Tako kot imajo mladi 2 leti uvajanja - tako stari nimajo kej več za volanom sedet. Kok je pa to "star", se je pa treba dogovort.
Courage™ je napisal/-a:Poklical jih je z dveh razlogov, da se prepriča kako je kaj z malim in z dedekom ter da prosi če lahko babica podpiše priznanje o prevzemu krivde, ker s tem lahko avto takoj pelje na servis, zdaj pa bo mogel čakat dokler zavarovalnica ne dobi policijskega zapisnika.
Ne vem, kolega ma jeklene živce, ko bi vi čuli ko se 10 omik pa dedekov proti tebi postavi pa ko nisi nič kriv... Jaz bi znorel...
MGsax je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Poklical jih je z dveh razlogov, da se prepriča kako je kaj z malim in z dedekom ter da prosi če lahko babica podpiše priznanje o prevzemu krivde, ker s tem lahko avto takoj pelje na servis, zdaj pa bo mogel čakat dokler zavarovalnica ne dobi policijskega zapisnika.
Ne vem, kolega ma jeklene živce, ko bi vi čuli ko se 10 omik pa dedekov proti tebi postavi pa ko nisi nič kriv... Jaz bi znorel...
naj ga k magdalencu pelj epopravljat tam poleg jarca tezno. bo samo dva list apodpisal p abo lahko avto odpeljal. pol pa magdalenc uredi z zavarovalnico!
Ronin je napisal/-a:RegY je napisal/-a:take babice, hčerkice, sploh pa vnukeca pa bi trebalo fajn tepst...
vzet izpit!
ne moreš bit nepripasan v avtu...
Za tega cliota ne vem, ampak nekateri starejsi avti nimajo zadaj varnostnih pasov.
Dejstvo je, da pri starejsih so kmalu daljsi refleksi, marsikej preslisijo,...itd. in kle bi mogla past neka omejitev. Ok, je tud ksna gospa k ma 65 al pa 70 let pa zna vozit zelo dobro....sam takih ne vem ce je 5 %. Starostna omejitev al pa kej podobnga...
Drgac pa...sam da je z vama kul pa to
monster_d je napisal/-a:Mož čokate postave z brki je napisal/-a:En betežen starček ma po mojem mnenju enake reflekse kot živalsko nažgan 20 letnik.
hehe, najboljs odgovor, pa se resnicen.
Courage™ je napisal/-a:No in potem seveda naeknrat naokoli polno ljudi starejših, in kak so vidli da sta se zaletela stara gospa in mlad voznik se je takoj začelo ...
"ja mularija, ne znajo vozit, divjajo pocestah, drogirajo se pa vozijo, zioher je bil pijan, bla bla.."
Courage™ je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Poklical jih je z dveh razlogov, da se prepriča kako je kaj z malim in z dedekom ter da prosi če lahko babica podpiše priznanje o prevzemu krivde, ker s tem lahko avto takoj pelje na servis, zdaj pa bo mogel čakat dokler zavarovalnica ne dobi policijskega zapisnika.
naj ga k magdalencu pelj epopravljat tam poleg jarca tezno. bo samo dva list apodpisal p abo lahko avto odpeljal. pol pa magdalenc uredi z zavarovalnico!
A to je tam ko si me napotil barvat avto ? Ja tam je super, mu bom prenesel informacijo !
Hvala!
PS. pozabo sem dodat da je seveda babica nosla očala s pol centimetra širokimi lečami
andrej777 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:No in potem seveda naeknrat naokoli polno ljudi starejših, in kak so vidli da sta se zaletela stara gospa in mlad voznik se je takoj začelo ...
"ja mularija, ne znajo vozit, divjajo pocestah, drogirajo se pa vozijo, zioher je bil pijan, bla bla.."
Ja poznam. Jz sem tut mel karambol z motorjem. Pa še 0,56 sem napihal. Samo me je isto en izsilu in nisem bil nč kriv.
Vsi so pa govorili da sploh ni čudna sej kako sem pa noru pa še pjan sem bil. In pol kao ker mamo privat in dost keša da smo mi to vse z odvetniki zrihtal in podkupil da je bil un vse kriv. Mslm ej trcjalke majo velik preveč časa.
HPFreak je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:No in potem seveda naeknrat naokoli polno ljudi starejših, in kak so vidli da sta se zaletela stara gospa in mlad voznik se je takoj začelo ...
Ja poznam. Jz sem tut mel karambol z motorjem. Pa še 0,56 sem napihal. Samo me je isto en izsilu in nisem bil nč kriv.
Vsi so pa govorili da sploh ni čudna sej kako sem pa noru pa še pjan sem bil. In pol kao ker mamo privat in dost keša da smo mi to vse z odvetniki zrihtal in podkupil da je bil un vse kriv. Mslm ej trcjalke majo velik preveč časa.
Ti si mensezdi mel več sreče pri krivdah.
A ni tako, da čim napihaš je konc s tabo, pa magar un prletu z nasprotnega posu?
Men je osebno to debilno.
Ce je oznaka 50 oz STOP imaš da se ustaviš. Če ne pa si kriv ne glede če se je kasnej na križišču zaletu koma pijan voznik.- no v tem primeru je voznik k je spregledal stop znak kriv in se verjetno pijanega voznika ustrezno kaznuje po drugem postopku? ALi ne?
Vglavnem, mel sem ze dost pokalic od zadaj pa se je dal use uredit. Razen ko me je enkrat odfu*al na zadnjo klop (totalka) sm pa sam lučke še vidu.. bluzim.
Ajde
lp
MGsax je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Poklical jih je z dveh razlogov, da se prepriča kako je kaj z malim in z dedekom ter da prosi če lahko babica podpiše priznanje o prevzemu krivde, ker s tem lahko avto takoj pelje na servis, zdaj pa bo mogel čakat dokler zavarovalnica ne dobi policijskega zapisnika.
A to je tam ko si me napotil barvat avto ? Ja tam je super, mu bom prenesel informacijo !
Hvala!
PS. pozabo sem dodat da je seveda babica nosla očala s pol centimetra širokimi lečami
ja to je toti ja! samo od cenilca rabiš oni list pa mu neseš on pogleda č eje vse napisal ti pove kdaj pripelješ p akdaj prideš ponj opdpiišeš pelješ brez da bi kaj plačal on pol zrihta!
P.S.: si šel tja barvat?
Courage™ je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Poklical jih je z dveh razlogov, da se prepriča kako je kaj z malim in z dedekom ter da prosi če lahko babica podpiše priznanje o prevzemu krivde, ker s tem lahko avto takoj pelje na servis, zdaj pa bo mogel čakat dokler zavarovalnica ne dobi policijskega zapisnika.
Hvala!
ja to je toti ja! samo od cenilca rabiš oni list pa mu neseš on pogleda č eje vse napisal ti pove kdaj pripelješ p akdaj prideš ponj opdpiišeš pelješ brez da bi kaj plačal on pol zrihta!
P.S.: si šel tja barvat?
Itak, da sem šel tja. Ful je dobro zrihtal, še folijo mi je dal preko da mi kamenčki ne oluščijo barve... Maš pivo v dobrem... Daj povej mi, ker dostikrat po MBju vidim rdeče Leone, keri je tvoj ? Že maš felne ? Temnene šipe ?Oni mi je dober ko ma Titan felne gor .... Aja slike kak mi je pofarbo pa maš v mojem podpisu oziroma v topicu mojem -> STYLING
Neo32 je napisal/-a:pol se nima vec kej sikirat, ce mu koj cel dom ostarelih prpelejo pa zacnejo simfat cez njega jim lohka sam z nasmeskom pomaha
Slide je napisal/-a:Moral bi pa recimo od enga 65 leta naprej vsako leto na zdravniški pregled, ki bi bil seveda čim cenejši recimo...in bi se tam ugotovilo, kdo je sposoben in kdo ne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov