Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Nuclear_
Nov uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Nuclear_ Če sep 16, 2004 8:01 pm

Poleti Toyo 330 - Pozimi pa Matadorko...jih dobim ful pocen pa še dobr se obnesejo v snegu.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Če sep 16, 2004 8:16 pm

Fantje malo se umirimo s to temo. Če sem prav razumel je vprašanje katere gume srednjega cenovnega razreda se obnesejo dobro. Potem pa tu eni predlagate Dunlop&co, ki so cca 20% dražje od povprečja. Poskusimo ostat znotraj avtorjevih želja, saj verjetno nima neomejenega proračuna za gume.

Lp Tristan01

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Če sep 16, 2004 8:17 pm

zima prihaja in spet bomo plužil pa lomil podalške spojlerjev :evil: :roll:

Uporabniški avatar
Jasminko
Novinec

Napisal/-a Jasminko Pe sep 17, 2004 11:16 am

tristan01 je napisal/-a:Fantje malo se umirimo s to temo. Če sem prav razumel je vprašanje katere gume srednjega cenovnega razreda se obnesejo dobro. Potem pa tu eni predlagate Dunlop&co, ki so cca 20% dražje od povprečja. Poskusimo ostat znotraj avtorjevih želja, saj verjetno nima neomejenega proračuna za gume.

Lp Tristan01

hvala za pomoč :)

ja gume so za cliota in hitrost do max 190 (v resnici 180 ali 185 - po števcu), tko da kšne full hude gume sploh ne dobiš za to dimenzijo: 165 65 R13.

lep pozdrav
Slika

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster Pe sep 17, 2004 12:14 pm

michelin

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Pe sep 17, 2004 12:37 pm

šmeks je napisal/-a:ampk tud gislaved so zelo dobre (sam ne zdaj spraševat kwa po so to zaene :D ) samo precej folka sam gleda,ker še nikol zanje niso slišal.

Gislaved je Continental podznamka, če se ne motim. Majo mal starejše dizajne profila, ampak tehnologija je pa Continetal. Sej takih znamk je še kr neki. "Fate" naprimer. Pa itak je zlo velik stvari, k pod kej spadajo, al pa kdo kaj izdeluje je men tud učasih mal smešn. Naprimer Tigar v Srbiji izdeluje BFGoodrich gume. :shock:

Če se dejansko voziš do 180km/h, ne vzemat nalitih gum. Če ti no do tega, da boš ful dnara zmetu, vzam Eskimo S3, al pa kakšne Continetal, oziroma če najdeš Michelin v akciji. Bomo vidl, kaj bojo letos v Leklerku ponujal. :wink:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Pe sep 17, 2004 1:01 pm

Mare9mm je napisal/-a:
šmeks je napisal/-a:ampk tud gislaved so zelo dobre (sam ne zdaj spraševat kwa po so to zaene :D ) samo precej folka sam gleda,ker še nikol zanje niso slišal.

Gislaved je Continental podznamka, če se ne motim. Majo mal starejše dizajne profila, ampak tehnologija je pa Continetal. Sej takih znamk je še kr neki. "Fate" naprimer. Pa itak je zlo velik stvari, k pod kej spadajo, al pa kdo kaj izdeluje je men tud učasih mal smešn. Naprimer Tigar v Srbiji izdeluje BFGoodrich gume. :shock:

Če se dejansko voziš do 180km/h, ne vzemat nalitih gum. Če ti no do tega, da boš ful dnara zmetu, vzam Eskimo S3, al pa kakšne Continetal, oziroma če najdeš Michelin v akciji. Bomo vidl, kaj bojo letos v Leklerku ponujal. :wink:

S 3 se lohk primerjajo z gumami višjega cenovnega ranga. V praksi preizkusil, predvsem izpostavljam tuki gume Goodyear in Dunlop.
Sam sem vozu moje gume prek 190, jim ne prizanašam pa ni blo nikol kritične situacije, sploh je pa znjimi užitek v snegu. Mokra cesta je majčken problem v ekstremnih situacijah. Ob normalni uporabi to mislm da se voziš prbližen 50% hitreje od omejitev je pa guma odlična.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe sep 17, 2004 3:53 pm

Mare9mm je napisal/-a:

Jap prav imaš gislaved gume so narejene po continentalovi tehnologiji. Pa saj nimajo starga profila...odvisn kater model si gledu....eufrost2 so precej dobre boljše od savskih S3 (moje mnenje)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov