G-4S je napisal/-a:Glede na to kolk kilometrov naštepajo in da je veliko od teh km pod extremnimi pogoji, imajo še malo zvite pločevine.
Res je ja.

puzzle je napisal/-a:policaji so sami drekaci in pika to je dokazan pa se butli povrh.
Loopz je napisal/-a:hm...s policijo sem imel že toliko različnih izkušenj (pa ne samo na rodni grudi) da lahko rečem, da na situacijo ne gre gledati črno-belo...ja pa res, da za vsakega policista, ki mi je pustil pozitivno izkušnjo, obstaja en, ki bi ga pa najraje za j***a obesil z telegraf štange...
bottom line: murjaki so samo ljudje, kot vsi drugi...kar pa se seveda naizogibno pozna tudi pri hitri vožnji...ni vsak policist a priori dober voznik, še manj pa odličen, kar pa moraš biti če hočeš po civilnem prometu pizdit na robu, pa čeprav z lučkami pa sireno...osebno menim, da bi policisti morali opraviti neke sorte tečaj hitre oz. varne vožnje (saj obstajajo take institucije, zakaj se ne bi malo okrepčale na račun države) in to ne nek 2-urni kvazi-tečaj, ampak konkretno usposabljanje...
...konec koncev hej...če se morajo naučiti varno in odgovorno ravnati z orožjem v vseh okoliščinah, zakaj se ne bi naučili tega še z avtomobilom?...tudi avto je lahko prekleto nevarno orožje v nepravih oz. neveščih rokah (jaz to vem...žal)...
AIRbrush je napisal/-a:Še z orožjem nas malo urijo, kaj šele z avtom. Pač neumna država ne nameni denarja zato, pa bi ga morala.Jaz sem si tak tečaj raje sam plačal, ker vem da ga v policiji po vsej verjetnosti ne bom dočakal.Žal tko je.
Loopz je napisal/-a:...a imaš prav...tukaj bi bilo treba državo po glavi tepst...policija je v določenem smislu zgolj ogledalo države...
AIRbrush je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:hm...s policijo sem imel že toliko različnih izkušenj (pa ne samo na rodni grudi) da lahko rečem, da na situacijo ne gre gledati črno-belo...ja pa res, da za vsakega policista, ki mi je pustil pozitivno izkušnjo, obstaja en, ki bi ga pa najraje za j***a obesil z telegraf štange...
bottom line: murjaki so samo ljudje, kot vsi drugi...kar pa se seveda naizogibno pozna tudi pri hitri vožnji...ni vsak policist a priori dober voznik, še manj pa odličen, kar pa moraš biti če hočeš po civilnem prometu pizdit na robu, pa čeprav z lučkami pa sireno...osebno menim, da bi policisti morali opraviti neke sorte tečaj hitre oz. varne vožnje (saj obstajajo take institucije, zakaj se ne bi malo okrepčale na račun države) in to ne nek 2-urni kvazi-tečaj, ampak konkretno usposabljanje...
...konec koncev hej...če se morajo naučiti varno in odgovorno ravnati z orožjem v vseh okoliščinah, zakaj se ne bi naučili tega še z avtomobilom?...tudi avto je lahko prekleto nevarno orožje v nepravih oz. neveščih rokah (jaz to vem...žal)...
Še z orožjem nas malo urijo, kaj šele z avtom. Pač neumna država ne nameni denarja zato, pa bi ga morala.Jaz sem si tak tečaj raje sam plačal, ker vem da ga v policiji po vsej verjetnosti ne bom dočakal.Žal tko je.
ma ti si 100% murijas da jim dajas tako potuho !!!!!!!!Andy je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Glede na to kolk kilometrov naštepajo in da je veliko od teh km pod extremnimi pogoji, imajo še malo zvite pločevine.
En ki vsaj malo razmišlja....BRAVO!
puzzle je napisal/-a:AndY ta forum je za vse in loh vsak napise kar mu pase.Ce ti kej ni vsec si nared svoj forum pa se sam sabo al pa s tvojimi policajcki pogovarji.
Tebe seicento bi pa rad srecu pa bos se kej povedu o planicah.DREKAC.
Airbrush teb loh tud v OCI povem kar sm napisu.
Slide b**** govor svojmu fotru.Ce bi pa rad men to povedu se bom pa potrudu pa te bom najdu in mi bos povedu.OK
puzzle je napisal/-a:AndY ta forum je za vse in loh vsak napise kar mu pase.Ce ti kej ni vsec si nared svoj forum pa se sam sabo al pa s tvojimi policajcki pogovarji.
Slide b**** govor svojmu fotru.Ce bi pa rad men to povedu se bom pa potrudu pa te bom najdu in mi bos povedu.OK
Samotar je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:hm...s policijo sem imel že toliko različnih izkušenj (pa ne samo na rodni grudi) da lahko rečem, da na situacijo ne gre gledati črno-belo...ja pa res, da za vsakega policista, ki mi je pustil pozitivno izkušnjo, obstaja en, ki bi ga pa najraje za j***a obesil z telegraf štange...
Še z orožjem nas malo urijo, kaj šele z avtom. Pač neumna država ne nameni denarja zato, pa bi ga morala.Jaz sem si tak tečaj raje sam plačal, ker vem da ga v policiji po vsej verjetnosti ne bom dočakal.Žal tko je.
Kukr jst vem mate vsake tri mesce v Gotenici streljanje s polavtomatsko pistolo - Beretta 92 ali Cebelca in s avtomatom - kalasnikom. In to v 'polni bojni' (beri celada, neprebojni jopic, ...) opremi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov