orlach pravi:
pel se v drugi 95 v 15 stopinjski klanc..
sector pravi:
starejsi avtomobili brez blokade se brez vecjih tezav zavrtijo v "visave" jaz sem stoenko v drugi peljal do 120kmh, sicer po rahlem klancu navzdol ampak vseeno pedal do konca;-)
zagotovo do toliko spravis tudi jugota, samo ga predtem malce ogrevaj, drugace bo pocilo:)
[Sporočilo uredil/a sector na dan 24.01.2003 ob 22:03 GMT]
lost1 pravi:
Men gre drgac v drugi 120, v tretji nevem, 4 vem da je blz 190. 5 pa cca 230.Motor 2.0 115KM, Vectra
gerchy pravi:lost1 pravi:
Men gre drgac v drugi 120, v tretji nevem, 4 vem da je blz 190. 5 pa cca 230.Motor 2.0 115KM, Vectra
Teb pa stevec kaze narobe, mas premajhne gume, al pa napihujes zadevo!
Po motorju sodec imas vectro A, torej letnik od 1988-1995. Avto ima nekje 1100kg, morda manj. Tovarniska hitrost ne pesega stevilke 200, mislim, da se ustavi pri 195km/h. Pospesek je 10.5 sekunde. 230km/h? Pretiravas!
[Sporočilo uredil/a gerchy na dan 25.01.2003 ob 17:45 GMT]
Armin pravi:sector pravi:
starejsi avtomobili brez blokade se brez vecjih tezav zavrtijo v "visave" jaz sem stoenko v drugi peljal do 120kmh, sicer po rahlem klancu navzdol ampak vseeno pedal do konca;-)
zagotovo do toliko spravis tudi jugota, samo ga predtem malce ogrevaj, drugace bo pocilo:)
Men se zdi da so ble ene szojenke 1300ccm.Nisem ziher,samo mislim da so ble.
Armin
orlach pravi:
p.s. sosed ma nekaj starih spojlerjev za na jugeca če hoče..da bo manjši zračni upor, ma min. +20km/h, pa remus +20, pa chip zamenjat..itd,.. veliko veselja pri omadeževanju ˝znamke˝!
monster_d pravi:Armin pravi:sector pravi:
Men se zdi da so ble ene szojenke 1300ccm.Nisem ziher,samo mislim da so ble.
Armin
Prav imas armin, ble so tudi 1.3 masine z 65KM isto kot v yugecih 65-kah!!!
GT4turb0 pravi:orlach pravi:
p.s. sosed ma nekaj starih spojlerjev za na jugeca če hoče..da bo manjši zračni upor, ma min. +20km/h, pa remus +20, pa chip zamenjat..itd,.. veliko veselja pri omadeževanju ˝znamke˝!
....CHIP NA JUGOTU??? halo!! Tip je zgrešil forum naj gre po uradnih straneh avtomobilističnih znamk. Če nekdo nekaj z lastnim trudom naredi na avtu mu to veliko več pomeni kot pa nekaj kupljenega....tisto ima samo on-unikatno.....administratorji bi morali takim ljudem preprečiti dostop, da nas niti ne živcirajo oz. bolje povedano zasedajo prostor na strani.
pl
MBc280 pravi:
Kar se tiče vectre losta1 podpiram ker sem to tudi jaz osebno doživel(kot sopotnik).
orlach pravi:
Kje bravo...normalno da čipa v jugutu ni, sploh pa nisem tako mislil...pač ne štekate..pa halo,...ne mi pa s takimi..!fantje ne bit pametni...ala ..pojdi na avtomobilistične strani.. ko boš tok prebral in se ukvarjal o avtih kot sem jaz ...ne vem kaj tolk fantazirate o jugecih pa cliotih,itd...ko je pa vsem jasno kolk premorejo avti tega razreda...200km/h so sanje! zato pa ni potrebe po nobenih spojlerjih itd. ker zgleda neumno. poglej npr. bmw-je,avdije,.M,RS,..kolk spojlerjev majo..in kakšne!
orlach pravi:
Kje bravo...normalno da čipa v jugutu ni, sploh pa nisem tako mislil...pač ne štekate..pa halo,...ne mi pa s takimi..!fantje ne bit pametni...ala ..pojdi na avtomobilistične strani.. ko boš tok prebral in se ukvarjal o avtih kot sem jaz ...ne vem kaj tolk fantazirate o jugecih pa cliotih,itd...ko je pa vsem jasno kolk premorejo avti tega razreda...200km/h so sanje! zato pa ni potrebe po nobenih spojlerjih itd. ker zgleda neumno. poglej npr. bmw-je,avdije,.M,RS,..kolk spojlerjev majo..in kakšne!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov