swifty je napisal/-a:vesolc je napisal/-a:a pa si kej prijavu nasi vrli policiji??
Kriminalisti so prsl in rekl da je zelo malo moznosti da jih izsledijo,jutr morm it dat prstne odtise,me je pa uprasu ce ga bom sam isku in sm reku da bom,pa je reku nej ga k njim pripeljem pol k ga zbijem neki v tem kontextu
nebivedu je napisal/-a:Kje je pa blo to? mogoč ti lahko pomagam - jst sm svoj radio dobu u pol ure nazaj - tip jih je pa fasu tok, da se zdej vsi nažga parkirišča izogibajo - od takrat naprej ni bilo nobene kraje na službenem parkirišču.
Jurchi je napisal/-a:FAAAAAAAAK Swifty, a to s ti nardil tam , k si mel avto parkiran par mest naprej od mojga??????
Ej swifty dej me rufn, ker mislm da vem kdo bi to lahk bil!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Peesda bom jest enkrat enmu temu dzanklnu zabou fi 90 auspuh u gobec pol bom sel pa turirat masino, da bo iz mojga avta vsaj dobil to kar je isku...FIKS!!!!
Sori za radio!
swifty je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Kje je pa blo to? mogoč ti lahko pomagam - jst sm svoj radio dobu u pol ure nazaj - tip jih je pa fasu tok, da se zdej vsi nažga parkirišča izogibajo - od takrat naprej ni bilo nobene kraje na službenem parkirišču.
To je blo v Dravljah mislim da zgornja Šiška,samo nevem kako mi lahko pomagaš
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost