Debate, ki niso vezane na ostala področja...

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage So sep 18, 2004 10:25 pm

eno nenasitno uprašanje (mogoče zato k nism nikol u a3mu kupvou... Who Tha FU** je Matej Kadunc...?

LP
Matic

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So sep 18, 2004 11:31 pm

kr en tip, ki je ˝kao idejni oče tuninga˝ :lol:

BTW, mi je bil skor sosed :wink:
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne sep 19, 2004 12:16 am

Z Matejem ni nic narobe drgac - je ful vredu decko in se tud velik trudi. Tole je pomoje bol zurnalisticna izjava, mislm, da on tega ni reku.

Cajtngi so cudni, js mu nc ne zamerm, k tud vem, da ni kriv, da sm 4 mesce cakal stvar, ki bi mogla pridt nasledn tedn...

Mah ne vem no. Men je ql, res pa je, da ni oce tuninga, pa tud kralj ne... Kralj je hemy :bow

:D
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Ne sep 19, 2004 12:26 am

hm matej je ok sam zakaj pol govori svojim delovcem naj rečejo strankam da je dva tedna dobavni rok,pol pa čakaš 4mesce???!?!?!?

no sej povsod je slaba stran!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne sep 19, 2004 12:28 am

_VeNoM_ je napisal/-a:hm matej je ok sam zakaj pol govori svojim delovcem naj rečejo strankam da je dva tedna dobavni rok,pol pa čakaš 4mesce???!?!?!?

Pomoje je fora v tem, da vcasih tud proizvajalci nategnejo. Je pa res, da se to preveckat dogaja in da bo Matej uposteval kritike ter izboljsal logistiko. Mislim, da rabi tud podkovano osebje, ker kolikor mam js izkusnje... :roll:
Slika

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny Ne sep 19, 2004 7:26 am

Pugi je napisal/-a:
_VeNoM_ je napisal/-a:hm matej je ok sam zakaj pol govori svojim delovcem naj rečejo strankam da je dva tedna dobavni rok,pol pa čakaš 4mesce???!?!?!?

Pomoje je fora v tem, da vcasih tud proizvajalci nategnejo. Je pa res, da se to preveckat dogaja in da bo Matej uposteval kritike ter izboljsal logistiko. Mislim, da rabi tud podkovano osebje, ker kolikor mam js izkusnje... :roll:

Ko sem pri Kaduncu naročil fedre, sem jih čakal 2 mesca. Odkar naročam robo prek zasebnikov, še nisem čakal več kot 3 tedne (tud preko luže).
Zdej ne vem kdo koga nateguje?
Izkušenj imajo pa prodajalci tolk s tuningom kot trgovke za delikateso.....

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Ne sep 19, 2004 9:19 am

pri naročanju robe je tko, da dokler se ne nabere stvari pri določenem proizvajalcu za določen znesek, se dobavitelju to ne splača
sam če on ve da bo na robo čaku 2 mesca nej tud reče da bo pršla čez 2 mesca in bojo tud stranke bol zadovolne
podpis

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne sep 19, 2004 11:31 am

Ja samo a ni trgovina za to da prides, poves kaj rabis, po moznosti placas in odneses ?
Eventuelno cakas kaj bolj eksoticnega kaksen teden ne pa po par mescov. To ni trgovina zame. A potem ko po parih mescih dobis zadevo placas kaj ceneje oz. ce se je stvar vmes pocenila, katero ceno placas tista ki je veljala ob narocilu ali tista ki je sedaj aktualna ??
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne sep 19, 2004 2:23 pm

Samotar je napisal/-a:Ja samo a ni trgovina za to da prides, poves kaj rabis, po moznosti placas in odneses ?

Ja samo hec je, da konec koncev se mu ne splača imet na zalogi za vsak avto vsak del. Pomoje se n ajveč proda za 206ke, Golfe, Cliote, kakšne Fiate itd... In če bo imel na zalogi vse za vsake eksote bo na koncu v minusu, saj ni nujno, da bo vse prodal. Skratka to, da nima na zalogi me ne moti. Je pa res, da sedaj ko smo v EU, da bi lahko zadeve malo porihtali (nižje cene zaradi carine, možno, da tudi hitrejša dobava...) Zaenkrat sem pri njemu kupil samo neko stvar in je bilo treba čakati. Ampak so dobili še en dan prej kot so rekli (adapter za M-look ogledala). Bilo je pa to dva meseca nazaj tako, da ne vem kdaj ste imeli pa vi težave.

Žal Novic včeraj nisem kupil, danes pa jih ni blo već spljoh. Če pravite, da to ni njegova izjava potem pa ni panike. Novinarji pač nakladajo na kubik. :roll:

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Ne sep 19, 2004 2:36 pm

To ni njegova izjava. To je napisala novinarka.

Kdo in kje je pa dobila take informacije, pa ve (samo?) ona.

Tudi v Astriji nimajo vsega na zalogi in tudi pri njih čakaš.
Tudi po 2-3 tedne. Preverjeno.

LP

Nasty

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Ne sep 19, 2004 4:13 pm

Hja, tudi danes se se vedno splaca pobrskati med tujimi ponudniki. Predvsem zato, ker se pri nas se marsikje nocejo zavedati, da je kupec kralj.

Sicer je moj "datum" nekako med povprecjem, ampak se spominjam, da je bilo razne dele podvozja kupiti pri (navadno mlajsih) vulkanizerskih delavnicah. In ja, apexa ni bilo, najugodnejsa varianta je bila Jamex. Izbira platisc je bila bolj klavrna, navadno kaj vec od 15 col ni bilo za videti, kaj sele kupiti. Se spominjam, ko sem leta 1999 pripeljal 16 col na pooblascen servis, pa so se mi fantje smejali, ces, to ne gre gor, ker mi imamo izkusnje samo s 15 colami. Se bolj je bilo smesno, ker sem ta platisca dobil preko njih in so bila, kakopak, originalna dodatna oprema.

No, zalostna je bila tudi izbira gum, zato smo veselo vozili cez mejo (navadno avstrija in italija), pa tudi kak nadomestni del, ki ga niso premogli na pooblascenih servisih, je bilo moc (ceneje) kupiti cez mejo.
Pri nakupu gum je bilo pestro. Da si se izognil placevanju carine, si potreboval 4 ljudi, 4 prometna dovoljenja, tako da je vsak kupil 1 gumo. To je bila povsem legalna pot, ceprav so cariniki vedeli, kam pes taco moli. Seveda je bila pesem ista pri platiscih.
Cenovna razlika je bila ocitna, sploh z upostevanim vrnjenim davkom. Pa se bencin je bil cenejsi.

Skratka, Slovenija je morda resda "v Evropi", odnos, miselnost in kultura ljudi, pa se zdalec ne. Da ne govorim o neprofesionalnost, kjer pred tremi leti denimo, vulkanizerji, kaj sele prodajalci, niso poznali nikakrsnih oznak platisc, razen premera med vijaki. In zal tudi do danes nisem zasledil nikogar, ki bi tovrstne stvari jemal kot samoumevne, jih temeljito preucil, ter tako posredoval koncnim uporabnikom.
Je pa vsekakor pohvalno, da je vsaj zanimanje, in s tem tudi osvescenost, precej obsirnejsa. Zahvaljujoc elektronskim medijem. In prav je tako.

Tisto o idejnem cloveku je neumnost. V najvecji meri je krivec pac visji standard, dostopnost, mediji (filmi, internet), osvescenost, ... Od tod ideje, omenjeni clovek jih je pa pomagal uresniciti.
Zadnjič spremenil gerchy, dne Ne sep 19, 2004 7:19 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
dr alessio
Novinec

Kraj: okolica kranja (zadraga)

Napisal/-a dr alessio Ne sep 19, 2004 5:21 pm

hja tkole je ne techno racing je bil prej ko a3m se prej pa centra se spomnem k smva s kolegom u centro po folijo za sipe temnit hodila!!!

glede tega ko je omenjeno da je on navdusil.........bullshit

najbolj je navdusil film THE FAST AND THE FURIOUS ko se prow spomnem ko se je po tem filmu zacel use neki pedenat pa zacel so se dragi na brncicevi

(aja offtopic a centra sploh se obstaja)
Slika

hemingway
Novinec

Napisal/-a hemingway Ne sep 19, 2004 6:29 pm

U special car centru v Dunaju kjer sem kupoval Schrickove odmicne gredi sem moral cakati 1 mesec pa en teden... No dubu sm jih pa useen :) Pa se ful popusta so mi dal pol :D .
Ja fast and furious... jz mislm da je kadunc dobr izkoristu tole priloznost okrog tega filma, clovek se znajde je pa res da mamo zdej usaj ksn show u sloveniji, res da se ni cist na nivoju...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Ne sep 19, 2004 7:59 pm

hemingway je napisal/-a:U special car centru v Dunaju kjer sem kupoval Schrickove odmicne gredi sem moral cakati 1 mesec pa en teden... No dubu sm jih pa useen :) Pa se ful popusta so mi dal pol :D .
Ja fast and furious... jz mislm da je kadunc dobr izkoristu tole priloznost okrog tega filma, clovek se znajde je pa res da mamo zdej usaj ksn show u sloveniji, res da se ni cist na nivoju...

ej hemy za v avstrijo bod pripravljen da boš šov z mano neki iskat!zdej k si tok izkušen! :wink: :wink: 8)

Uporabniški avatar
ghia
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ghia Ne sep 19, 2004 8:44 pm

kva se pa jezite??sej vam ni nobene stvari usilu! vaša stvar je če hočeš kupit al ne.
pa kupujte prek neta,pol pa zamenjaj in delaj reklamacijo,če kej nou pasal al kaj mankal! če je tok slab pa pri drugmo kupujte dokler vas drug ne nategne.
povsod je isto-verjemte.
EASY RIDER-NIKOL 200!!
Slika

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Po sep 20, 2004 4:56 am

ghia

Ne verjamem.

LP

Nasty

Uporabniški avatar
cc 206
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a cc 206 Po sep 20, 2004 7:26 am

Ghia

Ne vse v en koš metat, naročam
vse iz tujine in še tisto kar
pride iz kitajske in onih krajev,
pride najkasneje v roku 1 mesca,
pa z reklamacijami tudi ni problema :P

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Po sep 20, 2004 8:32 am

Nasty je napisal/-a:To ni njegova izjava. To je napisala novinarka.

Kdo in kje je pa dobila take informacije, pa ve (samo?) ona.

Tudi v Astriji nimajo vsega na zalogi in tudi pri njih čakaš.
Tudi po 2-3 tedne. Preverjeno.

LP

Nasty

ja sej 2-3 tedne ok,sam dobiš zadevo :wink: ????,pr njemu pa še čakaš pol še dodatnih 3+4tedne! Pa sploh nedobiš po 4mescih(pozabjo nate)

aja še neki sm kupu ročko za ŠALTKEBR! :wink: je bila rabljena in krom že zdrgnjen tko da nism hotu nazaj pizdt se k sm se že dost!
preprosto raj grem drugam kupt :-P 8)

lp venom

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Po sep 20, 2004 8:41 am

MODERATORJI DEJTE TOLE ZAKLENT,K NIMA SMISLA!

Lp venom

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Po sep 20, 2004 9:12 am

Ne vem kaj je tukaj takega, da bi morali zakleniti temo.

Tudi jaz sem naročal preko E trgovin v Nemčiji.
Se je tud zgodil, da nisem dobil točno tistega kar sem naroču. Izdelek je bil ta prav, samo ne od proizvajalca, ki je bil vpisan na webu in, ki sem ga naroču.
A če sem reklamirov? Nisem, ker bi blo preveč zaje.... Riziko pač.

LP

Nasty
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost