Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr sep 15, 2004 7:37 pm

jrk0 je napisal/-a:jaz mam plan malo swichnit masino v mojem sunny-ju ko bo denar. Prvo akustika do konca pa podvozje in bremze, pol pa se masinca. vsaj od gti-ja.

Če boš to res storil:
CAR!!! :bow :bow
Hja samo težko boš dobil ta motor. Največ se v Salamoncu prodajajo (vsaj kar se tiče 2.0 mašin) Primere. To bi storil jaz, če bi se spravljal v takšen tuning. Žal še ni prišel ta čaš. :( Uštimaš podvozje (fedre, amortizerje), gor vržeš žlajfe od Primere in ostalo navlako pa imaš raketo. Če pa dobiš 2.0 turbo motor si pa spljoh zmagu. Se najbolj splača, če bi rad neomejeno konjev. :twisted: No nisem pa mehanik tako, da če sem preveč poenostavil me ne preveč kritizirat: Vse se da, če se hoče!

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 Sr sep 15, 2004 7:46 pm

Dobro vem, da se vse da ce se hoce. Samo ljude nekateri prevec komplicirajo in si ne dajo dolocenih stvari dopovedat. Mene boli spolni ud kolko bo to prislo. Ce sem si pac to zamislil, bom enrkat izpeljal. Sicer to verjetno se ne bo tako hitro, oz v roku leta, ali dveh, bo pa ziher. Tudi na skuteru sem vse zamenjal, pa dobro vem kako so nekateri pametni in glasni, ampak se da marsikaj naredit. Mehaniki so pa tudi bolj tak. Tezko je najt koga, ki ma kaj pojma, pa se tisti rajsi bolj zase zadrzi, kot kaj pove. Pa navadno taki ki kaj znajo itak nimajo nekih delavnic...:\

No, v glavnem, ko bo dnar pa zrihtane stvari bi rad to mel:) Ker se nisem videl sunny-ja sedan (4 vrata), ki bi mel kaksno 2.0 turbo masino not :twisted:

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 Sr sep 15, 2004 7:50 pm

Motor pa. Pomoje da bo najlazje dobiti od rojakov Cehov :D al pa kje v avstriji na odpadu. Tam so prodali precej sunny-jev, na ceskem pa se mas danes polno gti-jev pa kakih turbacev. ce ne pa kaksen soroden avto, ja.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov