A vete kaj pa jz mislim...da sploh ni to tuk od znamke avtomobila pomembno...če se ti divjak...si lahko divjak z oplom, renojem, bmw-je in tako naprej...
Bi pa sam povedu eno doživetje, ki nas je zeli šokiral...Slučajno je tipson vozil hondo (neko staro civic, 1.4)
To je blo letos poleti...popoldan greva jz pa mami v ljubljano, z Bmm-jem (to tud nima glih veze) no...če veste kje je pred Kresnicam (če greš zasavo) nova cesta...tm kjer je ravnina, pa majhen ovinek in nokon spet ravnina pa odcep za kresnice...
In mi2 se voziva proti lj. na začetku ravnine jz prehitim nekega z starim tamičem, ki je 70 vozil....pol tm nek na sred še en avto...in gledam na števc-120km/h...ok, sej cesta je lepa...pa le gledam u špegu, pa vidm de mi en z redečim malim avtom čist za pi**o voz...in jz pospešim do 130 un pa levi žmigovc in me gre u tist ovinek (nepregleden zaradi ograje) prehitevat...jz normalno, takoj na bremzo-nasprot pa opel astra karavan-policija!!!Za 5 metrov al pa še manj je šlo...ok, sam si mislu, tipson se modi...nakar da človek desni žmigavec in čez 150m zavije proti kresnicam?!!! Ej, če bi bil tist moment sam u avto, majke mi, bi ustavu in bi ga razbil ko prasca...Kaj bi blo če jz tam ne bi bremzu??? ne morš vrjet kaj to delajo taki mali "FRAJERJI"
ok...upam de me usaj mal zastopte!