Ni pošteno kar delajo....pol pa nas še fehtajo za denar

p.s. pol pa še govorijo da jih kratimo osnovne človekove pravice in vozijo se v bmw in raznih audijih......smešno,ne?
lp
nebivedu je napisal/-a:Ok bom opisal, da boš bl razumu, zakaj je zobe zgubila.
Pridem na bencinsko postajo barje. Tam pustim avto in si grem neki not kupit za pit. Pridem ven in ženska se naslanja na moj avto in mi teži naj ji dam 1000 sit. Težila je v meni neznanem jeziku, razumel sem jo samo tisoć tolari, pa znam neki cigansko, ker mam naselje ciganov 600m zračne linije od mene. Sem lepo reku da ji ne dam in da naj se mi spoka stran od avta - tisti k me poznate veste zakaj. Za vse ostale - moj avto ni nikoli zaklenjen - in če so cigoti zraven ... , pol nej grejo raj stran, ker raj prej tepem, pa pol sprašujem kaj je blo.
Ker mi je vsiljevala jurja sm ratal tečen in ona se niti podrazno ni hotla umaknt od mojga avta. Jst se usedem lepo not in ona mi začne razbijat po šipi nej jo odprem. Lepo še enkrat odprem vrata in ji rečem, naj se umakne. Ker tega ni nardila, sem ratal mal jezen, in sem vžgal avto - takrat pa ženska potegne ven prstan iz pleha pobarvan z zlato barvo in mi izjavi; daj pet tisoči tolari, rabim za bencin. In jst vs jezen vprašam, kje ima avto - pa pokaže tanovo sedmico parkirano mal naprej od mojga avta. Takrat sem ji lepo reku, če imaš za tak avto pol morš met tut za bencin, zdej se pa spokaj stran k drgač te bom udaru - in ženska se postavi pred moja vrata, da nisem mogu u avto in izjavi; Pa udari če upaš! - in za vse ki me obtožujete - pač ne bodi len, sm jo žvajznu, da je kak meter nazak kr po zraku letela, in sem se lepo usedu u avto in odpeljal.
Evo zdej mate celo zgodbo - naslednjič bom pa kosti lomu takim cigotom, nej grejo delat, ne pa nas obirat za še tist drobiž, ko nam ostane od plače. Pa še to za vse tiste, za katere so cigani revčki pa bogi in oh in sploh; Pr nas so jim podarili 2 baraki/brunarci. In oni so notri dal živino, samo pa še vedno "revčki" spijo u njihovih barakah. Pa še to najslabši avto u cigancki vasi, ki je lučaj oddaljena od mene je OPEL OMEGA 2.8 V6 LETNIK 2003. Kok od vas ima tok vreden avto. Mal si zamislite kdo koga j**e in kdo vas j**e - prvo vam država pobere full davka, pol pa država daje vaš denar od vaših davkov "ubogim" cigančkom, pol vas pa še ti "ubogi" cigančki na cesti oropajo in NOBEDEN JIM NIČ NE MORE, KER JIH ŠČITITE IN VI IN VAŠA POLICIJA!!!
nebivedu je napisal/-a:So hotl pa Grosupeljski cigoti(ni ista familja) moje starše oropat, pa še danes tožijo policaje k so "zgubili" zapisnike in tožijo mene pa moje kolege zarad poškodb pa za 3 zgorele avtomobile(njihove).
Zupo je napisal/-a:@nebivedu: se ne bi mogu bolj strinjat.....
Lahko me mate za rasista, nacionalista, whateva, ampak vsi tujci, k se niso prpravljeni asimilirat, ne spadajo v Slovenijo in bi jih blo treba sterat vn......
nebivedu je napisal/-a:Napisal ti bom tkole; ni važno kje je bilo, kdaj je bilo in kok nas je bilo, ker vem, da berejo tole tut taki kreteni, ki nosijo podatke in na policijo in cigotom, da bi sami izpadl lepši in imeli mir pred cigoti, sam za vse take hinavce mam neki fajn lepga - cigotu ponudi prst, pa ti bo roko odsekal naslednjič, ko mu ne boš dal več tistega kar hoče.
Za ta dva tvoja opisana primera vem, sej se govori okol, pa za tega zadnjega na Krki tut, ko so cigoti strelal na folk. Sam zdej pa na Krko ne hodjo več, ker je folk tok odpulen ratu, da bo strelu nazaj.
Kar se tiče pa policajev in da se jih bojijo, pa ni res. Policaji u Grosuplju majo full težko delo, kar se cigotov tiče. In se ne bojijo tok zase, ampak za svoje familje. Ker cigo, če ne more tebe bo pa tvojga otroka, sestro , brata, očeta , mamo al pa ženo. In policaji so premal plačani pa zavarovani, kakor tudi njihove družine, da bi jim šli težit. Sam zdej se jim je vodstvo zamenjalo, pa se zadeve mal izboljšujejo. Jst upam, da bodo poštimal, če pa pomoč rabjo, smo pa nekateri pripravljeni pomagat po svojih zmožnostih.(kak zaboj municije 7,62X33 bi se hitr kje najdu, če jim bo streliva zmanjkal).
Ampak največji problem je v tem k smo vsi SLOVENCI FULL VELKI GNOJI - in to je čist res. Ker če enmu sosedu cigani težijo, se mu drug sosed smeje pa mu privošči, namest, da bi poklical še 5 sosedov zraven, pa bi jih nalomil tok, da bi bli vsi na vozičku, če bi pa spet prišli, bi jih pa postrelil v samoobrambi in potem bili tiho o tem kdo je streljal, sam to je v grosuplju nemogoče, ker bi se takoj najdu en klinčev sosed, ki bi šel povedat policajem kteri so bili, pa kteri so streljal. SLOVENCI NE DRŽIMO SKUPAJ ZATO NAS PA CIGOTI JE*EJO U GLAVO. Če bi sam enkrat vsi skup stopil, pa bi jim zakurl kamp, pa jih nalomil in jih steral, tko k so u zraven enega večjega naselja naredl, bi mel mir, tko kt ga imajo tm. U tistem naselju so vsi skupaj in vaščani in policaji prišli zakurl njihov punkt in jih oteral stran. Par cigotov je pa u novomeški bolnci pristal, ker so se neki upiral.
A je dost o cigotih? Al še kej povem kok smo slovenci slabi u primerjavi z njimi. Oni majo eno full lepo lastnost, ki jo jst osebno občudujem - skup držijo, kar mi ne bomo nikoli. Tut če je kdo od njih naredu štalo, ga celo naselje ščiti in ga vsi branijo - u kolkih slovenskih vaseh ali mestih to vidiš? Jst sm to sam enkrat vidu, da je folk stopu u bran parim ljudem in to je bila afera JBTZ, pa nikoli več.
obi je napisal/-a:NEBIVEDU you are my hero. Ne res matr mogoče se veliko ljudi ne bo strinjalo z menoj ali pa s tabo ampak RED mora bit.
Aja pa kaj se bo v mojem avtu vozilo poleg mene za protection HEHEH japan powah
Potegne nekdo pipec iz žepa pa reče "vadi pare" jst pa "u lej jst mam tu nožek sam je malo večji"
s_mande je napisal/-a:Ja ljudje res je to!!! To je stara potegavscina, se iz bivse juge(HR,BIH...)stojijo vecinoma na hitrejsih cestah!!! Prodajajo tudi zlato NI PRAvO-MEDENINA po katerem ti pozeleni prst!Prodajo pa na taksen nacin,ces da se je avto pokvaril in da nujno rabijo denar!!! Imajo pa zelo mocne avtomobile(BMW,AUDI,OMEGA...) potem pa odpeljejo kar z veliko hitrostjo!!!
Prosijo tudi za drobiz, gospod imate mogoce marku,euro potem ti pa iztrga denarnico ali torbico in potegne v koruzo! Tako se je zgodilo enemu znancu v BIH,otrok najbrz cigan star priblizno 8-10let,umazan...skratka cloveku se zasmili in mu je hotel pac dati nekaj drobiza ta mu je pa iz avta na sopoznikovem sedez ukradel torbico zene in pobegel neznano kam!!! POTNI LIST+500 EURO...Clovek je imel kopico problemov!Mozno da se zgodi tudi pri nas kaj takega!Zato pozornos ni odvec!!!
Kdorkoli pa naj to vidi naj takoj javi policiji(v najkrajsem moznem casu)!!!Nebos ovaduh!!!![]()
![]()
KVECJEMU BOS MOGOCE KOMU POMAGAL!!!
Hvala lep dan zelim se naprej in srecno pot!!!
nebivedu je napisal/-a:Sprašuješ se kako da nimam policije na vratu - zato ker sem opazil, da če več pišuka*ij počneš in večje kot so, manj ti policaji težijo, kr poglej okol sebe. Včasih so mi skos težil, pol k so pa večje stvari prišle na dan so se pa umaknil. Pač smo v taki državi, kjer vlada prvo denar, nato pa zakon močnejšega, drugi odpadejo.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov