Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To okt 05, 2004 8:55 pm

acid je napisal/-a:Ni slaba ideja, sej ustrečt ni težko
Misliš v stilu Ghost rider to bi pa plavi samo oči zgubli :shock: :P

Ghost rider ownz u

Slika

Komaj čakam da dobim tretji del ghost riderja.

Aja da ne bom off topic.
Sam nekaj opažam, da odkar so bli na TV-ju prispevki o nočnih dirkah, vse več berem in slišim o preganjaju le teh.
Zdej s temi tablcami so pa šli predaleč za moje pojme.

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid To okt 05, 2004 8:59 pm

Jaz tud komaj čakam 3 del across the europe bo naslov se mi zdi :D sta bla pa prvi in drugi del da best ono z motornimi sankami mi je blo najbol smešno kaj je tip delal :lol:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a micek To okt 05, 2004 9:07 pm

avta nikol ne smeš met na sebe pisanega :) nič ti ne morejo :D
Zadnjič spremenil micek, dne To jan 23, 2007 9:22 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
fjuuuunnnnffff pa me ni več

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid To okt 05, 2004 9:23 pm

micek je napisal/-a:moj bratranec pravi: avta nikol ne smeš met na sebe pisanega :) nič ti ne morejo :D

Mah pomoje pa ni glih tak na easy, ti pa lahko reče marsikaj drugega ker avto ni tvoj brezskrbi
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Ruff_RydeRR To okt 05, 2004 10:52 pm

sej en x se bo enmu res snel pol bo šele road rage :twisted:
My soul almost complete ;)

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To okt 05, 2004 11:09 pm

kako natolcevanje ..

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak To okt 05, 2004 11:10 pm

:g:
Zadnjič spremenil Misak, dne To okt 05, 2004 11:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm To okt 05, 2004 11:10 pm

:?
ustavili 247 voznikov. 37 jih je dobilo položnice, osem jih bo moralo k sodniku za prekrške,
14 pa je bilo avtomobilov, ki so jih poslali na tehnični pregled.

Fantje tkole bom reku. Ustavl so 247 folka, od tega je 14 avtomobilov moralo na tehnični. Torej 5,7 %, ajd zaokrožmo 6% ljudi je moral na tahnični. Jst tle ne vidm problema. To pomen, da jih je mel 94% vsaj nekak urejene papirje. Če ne morte prebolet, da pač sam doma v garaži ne smeš spečt spojlerja, pol si probite vsaj druge stvari nekak upisat v tist homologacijski kartonček, pa mislm da če boste mel vse ostalo upisan, sam spojlerja ne, vas ne bo poslal na tehnični. Lah, da vas bo zezal zarad kakih gum, vam za kake neonke napisal položnico al vas zaradi prhitre/nevarne/pod vplivom substanc vožnje poslal sodniku. :roll:

Policaju je največji praznik dobit v avtu agresivnga mulca, avto je znižan, feltne prevelke, gume zlizane, neonke vse okol, nalepk več kot barve vozila, pol pa da fant še nobenga papirja nima. Jst bi vas tud na tehnični poslal. :twisted: Kaj a jezikal mi boš?! Še položnco ti spišem... :twisted: Kaj si mi reku?! Še sodnika za prekrške zaradi žaljenja uradne osebe... :twisted:

Res, mal se mn usajite, pa kake papirje si zrihtite... in ne, ni dost da maš doma spravlen TUV u predalu, tud tisto homologacijo je pač treba plačat. :wink:
Zadnjič spremenil Mare9mm, dne To okt 05, 2004 11:13 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak To okt 05, 2004 11:10 pm

Mah peesda mi gre na zivce k gledam kaj to vse po lublani pocne folk cez dan pa ni nikjer nubenga... Lih dons sm gledu enga tipa v neki zeleni hondi, k je ze na delec pela (badum, badum, badum, badum...) in prpizdi resilc za njo, komi prbremza, tuli tm zadi, zmiga kaj jst vem kaj vse pocne, kar se tip koncno lagano umakne. In pol je su pa se dirkat za njim :roll: Kje so tuki picke polcajske?!!? D ne omenjam vozne po odstavnem pasu v kolonah (btw, kje so kle polcaji d bi informeral folk, nej se cimprej spravi na drugi pas, k je odprt, dokler kolona se tece - se sploh ne bi nikol ustavla), prehitevanje v skarice, vozna skuteristov po zadnem kolseu (seveda brez tablc, celade itd)... Mislm, ce je kolona, je kolona za vse, ce prehitevas u skarice se prej k slej nau dobr koncal, uni motoristi pa... mah... itaq so vsi vec al mn iz rakove jelllše al pa fuđin in unga k take piz.darije po cest zgana res ni skoda. Sam kaj problem k pol celo familijo dobis k ti upije: jaoj, boze mili, moj Ervin, moj ervin, pa on je bio tako vrlo dobar decko, moj sine zasto o boze (alah vrjetn na tem mestu, press)... :roll: :roll:

D ne omenjam, d unga narkica k je men (pa vrjetn se marsikomu drugmu tut) radio pajsnu, pa auto poprasku, naujo nikol dubl, ce pa ze bo pa dubu 2 leti pogojno :x :x pa lekcijo iz drzavljanske vzgoje d to se pa pac ne dela, in d nej bo fant priden in ah oh sploh otrok za vzgled :evil: :evil: :evil:. Grrrrr!!! Ce bom koga ubil pa skril, djte no tale post pokazat :g: :g: :g:
Zadnjič spremenil Misak, dne Sr okt 06, 2004 12:13 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To okt 05, 2004 11:47 pm

me prou zanima, če tud u Nemčiji takole zaj..... folk u glavo???????????

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr okt 06, 2004 7:17 am

Mare9mm je napisal/-a:Fantje tkole bom reku. Ustavl so 247 folka, od tega je 14 avtomobilov moralo na tehnični. Torej 5,7 %, ajd zaokrožmo 6% ljudi je moral na tahnični. Jst tle ne vidm problema. To pomen, da jih je mel 94% vsaj nekak urejene papirje.

Ne, a ti misliiš da so ustavl 247 predelanih avtov? To pomeni da so druge ustavli zaradi drugih vzrokov.

Pri nas vsak najbolj bedn uniformiranc misl da je taglavn šerif in da vse ve. Ne rečem če je kaj v nasprotju z zakonom, samo da ne upoštevajo EU predpisov in folku težijo za lexuske ki imajo E certifikat in so kot take pravilno označene, pa za športni filter??? WTF! A zato jih plačujemo, da delajo bedake iz sebe z nepoznavanjem predpisov? :?

Da predpise in zakon sam po sebi niti ne omenjam. Tema. :roll:

Novinarji: raj vidim da so na štrajku, ker eni so res kr neki. Zadnjih par dni je blo prov kul k ni poročil in ostalih stvari. Polovica novinarjev pomoje nima pojma o temi, katero pokrivajo. Zgodbe prenapihnejo in čisto predrugačijo. Bravo FDV, dobr ste jih naučil. :roll:
Zadnjič spremenil Nixxon, dne Sr okt 06, 2004 8:30 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr okt 06, 2004 8:25 am

fantje ni kj tole je prsl tolk dalc da bi mi moral strajkat :) jst predlagam usi auspuhe dol ze pr kolektroju pa pred parlamenta nazigat gas :) ujst uletim z kamoinom da ga mal zacadim :P :)

Lp PiLLLe :)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr okt 06, 2004 9:00 am

Js predlagam drugo stvar.

Ta zakon bi mogu preucit en odvetnik. Js poznam nekoga, ki je zelo dobr.
Ker je le ta tako luknjast, bi sigurno nasel veliko pomanjklivosti -sploh glede doljemanja tablic in nalepk...

Torej ce bi recimo vsak prispeval jurja al pa dva, bi se to dalo nardit. Ce ste za to.

Javno bi se pac (po nickih) napisalo kdo je kaj prispeval in potem bi se pac racun odvetnika dal na net in bi videli da denar nebi sel rakom zvizgat. Prav tako bi na net objavili vse izsledke odvetnika. Mislm, da to nebi bil problem - tako bi vsaj vsak vedel svoje pravice, ki so tukaj kratene...
Slika

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Napisal/-a Ruff_RydeRR Sr okt 06, 2004 9:41 am

se strinjam Pugi če lahko res urihtaš dobiš prispevek $
My soul almost complete ;)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr okt 06, 2004 9:44 am

to bi jaz tud dal kakega čuka zraven
Slika

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Sr okt 06, 2004 10:18 am

Se podpišem pod Ruff_RydeRRja...

Zivc
Nov uporabnik

Napisal/-a Zivc Sr okt 06, 2004 10:30 am

Mare9mm je napisal/-a::?
ustavili 247 voznikov. 37 jih je dobilo položnice, osem jih bo moralo k sodniku za prekrške,
14 pa je bilo avtomobilov, ki so jih poslali na tehnični pregled.

Fantje tkole bom reku. Ustavl so 247 folka, od tega je 14 avtomobilov moralo na tehnični. Torej 5,7 %, ajd zaokrožmo 6% ljudi je moral na tahnični. Jst tle ne vidm problema. To pomen, da jih je mel 94% vsaj nekak urejene papirje. Če ne morte prebolet, da pač sam doma v garaži ne smeš spečt spojlerja, pol si probite vsaj druge stvari nekak upisat v tist homologacijski kartonček, pa mislm da če boste mel vse ostalo upisan, sam spojlerja ne, vas ne bo poslal na tehnični. Lah, da vas bo zezal zarad kakih gum, vam za kake neonke napisal položnico al vas zaradi prhitre/nevarne/pod vplivom substanc vožnje poslal sodniku. :roll:

Policaju je največji praznik dobit v avtu agresivnga mulca, avto je znižan, feltne prevelke, gume zlizane, neonke vse okol, nalepk več kot barve vozila, pol pa da fant še nobenga papirja nima. Jst bi vas tud na tehnični poslal. :twisted: Kaj a jezikal mi boš?! Še položnco ti spišem... :twisted: Kaj si mi reku?! Še sodnika za prekrške zaradi žaljenja uradne osebe... :twisted:

Res, mal se mn usajite, pa kake papirje si zrihtite... in ne, ni dost da maš doma spravlen TUV u predalu, tud tisto homologacijo je pač treba plačat. :wink:

Mare9mm, se podpišem pod to :wink:

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Sr okt 06, 2004 6:51 pm

sam ljudeki jst nevem kaj vm ni jasn. sam vozm neupedenano alfo,pac ker ni denarja za kake spojlerje pa ksne hude feltne,mam sam mal muske not(kennwood+jbl),zakon je zakon in tuki unforma ni nc kriva,ce mas ti neshomologiran avto k je 1cm od tal z 255 gumami pa 3metrskim spojlerjom.po zakonu pac tak avto nima homologacije in nima je zato ker kot tak ni varn na cesti, in je tehnično hiben.jebiga,sam polcaji vs vecinoma preganjajo zarad smrtnih nesrec med mladimi k jih je prevec, in je predvideno da se s upedenanmi avti hitr voz-kar je res a ne?sej pr leclerku ni se nkol fajn pocl med dragingom-se mi zdi,ampak k bo pa bo ksn su 2m pod zemlo bojo pa policaji naj****....drgac je pa ponanta sam zmanjsat rizicne situacije po nepotrebnm k jih je za usakim vogalom itak prevec.sam tok;osebno nimam nc prot draganju al pa upedenanim avtom,nasprotno tut kdaj sam mal ksn start probam sam je treba coperje razumet.to je moje mnenje mih

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr okt 06, 2004 7:08 pm

acid je napisal/-a:Jaz tud komaj čakam 3 del across the europe bo naslov se mi zdi :D sta bla pa prvi in drugi del da best ono z motornimi sankami mi je blo najbol smešno kaj je tip delal :lol:

Ghost rider goes crazy in europe :wink:

Miholl: Tisto, da je avto, ki je preveč spuščen (pomožnosti s porezanimi fedri) bolj nevaren se strinjam, ampak to da te jebejo zaradi tega, ker ma avto 1 colo večje feltne kot standarne se mi pa ne zdi prav.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov