Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Pe okt 22, 2004 10:29 am

menjekul je napisal/-a:
shishqo je napisal/-a:Stari, povprečna cena zadnjih šestih,sedmih avtomobilov, ki sem jih vozil,
je bila tam od 13 pa do 28 mio sit, govorim o sportnih avtomobilih, luksuznih limuzinah,terencih.....tako da nekaj malega vem o "taksnih" avtomobilih, avtomobilih,
ki mnogokrat SO vredni svojega denarja, tako, da ti malce težko verjamem,
ko napišeš, da si vozil to in ono, pa da zadeve niso vredne svojega denarja.

noben avto ni vreden svoje cene. od tistega najbolj poceni, da najbolj luksuznih.
sicer se mi zdi fajn met avto, ki ima od 200-250KM in da gre ene 250 sam vseen avto ni vreden denarja za katerega se prodaja. nikoli....noben. pa tudi če se je tvoja rit peljala v ne vem katerem modelu. sigurno je bil fajn in vse ampak "luxus" je samo rolls pa B drugo hitro oz. prehitro zgubi na ceni :wink:

lahko pa pokomentiraš kaj je zate luxus. kaj ti je tisti avto dal tistih nekaj trenutkov, ko si ga peljal oz. si bil peljan? so te bejbe bolj opazile? si bil bolj všeč sodelavkam in sosedam? ajde, da vidim kaj mi lahko da avto za 30milj kar mi en za 3krat ali 5krat manjšo ceno ne more

pol bi bil z Alfo zadovoljen :wink:
gre ene 245 :twisted:
ma pa malo manj kot 200HP :-P
aja pa ni tajp R , je kr navadna limuzina :D

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga Pe okt 22, 2004 10:43 am

regY ne bluzi :?
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Pe okt 22, 2004 10:58 am

Samotar je napisal/-a:Če bi na loteriji 7-mico, 200 milijonov dobil, nebi kupoval novega avta nad 7 milijonov.
Ker je to enostavno neumnost. Še najvrjetneje bi se odločil za do dve leti star avto za do 5 mio.
Noben avto ni vreden 20 mio. Pa veš da maš za ta dnar že ornk hišo, komplet dobr opremljeno ?? Seveda ne v LJ.

Seveda pa je to le moje neskromno mnenje.

Podpišem
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

korencek
Nov uporabnik

Mene ne zanima...

Napisal/-a korencek Pe okt 22, 2004 12:21 pm

ali je avto lep, a je japonski ali pa nemški ali pa italijanski... Važno je, da se dobro pelje. Niti približno pa se večina sodobnih izdelkov ne pelje tako dobro kot izgleda...
Meni je Impreza WRX STi zakon, "micke" pa še nisem preizkusil pa bi jo rad...
Seveda pa je treba avto kupovati glede na svoje potrebe in zmožnosti.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov