Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ales18
Nov uporabnik

Kraj: Radovljica (okolica)

Napisal/-a ales18 To sep 21, 2004 12:16 pm

Sej cigani ne delajo pa še dobivajo ne vem kakšne dodatke in socialno pomoč pa še občina jim pomaga. :? Ni čuden da majo pred bajto ne vem kakšne dobre avtomobile, bajta pa je v rasulu. Baje dobijo kar velik pomoči od države, seveda pa gre vse iz naših žepov :x :x

Ni pošteno kar delajo....pol pa nas še fehtajo za denar :x :x

p.s. pol pa še govorijo da jih kratimo osnovne človekove pravice in vozijo se v bmw in raznih audijih......smešno,ne?

lp

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To sep 21, 2004 12:27 pm

zto ker majo oni drugačno miselnost
njim več pomen auto pa ketna okol vratu kot to kje in kako živi
vsak slovenc bi če bi meu tolk dnarja kot oni šou nekam u blok al pa si kupu/najeu zemlo in gor postavu hiško(leseno, minimalno...) in bi tm živeu, ves dnar bi dau za hrano in otroke (vendar jih ne bi mel tolk k romi, ker ve da jih ne more preživlat) in bi poskrbu da si čimprej dobi službo, pa da ni več na socialni pomoči

ciganom so pomembni auti, orožje, zlato.. hrana, otroc, bajta niso pomembni, to je v njihovi krvi, lahk jim daš vilo pa bo v enem tednu meu not smetišče, otroke ma zato da lahk vleče dodatke pa socialno pomoč, pa da lahk jamra kolk nima dnarja, po drug stran pa voz star želez u BMWju na ledrastih zicih, pa prau da nima km it pa da je zemla njegova(čeprou ni in je tm ilegalno) ...

tile romunski državlani pa romi k prodajajo zlato ob cesti so sam dokaz tega da cigani raj izsiljujejo pa nategujejo ljudi k pa da bi delal
podpis

Uporabniški avatar
dr alessio
Novinec

Kraj: okolica kranja (zadraga)

Napisal/-a dr alessio To sep 21, 2004 12:37 pm

ej nebivedu podpiram take ker sm sam isti!!!!

men je u prekmurju tm u beltincah na parkingu parkiram avto grem na kavo pridem nazaj pa mi en cigo puca sipe!!!

odprem vrata se usedem un da nazaj brisalce na sipo (jih je dvignu) skoc do mene pa prav dej mi 2jurja !!

sm reku ej a sm te prosu da mi sajbo umijes s***** stran!in mi model pac ves neki pameten na voznikovi strani z nogo odbije spegu ..........valda sm pšopizdu in mu zabil vrata s celga v trbuh sm stopu vn pa ga namlatu k bika!!!!!!

se je pobrav usedu u vw golf vr6 pa odpelu!!!!!!

danes je tega velik se vec pa se bo tko da jz za svoj avto zmecem prevec dnarja in truda (zivcev........) in ne bom pod nobenmu pogojem prenasu da mi en al sari po avtu al pa kr neki tezi ce majo dnar za take avte majo dnar za vzdzvanje sam delajo se neki boge pa to.................................................

cigo hater
Slika

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback To sep 21, 2004 1:28 pm

nebivedu je napisal/-a:Ok bom opisal, da boš bl razumu, zakaj je zobe zgubila.
Pridem na bencinsko postajo barje. Tam pustim avto in si grem neki not kupit za pit. Pridem ven in ženska se naslanja na moj avto in mi teži naj ji dam 1000 sit. Težila je v meni neznanem jeziku, razumel sem jo samo tisoć tolari, pa znam neki cigansko, ker mam naselje ciganov 600m zračne linije od mene. Sem lepo reku da ji ne dam in da naj se mi spoka stran od avta - tisti k me poznate veste zakaj. Za vse ostale - moj avto ni nikoli zaklenjen - in če so cigoti zraven ... , pol nej grejo raj stran, ker raj prej tepem, pa pol sprašujem kaj je blo.
Ker mi je vsiljevala jurja sm ratal tečen in ona se niti podrazno ni hotla umaknt od mojga avta. Jst se usedem lepo not in ona mi začne razbijat po šipi nej jo odprem. Lepo še enkrat odprem vrata in ji rečem, naj se umakne. Ker tega ni nardila, sem ratal mal jezen, in sem vžgal avto - takrat pa ženska potegne ven prstan iz pleha pobarvan z zlato barvo in mi izjavi; daj pet tisoči tolari, rabim za bencin. In jst vs jezen vprašam, kje ima avto - pa pokaže tanovo sedmico parkirano mal naprej od mojga avta. Takrat sem ji lepo reku, če imaš za tak avto pol morš met tut za bencin, zdej se pa spokaj stran k drgač te bom udaru - in ženska se postavi pred moja vrata, da nisem mogu u avto in izjavi; Pa udari če upaš! - in za vse ki me obtožujete - pač ne bodi len, sm jo žvajznu, da je kak meter nazak kr po zraku letela, in sem se lepo usedu u avto in odpeljal.

Evo zdej mate celo zgodbo - naslednjič bom pa kosti lomu takim cigotom, nej grejo delat, ne pa nas obirat za še tist drobiž, ko nam ostane od plače. Pa še to za vse tiste, za katere so cigani revčki pa bogi in oh in sploh; Pr nas so jim podarili 2 baraki/brunarci. In oni so notri dal živino, samo pa še vedno "revčki" spijo u njihovih barakah. Pa še to najslabši avto u cigancki vasi, ki je lučaj oddaljena od mene je OPEL OMEGA 2.8 V6 LETNIK 2003. Kok od vas ima tok vreden avto. Mal si zamislite kdo koga j**e in kdo vas j**e - prvo vam država pobere full davka, pol pa država daje vaš denar od vaših davkov "ubogim" cigančkom, pol vas pa še ti "ubogi" cigančki na cesti oropajo in NOBEDEN JIM NIČ NE MORE, KER JIH ŠČITITE IN VI IN VAŠA POLICIJA!!!

To mi deli!!! Polepšal si mi dan ...definitivno :lol: :P
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

ondi
Nov uporabnik

Napisal/-a ondi To sep 21, 2004 10:55 pm

nebivedu je napisal/-a:So hotl pa Grosupeljski cigoti(ni ista familja) moje starše oropat, pa še danes tožijo policaje k so "zgubili" zapisnike in tožijo mene pa moje kolege zarad poškodb pa za 3 zgorele avtomobile(njihove).

V Grosuplju so dve "oazi" - dva tabora, pa morm rečt, da prvič slišim, da imajo tak sistem delovanja - s tožbami :wink:
Grosupeljski policaji se jih bojijo k hudič križa...in se jih raje izogibajo kot pa da imajo kakšen opravek z njimi, za ljubljanske policaje velja isto.
Naj ti povem primer, ko je lani prečkal cigo s staro Zastavo (kamion) nezavarovani železniški prehod v Grosuplju brez da bi preveril, pride vlak in poči. Itak, da je cigota odnesl par deset metrov v grabn ampak nbenmu nč. V 15-ih minutah se je nabral ene 30 ciganov in so s kamni začel obmetavat vlak in strojevodjo, so ga skor fental. Pa pršlo je kr nekaj maric, da so ga rešil s tistga vlaka...
Drug primer, znanca (živi blizu Grosuplja) so hotl tudi oropat. Tip je res u iber odpulen, si je na Caterpilerja našvasu železne rešetke pred stekla, se odpelu v tabor do ciganov, da jim bo podru barake...aha...letele so sekire, kamni, ne vem kaj še vse, celo začel so bager polivat z bencinom, da ga bodo zažgal...Rešila ga je policijska barikada k jih je on poklicu, da ga niso skupi z bagrom zažgal, je komi spiz..pa še zmeri ima na vsake tok kšne probleme z njimi. Oba primera sta bla v časopisu drugač...
Tko da mi je res čudno, da so prešli grosupeljski čigani na take metode kot ti praviš. Kere avtomobile ste jim pa zakurl pa kdaj?

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Napisal/-a GorazdO Sr sep 22, 2004 7:06 am

:twisted: čist divji teli grosupeljski cigani....
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr sep 22, 2004 9:37 am

Napisal ti bom tkole; ni važno kje je bilo, kdaj je bilo in kok nas je bilo, ker vem, da berejo tole tut taki kreteni, ki nosijo podatke in na policijo in cigotom, da bi sami izpadl lepši in imeli mir pred cigoti, sam za vse take hinavce mam neki fajn lepga - cigotu ponudi prst, pa ti bo roko odsekal naslednjič, ko mu ne boš dal več tistega kar hoče.

Za ta dva tvoja opisana primera vem, sej se govori okol, pa za tega zadnjega na Krki tut, ko so cigoti strelal na folk. Sam zdej pa na Krko ne hodjo več, ker je folk tok odpulen ratu, da bo strelu nazaj.
Kar se tiče pa policajev in da se jih bojijo, pa ni res. Policaji u Grosuplju majo full težko delo, kar se cigotov tiče. In se ne bojijo tok zase, ampak za svoje familje. Ker cigo, če ne more tebe bo pa tvojga otroka, sestro , brata, očeta , mamo al pa ženo. In policaji so premal plačani pa zavarovani, kakor tudi njihove družine, da bi jim šli težit. Sam zdej se jim je vodstvo zamenjalo, pa se zadeve mal izboljšujejo. Jst upam, da bodo poštimal, če pa pomoč rabjo, smo pa nekateri pripravljeni pomagat po svojih zmožnostih.(kak zaboj municije 7,62X33 bi se hitr kje najdu, če jim bo streliva zmanjkal).
Ampak največji problem je v tem k smo vsi SLOVENCI FULL VELKI GNOJI - in to je čist res. Ker če enmu sosedu cigani težijo, se mu drug sosed smeje pa mu privošči, namest, da bi poklical še 5 sosedov zraven, pa bi jih nalomil tok, da bi bli vsi na vozičku, če bi pa spet prišli, bi jih pa postrelil v samoobrambi in potem bili tiho o tem kdo je streljal, sam to je v grosuplju nemogoče, ker bi se takoj najdu en klinčev sosed, ki bi šel povedat policajem kteri so bili, pa kteri so streljal. SLOVENCI NE DRŽIMO SKUPAJ ZATO NAS PA CIGOTI JE*EJO U GLAVO. Če bi sam enkrat vsi skup stopil, pa bi jim zakurl kamp, pa jih nalomil in jih steral, tko k so u zraven enega večjega naselja naredl, bi mel mir, tko kt ga imajo tm. U tistem naselju so vsi skupaj in vaščani in policaji prišli zakurl njihov punkt in jih oteral stran. Par cigotov je pa u novomeški bolnci pristal, ker so se neki upiral.

A je dost o cigotih? Al še kej povem kok smo slovenci slabi u primerjavi z njimi. Oni majo eno full lepo lastnost, ki jo jst osebno občudujem - skup držijo, kar mi ne bomo nikoli. Tut če je kdo od njih naredu štalo, ga celo naselje ščiti in ga vsi branijo - u kolkih slovenskih vaseh ali mestih to vidiš? Jst sm to sam enkrat vidu, da je folk stopu u bran parim ljudem in to je bila afera JBTZ, pa nikoli več.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Zupo
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Zupo Sr sep 22, 2004 10:12 am

@nebivedu: se ne bi mogu bolj strinjat.....

Lahko me mate za rasista, nacionalista, whateva, ampak vsi tujci, k se niso prpravljeni asimilirat, ne spadajo v Slovenijo in bi jih blo treba sterat vn......
What we do in life, echoes in eternity....

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr sep 22, 2004 11:00 am

Zupo je napisal/-a:@nebivedu: se ne bi mogu bolj strinjat.....

Lahko me mate za rasista, nacionalista, whateva, ampak vsi tujci, k se niso prpravljeni asimilirat, ne spadajo v Slovenijo in bi jih blo treba sterat vn......

V grosupljem živi ciganska familja, ki se je odcepila od ostalih in se asimilirala med ljudi - ne boste verjel - tut oni imajo probleme s cigani.
Old subarus never die, they just get faster!

Cacek
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cacek Ne nov 28, 2004 9:07 pm

nebivedu je napisal/-a:Napisal ti bom tkole; ni važno kje je bilo, kdaj je bilo in kok nas je bilo, ker vem, da berejo tole tut taki kreteni, ki nosijo podatke in na policijo in cigotom, da bi sami izpadl lepši in imeli mir pred cigoti, sam za vse take hinavce mam neki fajn lepga - cigotu ponudi prst, pa ti bo roko odsekal naslednjič, ko mu ne boš dal več tistega kar hoče.

Za ta dva tvoja opisana primera vem, sej se govori okol, pa za tega zadnjega na Krki tut, ko so cigoti strelal na folk. Sam zdej pa na Krko ne hodjo več, ker je folk tok odpulen ratu, da bo strelu nazaj.
Kar se tiče pa policajev in da se jih bojijo, pa ni res. Policaji u Grosuplju majo full težko delo, kar se cigotov tiče. In se ne bojijo tok zase, ampak za svoje familje. Ker cigo, če ne more tebe bo pa tvojga otroka, sestro , brata, očeta , mamo al pa ženo. In policaji so premal plačani pa zavarovani, kakor tudi njihove družine, da bi jim šli težit. Sam zdej se jim je vodstvo zamenjalo, pa se zadeve mal izboljšujejo. Jst upam, da bodo poštimal, če pa pomoč rabjo, smo pa nekateri pripravljeni pomagat po svojih zmožnostih.(kak zaboj municije 7,62X33 bi se hitr kje najdu, če jim bo streliva zmanjkal).
Ampak največji problem je v tem k smo vsi SLOVENCI FULL VELKI GNOJI - in to je čist res. Ker če enmu sosedu cigani težijo, se mu drug sosed smeje pa mu privošči, namest, da bi poklical še 5 sosedov zraven, pa bi jih nalomil tok, da bi bli vsi na vozičku, če bi pa spet prišli, bi jih pa postrelil v samoobrambi in potem bili tiho o tem kdo je streljal, sam to je v grosuplju nemogoče, ker bi se takoj najdu en klinčev sosed, ki bi šel povedat policajem kteri so bili, pa kteri so streljal. SLOVENCI NE DRŽIMO SKUPAJ ZATO NAS PA CIGOTI JE*EJO U GLAVO. Če bi sam enkrat vsi skup stopil, pa bi jim zakurl kamp, pa jih nalomil in jih steral, tko k so u zraven enega večjega naselja naredl, bi mel mir, tko kt ga imajo tm. U tistem naselju so vsi skupaj in vaščani in policaji prišli zakurl njihov punkt in jih oteral stran. Par cigotov je pa u novomeški bolnci pristal, ker so se neki upiral.

A je dost o cigotih? Al še kej povem kok smo slovenci slabi u primerjavi z njimi. Oni majo eno full lepo lastnost, ki jo jst osebno občudujem - skup držijo, kar mi ne bomo nikoli. Tut če je kdo od njih naredu štalo, ga celo naselje ščiti in ga vsi branijo - u kolkih slovenskih vaseh ali mestih to vidiš? Jst sm to sam enkrat vidu, da je folk stopu u bran parim ljudem in to je bila afera JBTZ, pa nikoli več.

Malo je takih ljudi, ki razmislja tako kot ti... jaz se pridruzujem tvojemu misljenju/dejanju (glede vseh postov ki si jih napisal, tudi glede brez zob)... pa se nekaj ne 7,62 temvec 9 (ce me razumes) ;)

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Ne nov 28, 2004 9:23 pm

obi je napisal/-a:NEBIVEDU you are my hero. Ne res matr mogoče se veliko ljudi ne bo strinjalo z menoj ali pa s tabo ampak RED mora bit.
Aja pa kaj se bo v mojem avtu vozilo poleg mene za protection HEHEH japan powah

Slika
Potegne nekdo pipec iz žepa pa reče "vadi pare" jst pa "u lej jst mam tu nožek sam je malo večji" :lol:

In medtem k hocs ti to vn potegnt iz ksnga plasca al pa kej tazga, pa recimo, da nis se izkusen, te un trikrat zabode medtem k ti to takano vn potegnes :?

Drgac pa...zgleda so sam se batine tiste k cloveku kej dopovejo, sam je*ba je pol ce ti uni nazaj vracajo...mas take bedake kot npr.: zob za zob, glavo za glavo k se ti bodo se njihovi vnuki teb masceval
There is no time...

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Po nov 29, 2004 12:17 pm

Ja ljudje res je to!!! To je stara potegavscina, se iz bivse juge(HR,BIH...)stojijo vecinoma na hitrejsih cestah!!! Prodajajo tudi zlato NI PRAvO-MEDENINA po katerem ti pozeleni prst! :? Prodajo pa na taksen nacin,ces da se je avto pokvaril in da nujno rabijo denar!!! Imajo pa zelo mocne avtomobile(BMW,AUDI,OMEGA...) potem pa odpeljejo kar z veliko hitrostjo!!!
Prosijo tudi za drobiz, gospod imate mogoce marku,euro potem ti pa iztrga denarnico ali torbico in potegne v koruzo! Tako se je zgodilo enemu znancu v BIH,otrok najbrz cigan star priblizno 8-10let,umazan...skratka cloveku se zasmili in mu je hotel pac dati nekaj drobiza ta mu je pa iz avta na sopoznikovem sedez ukradel torbico zene in pobegel neznano kam!!! POTNI LIST+500 EURO...Clovek je imel kopico problemov!Mozno da se zgodi tudi pri nas kaj takega!Zato pozornos ni odvec!!!
Kdorkoli pa naj to vidi naj takoj javi policiji(v najkrajsem moznem casu)!!!Nebos ovaduh!!! :lol: :lol: :lol: KVECJEMU BOS MOGOCE KOMU POMAGAL!!!

Hvala lep dan zelim se naprej in srecno pot!!!

Uporabniški avatar
Speed_I_need
Nov uporabnik

Napisal/-a Speed_I_need Če dec 02, 2004 9:13 am

s_mande je napisal/-a:Ja ljudje res je to!!! To je stara potegavscina, se iz bivse juge(HR,BIH...)stojijo vecinoma na hitrejsih cestah!!! Prodajajo tudi zlato NI PRAvO-MEDENINA po katerem ti pozeleni prst! :? Prodajo pa na taksen nacin,ces da se je avto pokvaril in da nujno rabijo denar!!! Imajo pa zelo mocne avtomobile(BMW,AUDI,OMEGA...) potem pa odpeljejo kar z veliko hitrostjo!!!
Prosijo tudi za drobiz, gospod imate mogoce marku,euro potem ti pa iztrga denarnico ali torbico in potegne v koruzo! Tako se je zgodilo enemu znancu v BIH,otrok najbrz cigan star priblizno 8-10let,umazan...skratka cloveku se zasmili in mu je hotel pac dati nekaj drobiza ta mu je pa iz avta na sopoznikovem sedez ukradel torbico zene in pobegel neznano kam!!! POTNI LIST+500 EURO...Clovek je imel kopico problemov!Mozno da se zgodi tudi pri nas kaj takega!Zato pozornos ni odvec!!!
Kdorkoli pa naj to vidi naj takoj javi policiji(v najkrajsem moznem casu)!!!Nebos ovaduh!!! :lol: :lol: :lol: KVECJEMU BOS MOGOCE KOMU POMAGAL!!!

Hvala lep dan zelim se naprej in srecno pot!!!

Čist tko je in nič drugač. Sem imel priložnost to videt.
You are fast, but I am ....

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Ne dec 05, 2004 11:26 pm

nebivedu pišuka si đek :D
enkat gremo na per!
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

sixtoo
Novinec

Napisal/-a sixtoo Po dec 06, 2004 12:23 am

newem a je blo to lani so se iz lj prot litiji tud neki poljaki fural okol z temno modro omego in isto fehtal okol
pa tud po kraju kjer zivim so se vozil, fehtal, prodajal-sam js nimam problemov s tem-u bajti mamo alarm in ce kdo tezi tkole uzuni js sam alarm sprožm-enkrt sm reku d bom mogu to posnet-k bi vi vidl kak se da z omego hitr spelat-čez ceu dovoz na dvorišče je kopal k za stavo

drgac pa nikol ne ustavlam štoparjem in takim cudakom (ce kdo od vas kdaj stopa, sorry), kr nočm met problemov-se prehitr razkurim d bi se dal kej lepo zmenit

a kdo ve a je to res:d če dobiš vlomilca v avtu, hiši, ... (mislm d je vlomilc notr u objektu) d ga lohka naklofaš k bika :/:o:/ :bonk pa nisi kao nč kriv, če gre pa vn ga pa ne smeš več??pr tem mislm tko d sam nisi nč kriv
to sm enkrt nekje slišu pa me zanima če je to res
sorry za offtopic

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Po dec 06, 2004 12:29 am

a kdo ve a je to res:d če dobiš vlomilca v avtu, hiši, ... (mislm d je vlomilc notr u objektu) d ga lohka naklofaš k bika :/:o:/ :bonk pa nisi kao nč kriv, če gre pa vn ga pa ne smeš več??pr tem mislm tko d sam nisi nč kriv
to sm enkrt nekje slišu pa me zanima če je to res
sorry za offtopic[/quote]

To pa nevem,ce bi drzalo!Saj ce te kdo tudi napade,to ne pomeni da ga lahko ti pretepes do smrti,uporabis lahko samo silo katero je on uporabil proti tebi!!!Sigurno pa ce bi zalotil koga v avtu,stanovanju tisti trenutek nebi razmisljal in se bi mu slabo godilo! :EE Bi jih po glavi dobil... :/:o:/
Lep vecer in lahko noc zelim!!!s_mande

sixtoo
Novinec

Napisal/-a sixtoo Po dec 06, 2004 12:45 am

no sej to sm mislu d mu vrnes z enako silo-thx za mnenje:)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po dec 06, 2004 1:04 am

nebivedu je napisal/-a:Sprašuješ se kako da nimam policije na vratu - zato ker sem opazil, da če več pišuka*ij počneš in večje kot so, manj ti policaji težijo, kr poglej okol sebe. Včasih so mi skos težil, pol k so pa večje stvari prišle na dan so se pa umaknil. Pač smo v taki državi, kjer vlada prvo denar, nato pa zakon močnejšega, drugi odpadejo.

tle spodi se podpisem, cista resnica.

drgac pa tist cigo k je ustrelu unga na krki, je ze enkat prej men pa enmu kolegu pa hcerki od tega k je biu pol ustreljen teziu na muljavi z eno belo katro.

situacija je bla pa taka, js sm pustu na muljavi avto pa sm su z kolegom z kombijem naprej v krajno pit. pol tko neki popijeva tm, in pol uleti se ta picka, smo sli skp se en krog, pol pa mene do avta pelat, js sm meu pa ene 4 pere v riti, pa sm meu itak namen cez hribe dam. no in pol smo tm na muljavi se neki cajta stal pa js sm musko zgau u avtu pa smo se neki zajebaval, kr na lepem pa uleti bela katra pa ta cigo k je strelu not pa se en mali, z napolitankami. in pol un zacne neki gonjit vsem po vrsti da neki kva mislmo da smo pa kr neki, pol se je pa kr na kolega spravu pa mu tezu kao da je zato k ma beu kombi jumper k jih je se miljon, on enkrat sedu na policiji zarad njega.

in pol je kr tezu pa tezu, umes pa se men da nj mu prodam radio pa da nej mu prodam na vsak nacin. js tist ne ne prodam ker sm ga kupu in sm dau 30 k in ga ne dam ni sans. pol je tezu se nej mu prodam forda, pa digitalca, k ga itak nebi meu kj nucat, pa kr tezu pa tezu. pol pa tko js pa un mal bol resno dava vedt tipu da nej se usede v katro pa adijo, da je blo dost. pol je pa tip cis obolu su v avto po cz, pa ciz zagrozu kolegu, pa filing je biu cist tak kokr da bo vsak cajt pocl in to ciz za dzabe. kao da je biu on nekje z tem kombijem pa da je cigo sedu zarad njega ??? no pol nam je vsem pobrau telefone kao da nebomo klical policije, pol je se neki pizdu, pol je pa ze un tamau cigo vidu da gre to v ene cudne razseznosti, pa je unga mal umiru pol sta dala telefone nazaj pa sla. mi pa sam :shock: pol smo se itak sam pobral.

se dobr da sm meu radio not prsraufan z knipingi orng, ker sm pol vidu da ga je kr neki hotu vn vlect pa mu ni ratal, pol je pa sam pretipku vse tko da je biu ciz prestelan radio pol..

js mam zdj sekiro v avtu. bom si pa omislu se eno bol konkretno oborozitev. zihr

mors jim sam pokazat da ni zajebancije pol dajo pa mer, dokler pa vejo da te lahk v kej nafukajo bojo pa moril in moril.
pa tud ciganke k hodjo od vrat do vrat, pozvoni, pol pa ce ni nobenga proba ce se da it not. in tko js uletim dol pa 2 ciganke v predsobi sam KVA PRASICE MARS VN TAKOJ !!!
pol mi pa prbije :"sej ni treba da upijes gospod"
tkrt bi res bogu sam baseball kij pa udri j***m ti sunce bos uletavala not.
stavm da ce me nebi blo dol bi kr zginl ene par stvari na hitr....

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Po dec 06, 2004 1:13 am

no od moje sestre tip je holandec in je tuki žvel pr sestri en let, pa sta pršla njegova mama pa sestra na obisk, pa so šli lepo na bled, pa mal okol, in so pršl dam, dale torbice na pečko v predsobi in šli v kuhno, no v bajto je med tem cajtom nekdo pršu, pobral od njegove mame torbico in od moje sestre, moja sestra je mela neki pizdarije not, pa neke zvezke pa tko mama je mela pa digitalno kamero pa še ene par vrednih stvari(turisti) no in vse jim je zmankal, in ble so prvič v sloveniji, lepa dobrodošlica. Še dobr da je mela kamero zavarovano in je dobila keš nazaj. Drgaač pa to se je zgodil v ljubljani v hišo je nekdo stopu in spizzdu... Moste rulajo :evil:

Uporabniški avatar
PapaDoc
Nov uporabnik

Napisal/-a PapaDoc Po dec 06, 2004 1:13 am

ma dej te no jest skoz pravim sreca da jih jest nisem se srecal pa se itq ce sta dva va avto ti pa kolega zaustavi avto i stopi vn i zbutaj unega engea desca kaj bo pa baba naredila pa un mul mislim da te takole en nateguje a se boste pustili al kva lepo vas prosim :twisted: :twisted:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov