_VeNoM_ je napisal/-a:hm matej je ok sam zakaj pol govori svojim delovcem naj rečejo strankam da je dva tedna dobavni rok,pol pa čakaš 4mesce???!?!?!?
no sej povsod je slaba stran!
Pugi je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:hm matej je ok sam zakaj pol govori svojim delovcem naj rečejo strankam da je dva tedna dobavni rok,pol pa čakaš 4mesce???!?!?!?
no sej povsod je slaba stran!
Pomoje je fora v tem, da vcasih tud proizvajalci nategnejo. Je pa res, da se to preveckat dogaja in da bo Matej uposteval kritike ter izboljsal logistiko. Mislim, da rabi tud podkovano osebje, ker kolikor mam js izkusnje...
Samotar je napisal/-a:Ja samo a ni trgovina za to da prides, poves kaj rabis, po moznosti placas in odneses ?
hemingway je napisal/-a:U special car centru v Dunaju kjer sem kupoval Schrickove odmicne gredi sem moral cakati 1 mesec pa en teden... No dubu sm jih pa useenPa se ful popusta so mi dal pol
.
Ja fast and furious... jz mislm da je kadunc dobr izkoristu tole priloznost okrog tega filma, clovek se znajde je pa res da mamo zdej usaj ksn show u sloveniji, res da se ni cist na nivoju...
Nasty je napisal/-a:To ni njegova izjava. To je napisala novinarka.
Kdo in kje je pa dobila take informacije, pa ve (samo?) ona.
Tudi v Astriji nimajo vsega na zalogi in tudi pri njih čakaš.
Tudi po 2-3 tedne. Preverjeno.
LP
Nasty
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost