Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Če sep 09, 2004 10:05 pm

Najprej da nekaj razčistimo ;) tole JE desni ovinek, sicer blagi a vendar. Po cca 50 metrih je levi ovinek, malo hujši (ostrejši) od tega desnega.
Drugič: motorist ni potreboval zaleta :) zazihr 8)
In tretjič: ljudje, dajte v takih križiščih kot je tole na Rašci mal pazit, sej verjamem da je kdo frajer tam (omejitev 60 mimo petrola) s 100 km/h (samo primer, nč osebnega Samotar), vendar pri tistem petrolu in tem križišču se je zgodilo že tolk preveč nesreč :roll: :evil:

Ravno pri tem petrolu bi kmalu imel sam bližnje srečanje z nekom v, zdi se mi R laguni, s KR registracijo. Malo prepozno je opazil črpalko in potem dokaj bremzal. Jest pa tud... Sicer bi se ustavil do njega, vendar je bil toliko šoferja, da je gledal tud v ogledalo in ko me je opazil se je enostavno odpeljal do naslednjega dovoza za črpalko, ki je kakih 30 metrov kasneje. :bow Najbolj smešno se mi je zdelo, ko je zavijal mi je pomahal, kao sori za bremzanje, pa sm biu tud jest tisti, ki je tam neumnost delu - prehitr prpelu

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe sep 10, 2004 12:00 am

Tole gre tok mal desno da sploh nebi govoril o ovinku. Je pa cez ene 30 do 50 metrov (pol k turna ne vids vec) res pol nepregledni levi ovinek
Tist krizisce je ornk mem. A ni blo recen da ga bojo neki prerihtal ??
Sicer se pa s Ribnske smeri vid ce kdo speljuje s crpalke pa pol tut v kriziscu vids a je vse prazno al je kaksen avto. Sploh pa ne rabs ravne tiscat iz Malih Lasc dol ker je ravno prav klanca navzol da lahko brez gasa peles.

Misty s kje s ti ??
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Pe sep 10, 2004 5:19 pm

ja, ok, sam naravnost pa tud ni ;)
nč ne vem o tem, da bi kaj prerihtaval tisto križišče, vem samo da je bilo prejšni teden spet polno stekla (cestarji, kje ste) direkt na križišču (no ja, na cesti prot dobrepolju).

jest sm iz dobrepolja, delam pa v ribnici ;)
tko da vem, kako je na tistmu križišču speljevat... :roll:

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Pe sep 10, 2004 6:58 pm

navihanc je napisal/-a:Ja fotkanje med vožnjo ni dovoljeno, ampak on mene ni vidu, jaz pa sm njega!! :P :P

Nikjer ne piše da ne bi blo, če kdo pravi drugače nej mi pove točno kje nej pogledam.

Lohk ga pa prjavš. :P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov