Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Ne okt 03, 2004 9:53 am

Mojemu kolegu so pred 3 dnevi pošrenfali s ključom celo desno stran avta, da pa je bla pika na i, pa so mu pošremfali še haubo. In to ni neka mala špurica, temveč 2 oz. 3 špure na vsaki strani, tak da se more it pol avta na novo špricat. Žal nevem kaj ma folk od tega, očitno jim manjka par delčkov oz. cela pamet.

Hvala bogu pa ima kasko.
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne okt 03, 2004 11:14 am

h_man je napisal/-a:
gre_up je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:Jz sem se že zdavnaj odloču da bom avto poleg osnovnega zavarval še proti kraji , poškodbah na parkirišču in poškodbam tretje osebe(uglavn če ti en na avto škodo nardi).

Mam motor pa mi ga je strah kjerkoli pustit. Zakaj bi se za par 10 jurjev vsakič ko nekam avto prkiraš sekiral če bi ga bo kdo ukral al pa razbil.

vandalizem gre iz kaska brez franšize in izgube bonusa
ali pa me naj kdo popravi :oops:

LP
G

res je

Po slovensko prosim. Lahko prsm mal bol po kmečko razložiš tole. :D :D
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Ne okt 03, 2004 11:29 am

No moja zadeva ni vezana na idiote k uničujejo naša lepa vozila, ampak....

No grem od začetka. Zopet o frajerjih na cesti pa se mi zdi da bolj paše pod tole temo idioti.

V zadnjih dveh dneh sem doživu da mularija enostavno ne spoštuje več zakona na cesti.

Ko se na križišču prižge rdeča luč kolona ustavi, jest zavijam levo, no in en mulc prleti nasprot prehiti vso kulono izsili mene in leti naprej. Dvakrat v dveh dneh različna mulca. Mater jim j***m (uproste izrazu), ampak če bi bil karmbol bi blo vaše tarnanje prov nedolžno, čeprov vam nič ne privoščim tud jest mam že poštrafan auto od prkirišča. :x

Uporabniški avatar
Imperium
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Imperium Ne okt 03, 2004 12:16 pm

Courage™ je napisal/-a:
Imperium je napisal/-a:Jeba je to. :evil: Tudi mojemu konjičku je nekdo namenil več kot 4m dolg ris po celotni desni strani :(

4 m ? Kolko je dugi tvoj avto ?

Avto je dolg 4,4 m. Offtopic: naj mi nekdo pove približno ceno popravila, samo za informacijo. Ris sicer ni zelo globok ampak ga polir pasta ne zakrije.

zhek
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a zhek Ne okt 03, 2004 12:24 pm

men so že čist obutal in odrajsal (na strehi), pa mam avto šele 7 mesecev, še dobr da ni novejši avto. Ampak me vseeno jezi, ker sem kupu lepo ohranjen avto, zdej je pa že precej obutan. :?
Imeli bomo usodo, ki si jo bomo zaslužili.
(Kako vidim svet, Einstein, Albert, 1879-1955)
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne okt 03, 2004 12:37 pm

jaz vedno parkiram čez dva placa (pa naj me grdo gledajo me sploh ne briga) pa vedno daleč stran od vseh (ne pa kot večina čim bližje vhodu trgovine oz. nakupovalnega centra). kij mam v avtu in se ne sekiram.sploh če bom videl, da mi kaj okoli šari 8)

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Ne okt 03, 2004 12:40 pm

Imperium je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
Imperium je napisal/-a:Jeba je to. :evil: Tudi mojemu konjičku je nekdo namenil več kot 4m dolg ris po celotni desni strani :(

4 m ? Kolko je dugi tvoj avto ?

Avto je dolg 4,4 m. Offtopic: naj mi nekdo pove približno ceno popravila, samo za informacijo. Ris sicer ni zelo globok ampak ga polir pasta ne zakrije.

Ja ne barva se sam tiste praske, ampak skor pol strani od avtomobila. Ker drugače ,se vidi do kod je blo barvano.

Mam ličarja v bajt pa me lohk med tednom pršaš za njegovo tel če si s Krana ali okolice, tako da nam reklamo zanga delu. :wink:

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Ne okt 03, 2004 1:01 pm

ah pr nm pa ni tko sm ena velka, ampak mamo ene 10 malih po celem avtu. dobr da je barva svetla, da se ne vid glih takoj k avto pogledas. sej pravm folk je pokvarjen do kosti. :evil:

Uporabniški avatar
gre_up
Novinec

Kraj: LJ barje

Napisal/-a gre_up Ne okt 03, 2004 3:34 pm

andrej777 je napisal/-a:
h_man je napisal/-a:
gre_up je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:Jz sem se že zdavnaj odloču da bom avto poleg osnovnega zavarval še proti kraji , poškodbah na parkirišču in poškodbam tretje osebe(uglavn če ti en na avto škodo nardi).

Mam motor pa mi ga je strah kjerkoli pustit. Zakaj bi se za par 10 jurjev vsakič ko nekam avto prkiraš sekiral če bi ga bo kdo ukral al pa razbil.

LP
G

res je

v okviru polnega kasko zavarovanja se popravljajo skode/poskodbe nastale kot posledica vandalizma, kamor stejejo tudi risi narejeni z ostrim predmetom (ali ce bi ti kdo avto z kijem obdelal, zazgal...)

v teh primerih ne placas (doplacas fransizne stopnje - ce imas kasko z odbitni fransizo) in ne izgubljas bonusa, kot ga kadar povzrocis skodo na avtu sam

upam da nisem se bolj zakompliciral :P

LP
G
Nasveti so dani v dobri veri, za rezultate ne odgovarjam!
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne okt 03, 2004 5:09 pm

gre_up je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:
h_man je napisal/-a:
gre_up je napisal/-a:

LP

G

res je

v okviru polnega kasko zavarovanja se popravljajo skode/poskodbe nastale kot posledica vandalizma, kamor stejejo tudi risi narejeni z ostrim predmetom (ali ce bi ti kdo avto z kijem obdelal, zazgal...)

v teh primerih ne placas (doplacas fransizne stopnje - ce imas kasko z odbitni fransizo) in ne izgubljas bonusa, kot ga kadar povzrocis skodo na avtu sam

upam da nisem se bolj zakompliciral :P

LP
G

Ja sej sem si tako predstavljal ja. Samo raj še enkrat uprašam kot da živim v zmoti :lol: :lol:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl Ne okt 03, 2004 9:18 pm

Bad.....škoda, da se tazga teško dobi...no so izjeme :twisted:

Pred 3 mesci, sva šla z fotrom zjutri ob 2h na pot (nemčija) in glih ko sva se pribljiževala avtu, je en mulc (20 let star) tablico zadno skrivu...je fotr tko letu za njim, pol ga je pa 2x na gobec, pa direkt na policijo odpeljal. policija je 50 m stran.... sam niso policaji nč nardil, razn pripora za čez noč.... dobr, da fotr ni bil živčn :twisted:

Lp, Matej
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Ne okt 03, 2004 9:21 pm

vam so samo haubo pa vrate poškodovali meni pa mojemu bratu pa so kolo odtegnili tak da nama je avto dol pal keri ste bli v mb na gtt ste lahko vidli da odbijača nista ista

to so idijoti
:D

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR To okt 05, 2004 12:57 pm

tak folk je neverjetn, ki to nalašč dela.sm pa vidu zadnjič na parkplacu pred šparom kako se mamika in atek ( štela sta že 70 pomladi) ful vzvratno zaletita v nek drug avto potem pa meni nič tebi nič odpeljeta, ko da ni nič.sreča,da sm si zapisu tablco
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov