S4sH je napisal/-a:Vceraj dobil kazen za prekrsek, storjen pred pol leta. 91 km/h v naselju (z upostevanjem tolerance 88km/h). Dobil 45K kazni + 2 K. točk
Mike_E_ je napisal/-a:Drugi prekršek je bil pa kao varnostni pas, ker je bil policaj faca - sta se za mano peljala s provido po tržaški na viču, posnela prehitevanje na cikcak, prehitevanje v križišču - sem pr zavijanju levo "preskoču" enega k se ni mogu odlučit a bi speljal al ne, pol pa še mal vožnje nad omejitvijo. Ko mi je vse to naštel je reku "tole bo 10.000 ker niste bil privezan"
Mike_E_ je napisal/-a:tu si jo pa hudičevo dobro odnesel. kako je to možno
polonak je napisal/-a:Ej vi fantje pa mate srečo s temi policaji!! Jz mam izpit mal več kot 2 leti, pa so me ustavl....hm ene15x!! Ok plačala sm enkrat v naselju sm pač peljala 72kmh pa je blo 30 čukov, no pol je 15 če plačaš v roku enga tedna!! Drugač me pa ustavljajo predvsem ponoč ko gremo punce vn...al pa že dam tko ob ene dveh treh zutri-sj nevem komu se takrat sploh še da delat!!! No ja pa pol me sprašujejo kaj je obvezna oprema!!! Kaj sj mam jo v avtu, sam v teh dveh letih pa v bistvu rabm mal premislt!!! Ja no in pol sm jo mogla pokazat, pol mi pa en mlad policist prbije no pa gumo zameni da vidmo če jo znaš.k drugač je kao kazen 20.000sit!!! Jz se začnem tm smejat, pa kje bom jz tm vsa spedenana gumo šla menat ob treh zutri!!! Pol pa začneta policaja neki pridigat pa kao da mi bosta napisala kazen ker se norčujem iz njiju....ma ja no sj je dobr če si punca pa se lahk kšni kazni izognem, ampak halo kaj nj pa nardim ko me policaj začne jeb... v glavo!!!!!Jz se smejim, kaj nj pa druzga, tm me bo en mulo zajebavu...Ja no, sj dj mam pa ene par vez ampak sam v domžalah pa okolici, tko da v lj nč ne pomaga!!!
fajn bodte!!
lp
Pugi je napisal/-a:Neupostevanje znaka... To je zmer 10 jurjev - tud ce gres 250 cez. Tak mamo zakon.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov