Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Sunshine
Novinec

Re: KATERE AVTOMOBILE STE IMELI?

Napisal/-a Sunshine To jan 28, 2003 11:04 pm

Zelo kratek spisek ... Izpit bom imel Aprila 2 leti.

Prvi avto je bil Golf I, '80 letnik. Še sedaj ga imam doma, neregistriran, vanj bi vložil nekaj K sit in bi se vozil eno leto še kamot. Je pa ta avto pri hiši že od vsega začetka, saj je fotr kupil takrat novega. Odkar imam izpit sem se do lanskega poletja večino vozil jst.

Potem sem pa septembra kupil Swifta GTi, mislm pa koook to leti ... pravijo, da Murcielago ne rabi vzratnega ogledala, ker samo prehiteva, no za Swifta bi tudi jst tako rekel :)) joke

Občasno pa se zapeljem v trgovino al pa kam, še z unotom.

Majhen spisek avtov ... a vseeno zelo dragocen, sploh Swift GTi, kateri mi pomeni več kot pa komu drugemu kakšen BmW 5-ka, saj je bil res zaslužen z zelo težkim delom.
"There's nothing more addictive than speed. Nothing in the world."

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Re: Re: KATERE AVTOMOBILE STE IMELI?

Napisal/-a X-Hair Sr jan 29, 2003 6:32 am

Sunshine pravi:
a vseeno zelo dragocen, sploh Swift GTi, kateri mi pomeni več kot pa komu drugemu kakšen BmW 5-ka, saj je bil res zaslužen z zelo težkim delom.

He he potem sva pa na istem. Vrgel stran 2 leti zivljenja, ampak je pa potem res filling ko imas nekaj in to RESNICNO cenis. ;)
SlikaSlika

MIKEVR6
Nov uporabnik

Napisal/-a MIKEVR6 Sr jan 29, 2003 4:27 pm

Ne vem glede na to da imam filter gor pozimi in avtomatsko kliko tko da skos laufa tut ko grejem, amm no sem tanku 46 litrov v vr6 pa je bil cager za benz v podnu čist potem ima kao še nekaj rezerve do 50 litrov no pa sem naredu 320 kilometrov pa sm žgou tko pač kot vedno vozim ko je segret ga pač malo pritisnem.

No to skupaj nanese okoli 14,6 l na 100 km kar ni vveliko za 2.8 v6, nekateri pravjo da ko bašeš 20 no moja ne očitno je res dobra aja prevoženih mam samo 137.000 tko da sm kr zadovolen sam registracija me bo zdele sezula.... 200 cukcov... hehe

LP!

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Sr jan 29, 2003 7:15 pm

Ok, ti (po porabi sodec) kar precej pritiskas :>>
Avtomobili z priblizno 3-litrskimi motorji imajo porabo od 11l naprej ... :>

ce pa primerjas, da 1.8l ali pa 2-litrski motorji tudi "zrejo" do 10, 11 litrov (in imajo 100KM manj) pa to tudi ni pretirano visoka stevilka ;>

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Sr jan 29, 2003 8:28 pm

MIKEVR6 pravi:
sam registracija me bo zdele sezula....
LP!

Tudi mene mal skrbi, samo se bom s tem obremenjeval poleti. :D
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Diesel
Novinec

Kraj: Maribor

Re: Re: Re: KATERE AVTOMOBILE STE IMELI?

Napisal/-a Diesel Sr jan 29, 2003 10:20 pm

SAFRANE pravi:
Radman pravi:
Safran, a fotru firma bol slabo laufa, ko mate sedaj taka j***a proti prejšnjim avtomobilom? ;)

p.s.: to je šala, le mirno kri...

haha very funny--ne oče je pač šel v penzijon--kljub temu da imamo svojo svetovalno firmo,svojo posredniško družbo in da je v razl. nadzornih svetih itd.--ni več na takšnih mestih kjer moraš pač imeti reprezentativni avto(nevem npr. direktor takratne največje banke ipd.)
tud mislim da npr. en passat daleš od tega da je slab avto-zelo dober namreč je diesel tko da je ekonomičen, je limuzina , ima 4pogon, ima praktično vso opremo vse skupaj za v bistvi pičlih 6 mio leta 99 ko smo ga kupili--tko da se mi zdi razmerje cena/kaj dobiš zelo dobro.

tudi ford mondeo je zelo vredu če pogledaš da ga ma mat samo za do službe relacija tržič-kranj-tržič to je dnevno ca.60km in je letnik 97 ima pa samo 43-44.000 km tud velik opreme. Pa sploh bom reku je ford ena firma ki sicer ne delanevem koliko tehnoloških revoljucij ampak zato pa vse tud dela ker je že tokrat preizkušeno.
mogoče banalen primer a vendar: ford original radio: ima velike tipke logično razporejene itd. v passatu sm jest zrihtal nevem kako hudga kenwooda ma tko mejhne tipke da mam med vožnjo že jest probleme--kaj šele oče

je pa res da ima oče namen zopet kupiti malo večji avto tja do 10 mio več pa res ne (najbrž bomo VelSatis-a 3.0dci initiale-->največ avta za ta denar) smo razmišljali da bi žespet kšno e-klasso samo najbrž ne bo nič iz tega -že zaradi cene pa tud ni še 4matic-a.

tko da nene kr se pa naših firm tiče pa brez skrbaj...--vse dobr laufa
sicer ma fotr tud penzijo(slo,avst,pa še nem) -->ampak je fino če ma človek še za kakšen koffe za zraven-ok rečmo za kofe z smetano!:-)))))))

LP
JOHNY

Bruh.....
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Če jan 30, 2003 6:32 am

MIKEVR6 pravi:
malo pritisnem
LP!

Po mojem bi bilo treba pri tebi tale malo dati med navednice. Slika
SlikaSlika

andro
Nov uporabnik

Napisal/-a andro Če jan 30, 2003 2:43 pm

pozdravljeni!

jst sm pa začev z jugo 45 (bil je blazno zjeban), za njim je pršov kadett 1.3 okrog 70 KM za njim astra gsi 2.0. 16v (zelo krasn avto ampak je žalostno končov v drvesu in ograji) potem dve leti nisem mel nč ker sm plačeval kazen za zgoraj omenjeno zadevo zdej mam pa hondo civic 1.6 vti in moram reč da sem zlo navdušen tko nad zmogljivostmi kot na porabo (zelo težko čez 10 l). To je pa tud vse.
Lepo pozdravljeni !
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov