Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush To avg 31, 2004 1:57 pm

G-4S je napisal/-a:Glede na to kolk kilometrov naštepajo in da je veliko od teh km pod extremnimi pogoji, imajo še malo zvite pločevine.

Res je ja. :wink:

puzzle
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a puzzle To avg 31, 2004 2:35 pm

policaji so sami drekaci in pika to je dokazan pa se butli povrh.
TDI gre bol k VTI

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To avg 31, 2004 3:04 pm

puzzle je napisal/-a:policaji so sami drekaci in pika to je dokazan pa se butli povrh.
Mislim da takšne izjave s tabo vred ne sodijo na forum!

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento To avg 31, 2004 3:20 pm

to taki pišejo ko jih vidijo bi ble plenice premalo

ni jim več nič šenkano

:-P

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To avg 31, 2004 3:22 pm

puzzle je napisal/-a:policaji so sami drekaci in pika to je dokazan pa se butli povrh.

Koliko policistom si pa to upaš v oči povedat? Ko se boš zaletel al pa ko ti bodo kej pokradli al pa karkoli drugega jih pa ne kliči. Primitivc!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To avg 31, 2004 3:43 pm

Uau...kakšen car...ti si moj idol ej, kaj si ti upaš napisat tle...b**** :roll:
Sej s tole izjavo mogoče nism velik boljši od tebe, pa mi vseen ni dal miru...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To avg 31, 2004 4:03 pm

hm...s policijo sem imel že toliko različnih izkušenj (pa ne samo na rodni grudi) da lahko rečem, da na situacijo ne gre gledati črno-belo...ja pa res, da za vsakega policista, ki mi je pustil pozitivno izkušnjo, obstaja en, ki bi ga pa najraje za j***a obesil z telegraf štange...

bottom line: murjaki so samo ljudje, kot vsi drugi...kar pa se seveda naizogibno pozna tudi pri hitri vožnji...ni vsak policist a priori dober voznik, še manj pa odličen, kar pa moraš biti če hočeš po civilnem prometu pizdit na robu, pa čeprav z lučkami pa sireno...osebno menim, da bi policisti morali opraviti neke sorte tečaj hitre oz. varne vožnje (saj obstajajo take institucije, zakaj se ne bi malo okrepčale na račun države) in to ne nek 2-urni kvazi-tečaj, ampak konkretno usposabljanje...

...konec koncev hej...če se morajo naučiti varno in odgovorno ravnati z orožjem v vseh okoliščinah, zakaj se ne bi naučili tega še z avtomobilom?...tudi avto je lahko prekleto nevarno orožje v nepravih oz. neveščih rokah (jaz to vem...žal :roll: )...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To avg 31, 2004 4:49 pm

Loopz je napisal/-a:hm...s policijo sem imel že toliko različnih izkušenj (pa ne samo na rodni grudi) da lahko rečem, da na situacijo ne gre gledati črno-belo...ja pa res, da za vsakega policista, ki mi je pustil pozitivno izkušnjo, obstaja en, ki bi ga pa najraje za j***a obesil z telegraf štange...

bottom line: murjaki so samo ljudje, kot vsi drugi...kar pa se seveda naizogibno pozna tudi pri hitri vožnji...ni vsak policist a priori dober voznik, še manj pa odličen, kar pa moraš biti če hočeš po civilnem prometu pizdit na robu, pa čeprav z lučkami pa sireno...osebno menim, da bi policisti morali opraviti neke sorte tečaj hitre oz. varne vožnje (saj obstajajo take institucije, zakaj se ne bi malo okrepčale na račun države) in to ne nek 2-urni kvazi-tečaj, ampak konkretno usposabljanje...

...konec koncev hej...če se morajo naučiti varno in odgovorno ravnati z orožjem v vseh okoliščinah, zakaj se ne bi naučili tega še z avtomobilom?...tudi avto je lahko prekleto nevarno orožje v nepravih oz. neveščih rokah (jaz to vem...žal :roll: )...

Še z orožjem nas malo urijo, kaj šele z avtom. Pač neumna država ne nameni denarja zato, pa bi ga morala.Jaz sem si tak tečaj raje sam plačal, ker vem da ga v policiji po vsej verjetnosti ne bom dočakal.Žal tko je.

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To avg 31, 2004 5:05 pm

AIRbrush je napisal/-a:Še z orožjem nas malo urijo, kaj šele z avtom. Pač neumna država ne nameni denarja zato, pa bi ga morala.Jaz sem si tak tečaj raje sam plačal, ker vem da ga v policiji po vsej verjetnosti ne bom dočakal.Žal tko je.

Meni je žal, da nimajo vsi policisti takega pristopa in odnosa do svojega dela...potem bi bilo najbrž precej manj butastih komentarjev kot tisti nekaj postov navzgor...

...a imaš prav...tukaj bi bilo treba državo po glavi tepst...policija je v določenem smislu zgolj ogledalo države...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To avg 31, 2004 5:05 pm

nekateri so pametni, kot airbrush, ja, nekateri pa res nimajo pojma, ali pa mislijo, da vse znajo, pol pa pride do razbitin, ah pa saj gre na davkoplačevalce, njemu pa samo v opomin, ki ga niti ni treba jemati preveč resno

v glavnem, kar hočem povedat, da nekateri policaji so še presneto pametni, eni pa se samo delajo, kot vsepovsod drugje, ne samo v policijskih vrstah, srečamo take ljudi

nekateri so prav dobri ljudje, mislim da do sedaj še nisem imel slabe izkušnje s policajem

Loopz je napisal/-a:...a imaš prav...tukaj bi bilo treba državo po glavi tepst...policija je v določenem smislu zgolj ogledalo države...

mislim, da se je treba podpisat pod to ;)
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To avg 31, 2004 10:34 pm

AIRbrush je napisal/-a:
Loopz je napisal/-a:hm...s policijo sem imel že toliko različnih izkušenj (pa ne samo na rodni grudi) da lahko rečem, da na situacijo ne gre gledati črno-belo...ja pa res, da za vsakega policista, ki mi je pustil pozitivno izkušnjo, obstaja en, ki bi ga pa najraje za j***a obesil z telegraf štange...

Še z orožjem nas malo urijo, kaj šele z avtom. Pač neumna država ne nameni denarja zato, pa bi ga morala.Jaz sem si tak tečaj raje sam plačal, ker vem da ga v policiji po vsej verjetnosti ne bom dočakal.Žal tko je.

Kukr jst vem mate vsake tri mesce v Gotenici streljanje s polavtomatsko pistolo - Beretta 92 ali Cebelca in s avtomatom - kalasnikom. In to v 'polni bojni' (beri celada, neprebojni jopic, ...) opremi.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

puzzle
Nov uporabnik

Napisal/-a puzzle To avg 31, 2004 11:30 pm

AndY ta forum je za vse in loh vsak napise kar mu pase.Ce ti kej ni vsec si nared svoj forum pa se sam sabo al pa s tvojimi policajcki pogovarji.
Tebe seicento bi pa rad srecu pa bos se kej povedu o planicah. odstranjeno By Nebivedu - brez žalitev!!!
Airbrush teb loh tud v OCI povem kar sm napisu.
Slide b**** govor svojmu fotru.Ce bi pa rad men to povedu se bom pa potrudu pa te bom najdu in mi bos povedu.OK
TDI gre bol k VTI

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g To avg 31, 2004 11:43 pm

Andy je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:Glede na to kolk kilometrov naštepajo in da je veliko od teh km pod extremnimi pogoji, imajo še malo zvite pločevine.

En ki vsaj malo razmišlja....BRAVO!
ma ti si 100% murijas da jim dajas tako potuho !!!!!!!!
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby To avg 31, 2004 11:47 pm

puzzle je napisal/-a:AndY ta forum je za vse in loh vsak napise kar mu pase.Ce ti kej ni vsec si nared svoj forum pa se sam sabo al pa s tvojimi policajcki pogovarji.
Tebe seicento bi pa rad srecu pa bos se kej povedu o planicah.DREKAC.
Slide b**** govor svojmu fotru.Ce bi pa rad men to povedu se bom pa potrudu pa te bom najdu in mi bos povedu.OK

dej puzzle ne razburji se za brez veze, pa ne grozit folku, enkrat boš na napačnga naletu pa ti bo žal. Drgač pa policji, so eni dobri drugi slabi, kokr vsepovsod, sam ker delajo z ljudmi se napake tolk bol opazjo, če policaj al pa zdr.delavc, karkol nardi narobe, ga takoj usi po ustih vlačjo, če pa nek računalničar nardi narobe, se noben, razen šefov ne bo razburjal, pač s tem si služjo dnar, me pa zanima, kako bi blo če policajev nebi blo? Jst tko nebi hotu žvet.

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman To avg 31, 2004 11:47 pm

puzzle je napisal/-a:AndY ta forum je za vse in loh vsak napise kar mu pase.Ce ti kej ni vsec si nared svoj forum pa se sam sabo al pa s tvojimi policajcki pogovarji.

...opasan... :wink:

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g To avg 31, 2004 11:51 pm

clovek ima prav ker se jezi men je ta post cist ok, pac policaji tudi lomijo avte a ne in prav je da se tudi pokaze.
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim To avg 31, 2004 11:54 pm

Še vedno menim da je posploševanje zelo slaba zadeva. Imel sm poz. in neg. izkušnje s policaji. Nekateri so resnično zelo uredu. Delo opravljajo kot je treba. Drugi pa eni naduteži, ki mahajo okoli s svojimi pištolcami itd. Ampak tudi oni so ljudje, da.
Kar se pa zaletenih pol. avtomobilov tiče...se zgodi 8)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr sep 01, 2004 2:22 am

hm... tudi tovornjakarju se zgodi (ki se lahko približno isto primerja po narejenih kilometrih na dan), da razbije v povprečju vsaj 1× na 2 leti tovornjak (govorim iz glave), pa nikoli skoraj ne pokažejo prometnih. no, razen, ko so smrtne žrtve

ko se policist razbije, ki mu je vožnja tudi služba (oz. vsaj del nje), pa bi se torej moralo, če ni nikogar poškodovanega? 100% bo po tv, če si bo policaj kaj naredil, češ: "pregon neznanega storilca je terjal zlomljeno roko policista" ipd.

kot je rekel accim, se zgodi, če vam pa gre v nos, pa bi vam moralo it v nos tudi, ko se razbijejo vaši sovaščani, pijani, družinski člani, (še morem dalje naštevat?) - kar hočem rečt, če bi se sekirali, kot se sekirate in prepirate sedaj, lahko odprem norišnico, in zdravstvena mi bo mastno plačala za sanitarium takih dimenzij, kot bi ga rabil samo za vaše potrebe ;)
Slika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Sr sep 01, 2004 5:07 am

Samotar je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:

Kukr jst vem mate vsake tri mesce v Gotenici streljanje s polavtomatsko pistolo - Beretta 92 ali Cebelca in s avtomatom - kalasnikom. In to v 'polni bojni' (beri celada, neprebojni jopic, ...) opremi.

Tam nekje na 4 do 5 mesecev mamo streljanje. Gre se v gotenico, kjer pa vsak postreli cca 20 nabojev in to je to. Aja, pa z avtomatom zelo redko namreč. Sam to je isto kot NIČ! To se orožja niti približno ne navadiš.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Sr sep 01, 2004 5:11 am

Hvalabogu da mi lahk v oči poveš. Respect! 8)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov