Statistika obravnava CELOTNO ZNAMKO in ne le tvoj letnik, model, tip motorja in opremo -
sonic je napisal/-a:Statistika obravnava CELOTNO ZNAMKO in ne le tvoj letnik, model, tip motorja in opremo -
No ampak potem pa ta statistika ni več kdovekako uporabna. Namreč ko se odločaš za nakup avta, ponavadi gledaš določen avtomobilski razred, pri nakupu rabljenega določiš tudi relativno ozek interval letnika (npr med 2000 in 2002).
Ne izbiraš med "Renaultom", "Oplom" in "VW", ampak med meganom, astro in golfom (ali pa twingo in lupo). Najbrž se noben ne odloča med twingom in laguno, tudi ne med corso in VW phaetonom...
In (tudi če odmislilmo abotnosti tipa "z VWjem sem ostal na cesti, ker mi je zmanjkalo benza") so tudi razlike med posameznimi vrstami okvar. Če crkne lučka v pepelniku, je to dosti manjši problem kot okvara električnega dviga šip, še veliko bolj zoprna je okvara motorja...
men sam neki ni jasn a oni gledajo kater avto se najmanj kvar in pač preštejejo kolk autou katere znamke so šlepal
al upoštevajo tud to kolk avtomobilou je na cesti
samo_ je napisal/-a:men sam neki ni jasn a oni gledajo kater avto se najmanj kvar in pač preštejejo kolk autou katere znamke so šlepal
al upoštevajo tud to kolk avtomobilou je na cesti
v adac statistiki so zajeti samo tisti avti, ki jih je bilo prodanih najmanj 1000. Štejejo samo mehanske napake, povezane s varnostjo vožnje.
Zakva pa pol štejejo napake kokr so ni bencina. Tuko je blo v Delu napisan.
samo_ je napisal/-a:mikimous:Zakva pa pol štejejo napake kokr so ni bencina. Tuko je blo v Delu napisan.
tega zraven ni pisalo - v katerem delu si to prebral ?
...edino če je zmanjkal bencin zaredi tega ker ni delal tankcagr - to zame JE velika napaka. Pa tudi če crkne kurčeva žarnca - evo jaz sem jih pri japoncu menjal max. 5 v 13 letih, pri švabu pa vsako leto 2. Pa če gre to v kakšno statistiko al pa ne !!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov