h_man je napisal/-a:gre_up je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Jz sem se že zdavnaj odloču da bom avto poleg osnovnega zavarval še proti kraji , poškodbah na parkirišču in poškodbam tretje osebe(uglavn če ti en na avto škodo nardi).
Mam motor pa mi ga je strah kjerkoli pustit. Zakaj bi se za par 10 jurjev vsakič ko nekam avto prkiraš sekiral če bi ga bo kdo ukral al pa razbil.
vandalizem gre iz kaska brez franšize in izgube bonusa
ali pa me naj kdo popraviops:
LP
G
res je
Courage™ je napisal/-a:Imperium je napisal/-a:Jeba je to.Tudi mojemu konjičku je nekdo namenil več kot 4m dolg ris po celotni desni strani
4 m ? Kolko je dugi tvoj avto ?
Imperium je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Imperium je napisal/-a:Jeba je to.Tudi mojemu konjičku je nekdo namenil več kot 4m dolg ris po celotni desni strani
4 m ? Kolko je dugi tvoj avto ?
Avto je dolg 4,4 m. Offtopic: naj mi nekdo pove približno ceno popravila, samo za informacijo. Ris sicer ni zelo globok ampak ga polir pasta ne zakrije.
andrej777 je napisal/-a:h_man je napisal/-a:gre_up je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Jz sem se že zdavnaj odloču da bom avto poleg osnovnega zavarval še proti kraji , poškodbah na parkirišču in poškodbam tretje osebe(uglavn če ti en na avto škodo nardi).
Mam motor pa mi ga je strah kjerkoli pustit. Zakaj bi se za par 10 jurjev vsakič ko nekam avto prkiraš sekiral če bi ga bo kdo ukral al pa razbil.
LP
G
res je
Po slovensko prosim. Lahko prsm mal bol po kmečko razložiš tole.![]()
gre_up je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:h_man je napisal/-a:gre_up je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Jz sem se že zdavnaj odloču da bom avto poleg osnovnega zavarval še proti kraji , poškodbah na parkirišču in poškodbam tretje osebe(uglavn če ti en na avto škodo nardi).
LP
G
res je
Po slovensko prosim. Lahko prsm mal bol po kmečko razložiš tole.![]()
v okviru polnega kasko zavarovanja se popravljajo skode/poskodbe nastale kot posledica vandalizma, kamor stejejo tudi risi narejeni z ostrim predmetom (ali ce bi ti kdo avto z kijem obdelal, zazgal...)
v teh primerih ne placas (doplacas fransizne stopnje - ce imas kasko z odbitni fransizo) in ne izgubljas bonusa, kot ga kadar povzrocis skodo na avtu sam
upam da nisem se bolj zakompliciral :P
LP
G
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov