RegY je napisal/-a:jao, ej... čeprav ne vem kaj bi naredil, ampak vem, da ko je zakon na moji strani (v takih primerih definitivno je), bi lepo uizi prvo ga stožu, ko bi pa pršel iz čuze... pol pa bi ganjal kola, pa naj dela take finte, kot jih je delal, z zlomljeno hrbtenico![]()
![]()
ko sem psiho, sem pa do konca
AR_146 je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:AR_146 je napisal/-a:sami glasni klele bi pa prvi rep med noge stisil pa tekl kukr se da
Da nis slučajn ti tist 18-letnik.[/quote
ja itak
MIKIMOUS je napisal/-a:AR_146 je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:AR_146 je napisal/-a:sami glasni klele bi pa prvi rep med noge stisil pa tekl kukr se da
ja itak
Ok mal heca, ampak mulca bi na lomu, če bi bil kkšen starejši gospod pa da bi kkšen prekšršek naredu nebi skoču vanga, da pa kej taga naredi k je tamau pol pa ni milosti.
Drgač sem pa mu že u lublan take primere k je tip mislu da bo zafrajaru če bo šu ven z avta, pol je pa prod mojim 190 cm zgledu k palček se je pa raj v avto usedu. Bil je pa en tak mulc k ta, pa nima veze.
V glavnem jest bi 100% vanga skoču.
MIKIMOUS je napisal/-a:AR_146 je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:AR_146 je napisal/-a:sami glasni klele bi pa prvi rep med noge stisil pa tekl kukr se da
ja itak
Ok mal heca, ampak mulca bi na lomu, če bi bil kkšen starejši gospod pa da bi kkšen prekšršek naredu nebi skoču vanga, da pa kej taga naredi k je tamau pol pa ni milosti.
Drgač sem pa mu že u lublan take primere k je tip mislu da bo zafrajaru če bo šu ven z avta, pol je pa prod mojim 190 cm zgledu k palček se je pa raj v avto usedu. Bil je pa en tak mulc k ta, pa nima veze.
V glavnem jest bi 100% vanga skoču.
_VeNoM_ je napisal/-a:hehehe fak dej nehite stakim no! neki me pa zanima kdo je bol spreten 175cm oseba ali 190??? naprimer če sta oba košarkaša?!?!?
MIKIMOUS je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:hehehe fak dej nehite stakim no! neki me pa zanima kdo je bol spreten 175cm oseba ali 190??? naprimer če sta oba košarkaša?!?!?
Nam več udgovarju, ker mislm da je to zlo splošna ocena, čist tuko a maš slučajno manjvrednostni kompleks. Pa brez zamere.
Mislm da smo s teme skrenil.
_VeNoM_ je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:hehehe fak dej nehite stakim no! neki me pa zanima kdo je bol spreten 175cm oseba ali 190??? naprimer če sta oba košarkaša?!?!?
Nam več udgovarju, ker mislm da je to zlo splošna ocena, čist tuko a maš slučajno manjvrednostni kompleks. Pa brez zamere.
Mislm da smo s teme skrenil.
jp stari![]()
apam da ga boš najdu tega dirkača!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov