Mah peesda mi gre na zivce k gledam kaj to vse po lublani pocne folk cez dan pa ni nikjer nubenga... Lih dons sm gledu enga tipa v neki zeleni hondi, k je ze na delec pela (badum, badum, badum, badum...) in prpizdi resilc za njo, komi prbremza, tuli tm zadi, zmiga kaj jst vem kaj vse pocne, kar se tip koncno lagano umakne. In pol je su pa se dirkat za njim

Kje so tuki picke polcajske?!!? D ne omenjam vozne po odstavnem pasu v kolonah (btw, kje so kle polcaji d bi informeral folk, nej se cimprej spravi na drugi pas, k je odprt, dokler kolona se tece - se sploh ne bi nikol ustavla), prehitevanje v skarice, vozna skuteristov po zadnem kolseu (seveda brez tablc, celade itd)... Mislm, ce je kolona, je kolona za vse, ce prehitevas u skarice se prej k slej nau dobr koncal, uni motoristi pa... mah... itaq so vsi vec al mn iz rakove jelllše al pa fuđin in unga k take piz.darije po cest zgana res ni skoda. Sam kaj problem k pol celo familijo dobis k ti upije: jaoj, boze mili, moj Ervin, moj ervin, pa on je bio tako vrlo dobar decko, moj sine zasto o boze (alah vrjetn na tem mestu, press)...
D ne omenjam, d unga narkica k je men (pa vrjetn se marsikomu drugmu tut) radio pajsnu, pa auto poprasku, naujo nikol dubl, ce pa ze bo pa dubu 2 leti pogojno

pa lekcijo iz drzavljanske vzgoje d to se pa pac ne dela, in d nej bo fant priden in ah oh sploh otrok za vzgled

. Grrrrr!!! Ce bom koga ubil pa skril, djte no tale post pokazat