lenivec je napisal/-a:Sonny je napisal/-a:. Sicer je pa bila velika verjetnost ,da se jima nič ne zgodi , če bi voznica malo bolje reagirala, ko so ji spodnesli rit.
seveda pri 100mph z pikapom lahko odragiraš brez problema. to ni need for speed hot pršut veš, avtro se v resnici pri taki brzini drugač obnaša
BaTeMaN je napisal/-a:Kar se mene tiče je to umor.
Obstajajo še drugi načini ustavljanja vozil... vsi so manj kruti kot tale...
X-Hair je napisal/-a:BaTeMaN je napisal/-a:Kar se mene tiče je to umor.
Bi bilo zanimivo dati tebe v avto. Spredaj imas pa ponorjenga psihopata ki ne ve kaj bi storil. Lahko bi se pripeljal vstric z njim ona pa pistolo v roke pa nese tvojo glavo. Fantje tam je stvar cisto drugacna kot pa pri nas. Bos nekaj na hitro zakrilil z rokami policaj ne bo hladnokrvno gledal in bil sproscen, kot v nasih logih, ko pobirajo tablice ce imas sportno rocko na menjalniku. :P
__PAJSAR__ je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:BaTeMaN je napisal/-a:Kar se mene tiče je to umor.
Bi bilo zanimivo dati tebe v avto. Spredaj imas pa ponorjenga psihopata ki ne ve kaj bi storil. Lahko bi se pripeljal vstric z njim ona pa pistolo v roke pa nese tvojo glavo. Fantje tam je stvar cisto drugacna kot pa pri nas. Bos nekaj na hitro zakrilil z rokami policaj ne bo hladnokrvno gledal in bil sproscen, kot v nasih logih, ko pobirajo tablice ce imas sportno rocko na menjalniku. :P
LOL!
...psihopat je s hitrostjo 180 km/h drvel po 4 pasovnici.... in si zato zasluži smrt....![]()
![]()
hmmmm... torej je treba potem pobiti pol SLO driverjev, ki po 2 ali 3 pasovnici vozijo čez 200km/h?
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost