Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če sep 30, 2004 1:35 pm

Jst na hrvaškem še nikol nisem dobil kazni, zato ker bi vozil pod vplivom alkota, al pa zarad česarkoli druzga kot zarad prehitre vožnje, pa še to je bilo, ker sem tam k je bilo delo na cesti in omejitev 40 po nasprotnem pasu prletu 180. Plačal sem pa 50 kun prez računa, pa pivo u lokalu, pa smo mel mir. Sm na hrvaškem že tok nabasan vozu, da sm samo rdeče lučke pred sabo vidu(od kolegovga avta), pa me je policaj ustavu, je padla debata, pa še napil smo ga, pa še žural je z nami, tko da čist odvisno od človeka.
Tko da če naletiš na tečnega policaja bodi čimbolj kulturen v naslednje se mu izogni, če je pa faca, ga pa povabi na pijačo, pa nikol več od njega ne boš dobil kazni - tut oni so sam ljudje, pa nekateri ga še pijejo radi.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl Če sep 30, 2004 2:15 pm

tomaz40 je napisal/-a:KROFL: Čist prou je in to bi mogl tut pr nas fejst bolj nadzirat. Ne da mi pol smrkavci pred blokom gume kurijo ko se morjo ustavt pr semaforju. IN TO OB 2 ZJUTRI!!!!

A zdej je pa kriv fotrov avto, da mulci gume kurijo?! Moč avta ni glavn razlog za divjanje pa špilanje pizdarji...če je človek nor, lahko tud z sfiwtam unotam al pa corso divja, pa ti gume pred blokom kur....mal razmisl u tej strani
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če sep 30, 2004 2:45 pm

Da bi jest zivel na Hrvaškem, pa si lastim 200 konski avto, kaj nej ga prodam??

To je idiotsko
Slika Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Če sep 30, 2004 3:03 pm

krofl je napisal/-a:Men je najhuj tist del, ku te lhka štrafajo za 400 kun, če ti pri speljevanju spodrsujejo kolesa al pa če prehiter pospešuješ....bolano :)

Lp, Matej

Čaki mal. Tuki sta zdej 2 temi. Poglej kaj si napisal zgoraj. Eno je močan avto, drugo pa speljevanje tko da gume kuriš.

Ta del zakona, da avto ne sme imet več kot 75 kw da ga vozi smrkavc je zame neumnost.
To da te ocurijo 400 kun če speljuješ kot da si na rally-u pa spet neumnost. Mogl bi bit 4000 kun.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Če sep 30, 2004 3:19 pm

Ja sam men sezdej ni jasn, a tej zakoni veljajo samo za Hrvate al tut za turiste, predvsem me zanima voznja od 23 do 5 zju3 za mlade voznike??

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Če sep 30, 2004 3:22 pm

In kaj majo oni definirano kot prehitro speljevanje? Da gume cviljo? Ni problema za 4wd. :lol:

To sem že gruntu kako bi naredu omejevalnik hitrosti za po mestu (oziroma za policaje zafrkavat). Pač bi gledu kdaj gre avto čez 55 (60 omejitev) in ugašu pumpo za bencin.
Slika

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Če sep 30, 2004 3:56 pm

mah..dnar pobrat. mislm dobr sj po en stran je prov ampk... če človk nima usega "pošlihtanga" u glav pa če je str nevem kolk. mislm o tem smo že velikrat rekl. resda obstaja večja verjetnost da bo neizkušen mlad voznik povzroču itd. itd. ampk recmo 80 letni atek npr. stisne mal gasa pri svoji 400 konjski zverinci pol se pa zbega in pof...mislm..ah ni vredn. pač zame mal idiotsk zakon u določenih pogledih ampk kai čem..

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če sep 30, 2004 4:46 pm

zdj lahko sam še čakamo, da bo to pr nas začel veljat. pa še neki me zanima, da nam nove temo odpiru. zdj po nove zakonu, če kdo ve, kok bo ura vožnje in kok bo najmanj ur vožne treba met, preden greš na glavno. k bom po novem letu začel delat izpit in me zarad tega usak dan glava boli. :twisted:

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Napisal/-a krofl Če sep 30, 2004 6:10 pm

tomaz40 je napisal/-a:
krofl je napisal/-a:Men je najhuj tist del, ku te lhka štrafajo za 400 kun, če ti pri speljevanju spodrsujejo kolesa al pa če prehiter pospešuješ....bolano :)

Lp, Matej

Čaki mal. Tuki sta zdej 2 temi. Poglej kaj si napisal zgoraj. Eno je močan avto, drugo pa speljevanje tko da gume kuriš.

Ta del zakona, da avto ne sme imet več kot 75 kw da ga vozi smrkavc je zame neumnost.
To da te ocurijo 400 kun če speljuješ kot da si na rally-u pa spet neumnost. Mogl bi bit 4000 kun.

Sorry, jz sm mislu, da se ti na drug post nanašaš :oops:
Jah...smotan jz :) ja, jz tud mislem, da je delno prav, ampak zakaj kazn pri hitrem pospeševanju, pa kako lahk on ocen, kdaj ti prehitro pospešuješ??

Lp, Matej
SlikaSlika

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Če sep 30, 2004 8:02 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Da bi jest zivel na Hrvaškem, pa si lastim 200 konski avto, kaj nej ga prodam??

To je idiotsko

jap!
pa npr. lej to. accent 1.6 16V ima 105 KM. 3 km več in je** ga...

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Če sep 30, 2004 8:14 pm

krofl je napisal/-a:
tomaz40 je napisal/-a:

Lp, Matej

Sorry, jz sm mislu, da se ti na drug post nanašaš :oops:
Jah...smotan jz :) ja, jz tud mislem, da je delno prav, ampak zakaj kazn pri hitrem pospeševanju, pa kako lahk on ocen, kdaj ti prehitro pospešuješ??

Lp, Matej

Glede pomote: Se zgodi.

Glede pospeševanja: Sicer ne bom roke v ogenj dal ampak mislim da to pri nas že tko al tko velja. Oceni tako, da kadar nekdo tko spelje gume cvilijo. Če en to dela podnevi se čist nič ne sekiram (včasih tut jest z veseljem) ampak da pa ponoči to delajo se mi zdi pa bedno. Če hočjo ljudje spat, en mu bo pa gume kuru pred oknom.

Sem pač malo bolj alergičen, ker živim blizu Fužin. Povej mi en dober razlog, da bi moral en mozoljavec po imenu Elvis al pa Elvir mene ponoči budit, zato da bo pokazal da je v njegovi stoenki še zmer 35 konjev????

To je vse kar me moti in čisto nič drugega.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Napisal/-a krofl Če sep 30, 2004 8:34 pm

ja...se strinjam s tabo, ni kej :pivo

Jz sm bolj cilju na to, da bi en ponesreč prehit spelu, pa bi ga štrafal...
Pa pospeševanje, sm mel pa jz v mislih kao medpospečevanje (50-80) pa te stvari...
Je pa res, da bi takem mulcam, ko ponoč gume trgajo 2 okol ksihta nalimu :P

Lp, Matej
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov