Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr okt 13, 2004 8:59 pm

vesolc je napisal/-a:prosm da ne sodite drugih predelanih avtomobilov!! clovek je vlozu trud in denat in cas v avto, valda pa je najlazi kritizirat!! vsak ki ma predelan avto al pa to vsaj ceni bo raje tiho ce mu ni vsec al pa ga bo pohvalu!! dejte se mal zadrzat s temi izjavami: grd je, nakicen je in podobne...avto mu je lastniku vsec in tud men osebno je lep, sploh u zivo...po slikci ga pa tkoaltko ne morte sodit!!

p.s.: pa brez zamer :!:

če maš predelan avto ti ga bo uglavnem veliko ljudi pohvalilo :wink: , moraš pa vedet, da veliko avtomobilov ni okusno poštimanih in da pač se zgodi, da ljudje podajo kritiko kar na glas. kmečki folk ampak tko je. pri vsaki stvari je dobra in slaba stran. vsi mamo seveda radi ravno dobro ..a žal je treba vzet v zakup še slabo :?

kljub temu, da se mi pri tuningu zdi super ravno to, da je svet originalnosti neskončen (sky is the limit) in da se res da vsak avto lepo uštimat...eni enostavno nimajo okusa :? (to ne gre za tega megana). gre samo za repliko kolega poslanec :P . mal hec sem povedo :mrgreen:

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če okt 14, 2004 8:30 am

okus je subjektivna kategorija...

...glede kritiziranja je pa tko...če bi npr. nekdo uletu z neokusno postylanim avtom mu tut ne bom reku v obraz: ej ti, res maš grdo spedenan avto...

...če pa nekdo vpraša za mnenje o svojem avtu, potem mu bom povedal, kakšen se mi zdi, če mi je grd mu bom to vseeno povedal na lepši način...

...point: ne podajaj svojega mnenja, če te nihče ne vpraša zanj :wink: ...
GTI
ITR
E30
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov