki z resno nategnjenimi misicami in ne za hec. In nasa reakcija? Mirno in kulturno smo z mobitelom hitro poslikali skodo, sledi in ostalo prizorisce, nato umaknili avtomobile, napisali evropsko porocilo, prejeli kuponcek in se s tipom zmenil za per, ker je blo njemu tut bad in ker vem d tut jst nism perfektn voznik. Polcija je prisla, nrdila zapisnik mi pa smo bli potem 6 ur na urgenci. Zal... In kaj sm se iz tega naucu? Nic, ker kar se mene tice je blo vse izpeljano tako, kot bi se vsi zaletavali kot po spisku.

Cemu nasilje :?:
Btw: To je bilo 2 meseca in pol nazaj in se vedno hodim na TENS. In se vedno nikogar ne obsojam.
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Pe avg 27, 2004 7:14 pm

Joj, joj, joj... Govorite, kot da ste vi vsi mojstri za volanom in popolnoma nezmotljivi. V zadnjem času je na tem forumu blo že kr neki hujših nesreč kot malo prej omenjena (po lastni krivdi).Pa eden se je celo prej mel za največjega carja za volanom, kar se je kasneje izkazalo, da ni ravno res. Še takemu mojstru se lahko neki zgodi. Neki cajta nazaj je celo Šumaher eno žensko v rit nabasal. Me zanima, kok bi se vi počutl, če bi enkrat mel slab dan, pa enga mal ruknal, ta bi pa začel s kalašem strelat v vas.
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe avg 27, 2004 9:39 pm

PiLLLe je napisal/-a:loopz if you don't like dont read it! i don't give a f*** what you think/say.

Pa lahko je rect da bi blo vse ceb ti tkole moru nucat gume za brezveze zarad enga debila k osnov nepozna!

Pol pa prvo kt prvo ne solti pamet k je nimas :P
Drugo kt drugo bot ti tle pamtn kokr hocs sam s tem naus dosegu nc :P
Trete kao trete pism kokr hocm ce ti nepase/neznas brat ti ni treba :P

Lp PiLLLe

p.s to so bile moje besede :P :)

sej pravm da je brezveze :) ...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Pe avg 27, 2004 10:24 pm

erick je napisal/-a:Tebi se kaj podobnega verjetno ne more zgoditi?

Koliko si star, če smem vprašat z upanjem, da me ne boš nadru?

Če bi npr. mene takole začen nadirat bi jaz tebe s kolom. In definitivno ne dobiš kupončka od mene takoj, ampak po postopku, ki je predpisan. Se pravi, ko to zavarovalnica zahteva od mene. Čiči pa čaki.

Vse se da urediti na kulturen način...

O jeez. On bo mel pokrito skodo, ti pa deset posto gor pri zavarovanju. Tako ali drugace.

Lp, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe avg 27, 2004 10:29 pm

Pugi405 je napisal/-a:Ta fora z vratom pa z odškodnino špila več NE! 8)

Od kje ideja, da to ni vec? Ti placas AO+ in potem ti bodo rekli dobite nic? Ne kritje zdravstva, kilometrine, ki si jo naredil za zdravljenje, prikrajsek pri placi, ko si bil na bolniski, etc etc ..?

Lp, Klemen

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Pe avg 27, 2004 10:48 pm

PiLLLe je napisal/-a:utripa rumena...3 skor ze prletu v rit k folk prvo kt prvo nejebe kdo ga pici za njem pa kok....npr sam nedrzim omejitve pa ksnga znaka stop ker se pac neustavm usakic in nepresaltam v prvo. :P To so bile moje besede, tisti ke me bote :-:o :/:o:/ vm pa ze vnaprej povem da ko vas j**e :P :)

Stari , ena izmed osnov je, da če v križišču utripa rumena luč, pred križiščem zmanjšaš hitrost, zarad morebitnih pacientov ki SE NA STOP ZNAKU NE USTAVLJAJO! Se prau, ti be se lahko zakantu sam vase :lol: :lol:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe avg 27, 2004 11:24 pm

piLLLe sam ti si res ena kura.
Zadnjič spremenil AgitatoR, dne Pe avg 27, 2004 11:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

ZEeMF
Novinec

Napisal/-a ZEeMF Pe avg 27, 2004 11:31 pm

vi k pravte da je prestrogo reagiral: napisu je da je ženska sam čudn gledala nč kej preveč govorila. pišuka ČE SE TI ENMU ZABIJEŠ V RIT PA PRIDE IZ AVTA PA ZGLEDA K DA BI NAJRAJ TE UBU se mu greš hitr opravičvat pa pokolenih hodt za njim pa podobno. ta avto ni vsakdanji tko k kliič al pa pežoji al pa ta krep to je star ZELO OHRANJEN(biu do zdej), na zun nč rjav mal zbleden avto, in poudarjam da je redek in da sploh če je še ker v slo v je tok ohranjen k je biu ta (možno). zato to ni kr neki da bi pač skomignu z rameni pa novga šu v oglasnik ponj. če bi meu bi uzel gun iz nadlca pa poču žensko v kolen pol pa še fanta moža al kar kol, pol pa uzel macolo premlatu 19-ko in šel spat.

p.s. mene je neki cajta nazaj ena ženska izsilla na križišču k sem meu jaz prednost (biu sem z motorjem), pa je zapelala na sredo pa ustavla jaz pa njej v odbijač ba bum natla. pa ni blo škode sam fuknu sem pa je prec priletela iz avta pa se opravičvala pa sprašvala če loh pomaga, k sem se potleh valu. to je reakcija ne pa da te bul k ti vs potrt gledaš v avto pa preklinjaš ženske voznike.

misel. ženske niso za na cesto ampak za v kuhno!!!!!!!!(pa pojstlo)

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe avg 27, 2004 11:33 pm

ZEeMF je napisal/-a:vi k pravte da je prestrogo reagiral: napisu je da je ženska sam čudn gledala nč kej preveč govorila. pišuka ČE SE TI ENMU ZABIJEŠ V RIT PA PRIDE IZ AVTA PA ZGLEDA K DA BI NAJRAJ TE UBU se mu greš hitr opravičvat pa pokolenih hodt za njim pa podobno. ta avto ni vsakdanji tko k kliič al pa pežoji al pa ta krep to je star ZELO OHRANJEN(biu do zdej), na zun nč rjav mal zbleden avto, in poudarjam da je redek in da sploh če je še ker v slo v je tok ohranjen k je biu ta (možno). zato to ni kr neki da bi pač skomignu z rameni pa novga šu v oglasnik ponj. če bi meu bi uzel gun iz nadlca pa poču žensko v kolen pol pa še fanta moža al kar kol, pol pa uzel macolo premlatu 19-ko in šel spat.

p.s. mene je neki cajta nazaj ena ženska izsilla na križišču k sem meu jaz prednost (biu sem z motorjem), pa je zapelala na sredo pa ustavla jaz pa njej v odbijač ba bum natla. pa ni blo škode sam fuknu sem pa je prec priletela iz avta pa se opravičvala pa sprašvala če loh pomaga, k sem se potleh valu. to je reakcija ne pa da te bul k ti vs potrt gledaš v avto pa preklinjaš ženske voznike.

misel. ženske niso za na cesto ampak za v kuhno!!!!!!!!(pa pojstlo)

Malenkost hudo si tole napisal ;) :twisted:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov