Benq je napisal/-a:Nevem ce je kdo opazil,ampak danes ste imeli vsi ki imaste kej za povedat zelo dobro priloznost.
Na zalost medijem ni nihce problema predstavil pravilno,oni pa ne berejo foruma.
Tezko bo dobiti ponovno sanso da se bo zadeva lahko pojavila v boljsem stilu.
Zakaj zdej ni nihce prisel?Povedal vsega kar ima neman povedat v "kriznem stabu" ?
darkdog24 je napisal/-a:In sicer takole.
Prosil bi po dva predstavnika vskakega tuning avtomobilističnega kluba in avtomobilističnega kluba v Sloveniji,da se dobimo,prinesemo materijal v zvezi s homologacijo vozil in javno predstavimo problem homologacij v Sloveniji!
Gremo skupaj do novinarja in povemo problem homologiranja predelanih vozil v Slovenijiv in nič drugega.
Ne želim da gre 25 ljudi in potem se eni na ročno obračajo itd.....
NE!
Prosim da se po dva predstavnika vsakega kluba oglasita na moj PM,mi povesta podatke in tel.št. pa da se res dobimo in gremo predstavit pravi problem in ne nekih bučk.
Dejmo zadevi nardit konec in povedat kakšno je dejansko stanje v Sloveniji.
A ste za to?
monster_d je napisal/-a:Bravo darkdog.
Pomoje lahko zacnemo pocasi zbirati predloge glede spremembe zakona.
Predusem pa za nehomologirano zadevo na avtu da se ne poberejo tablice ampak se sam kazen izda.
Skratka ce bi blo milejse nebi skodlo, ker tak usak ve kolk je problemov z homologacijo, kolk je skakanja sem ter tja da dobis potrebne papirje itd...
Use zahteva svoj cas, zal tudi lpp da ti izda kartoncek.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov