MIKIMOUS je napisal/-a:Fantje tole mi je pa sumljivo. Pr 20 na uro se peleš pol pa v rikverc šaltaš. Ni možno, razen če je bratranec Švarci na kubik.
Smo testiral enkrat Allrouda pa je bil en glih tok pameten pa mu ni ratal.
XK8 30 miljon kaj a je iz zlata
sasiti je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:Fantje tole mi je pa sumljivo. Pr 20 na uro se peleš pol pa v rikverc šaltaš. Ni možno, razen če je bratranec Švarci na kubik.
Smo testiral enkrat Allrouda pa je bil en glih tok pameten pa mu ni ratal.
XK8 30 miljon kaj a je iz zlata
Jst predvidevam da mu je uspelo dat v rikverc ker je avto crknil - pri avtomatiku je to nemogoče!!
Natančna cena: 28 mio pa še neki drobiža
MIKIMOUS je napisal/-a:ThugBoy je napisal/-a:dvomim da ta model sploh ma avto
Jest tud v tej smeri gruntam, čeprav je tip na forumu kupoval avto maja, bi safrana prašu če ga je vzel.
Če je pa res kar je napisu se pa opravičujem, sam ne verjamem.
sasiti je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:ThugBoy je napisal/-a:dvomim da ta model sploh ma avto
Jest tud v tej smeri gruntam, čeprav je tip na forumu kupoval avto maja, bi safrana prašu če ga je vzel.
Če je pa res kar je napisu se pa opravičujem, sam ne verjamem.
Miki je v redu naredil domačo nalogo - nism ga pa kupil preko safrana
Slide je napisal/-a:PA JEBEMO! Kaj se ku*ac vpikujete, če ma al če nima, če se vam zdi da laže, potem bodte tiho vsaj ENKRAT, v nasprotnem primeru pa odgovorte kar je vprašu![]()
Doktoriral boste iz foušije vsak cajt
Slide je napisal/-a:PA JEBEMO! Kaj se ku*ac vpikujete, če ma al če nima, če se vam zdi da laže, potem bodte tiho vsaj ENKRAT, v nasprotnem primeru pa odgovorte kar je vprašu![]()
Doktoriral boste iz foušije vsak cajt
Čojko je napisal/-a:Morda bi moral sasiti resnično nekoliko drugače vprašati. Pa bom jaz namesto njega.
Fantje, a morda kdo ve kaj bi se zgodilo, če bi na Jaguarju XKR z avtomatskim menjalnikom pri 20 km/h prestaviti iz D v R? Ali morda kdo ve kaj bi se v tem primeru zgodilo? Uničim motor, menjalnik, kaj drugega, ali pa normalno pohodim gas in veselo v reikverc?
Prosim, komentarje tistih ki zadevo poznajo ali se jim vsaj sanja o njej, da napišejo kaj bi se zgodilo.
Že vnaprej vsem hvala za koristne odgovore
sasiti
No fantje, poznavalci, da vidimo kdo je sedaj kaj vreden.
Lp Čojko
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov