0514 pravi:
Fantje!
Kva zdej jest to berem neki hitri in drzni u Kamniku. Kje ste to zbirate, da pridem pa mal podirkam. Pa kaki avti so kej tam, so bolj jajčka ali se najde tut kej bolj konkretnega.
Aja pa če ma kdo željo dirkati naj ma pokliče,da pridem s svojo Hondo 1.6 pa prneste 5 jurčkov da ne bom zastonj avta rabu. Z 1.6 upam dirkat z vsakim pa ga ni ki bi šel mimo mene!! Če pihnem VR6 pa BMW 325 193P... pa razna druga drv.... 070 925 668
Db_RACER pravi:
4SALE kak se ti pa Marko Jager (Petrol Racing) z Ibizo kot voznik?
0514 pravi:
Fantje
stvar je taka, če ne verjamete bomo probal. Pa za informacijo mojo honda je težka po prometni 1280 kg, res so malo preveč napisali je malo manj.Tko da BMW 325 pa ni dosti težji. Pa če segremo zdaj po tem daj mi tisoč kubov pa še 40 konjev pa bomo vidl kje bo honda.Pa še neki se vam zdi primerno primerjat 2500 kubikov pa 1.6 motorček sramota za BMW da ga stresem,tisoč kubov več ''j***a''!
0514 pravi:
Fantje
stvar je taka, če ne verjamete bomo probal. Pa za informacijo mojo honda je težka po prometni 1280 kg, res so malo preveč napisali je malo manj.Tko da BMW 325 pa ni dosti težji. Pa če segremo zdaj po tem daj mi tisoč kubov pa še 40 konjev pa bomo vidl kje bo honda.Pa še neki se vam zdi primerno primerjat 2500 kubikov pa 1.6 motorček sramota za BMW da ga stresem,tisoč kubov več ''j***a''!
0514 pravi:
Fantje
0514 pravi:
Stvar je taka. Da ne govorimo brezveze kdo gre bolj kdo gre slabše, predlagam da se dobimo pa bomo vidli kaj je res pa kaj ne. Pa še enkrat ponavljam kerkoli BMW serijski 318is 320 325 naj pride pa pokaže kaj ma samo srčno upam da ne bo razočaran . M3 seveda odpade ker niti podrazno ni v rangu moje honde. No saj tudi 325, na papirju 1000 kubikov več pa 33 konj več ampak ni konkurenca na papiju!!!
V realnosti sepokaže obratno!
Lep pozdrav
[Sporočilo uredil/a 0514 na dan 11.02.2003 ob 14:38 GMT]
BiMMER pravi:
26.4. bo dB Drag tekma v Logatcu (ob dirkališču) skupaj z Drag dirko na 400m.
0514 pravi:
O.K.
Pridem pogledat ampak jest sem mislu kej prej, da se zmenmo kje pa probamo. Pozno zvečer na kaki dvopasovnici v Lj lahko celovška ali kjerkoli pač v bližini. Je kdo zainteresiran!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov