Folk pa cist resno vzame...

Franc Horvat je napisal/-a:V kratkem bi rad zamenjal avto.
Zanimata me dve leti stara Fiat Stilo 1.9 JTD in Peugot 307 2.0 HDI.
Ker do sedaj še nisem imel diesla me zanima kateri je boljši, ter tudi kvaliteta avta?![]()
Franc
gajo_g je napisal/-a:Odlocam se ali bi prodal sestrin avto ker svojega mi ni za prodat !!!
Avto ima že blizu 100.000 km in je letnik 01 . Dejstvo je da enostavno dela preveč km, in bi imela čez 2 leti 5 let staro kripo z 200.000 km! a ne sej kdor bere forum ve zakaj se gre !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=184433
no tako eni pravijo sicer sam nisem takega mnenja !!!
saj res pa se avto bo cez dve leti 5 let stara kista ki bo imela 200 000 km ane pa se nekaj vozilo je prodano kupil ga je pa cistokrvni slovenec iz okolice domzal !! lep pozdravkrofl je napisal/-a:gajo_g je napisal/-a:Odlocam se ali bi prodal sestrin avto ker svojega mi ni za prodat !!!
Avto ima že blizu 100.000 km in je letnik 01 . Dejstvo je da enostavno dela preveč km, in bi imela čez 2 leti 5 let staro kripo z 200.000 km! a ne sej kdor bere forum ve zakaj se gre !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ne morš objavit slike tazga čefurskega avtomobila :P
sej veš zakaj se gre
SAFRANE je napisal/-a:gajo_g je napisal/-a:saj res pa se avto bo cez dve leti 5 let stara kista ki bo imela 200 000 km ane pa se nekaj vozilo je prodano kupil ga je pa cistokrvni slovenec iz okolice domzal !! lep pozdravkrofl je napisal/-a:gajo_g je napisal/-a:Odlocam se ali bi prodal sestrin avto ker svojega mi ni za prodat !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ne morš objavit slike tazga čefurskega avtomobila :P
sej veš zakaj se gre
kot sem že reku: otroci ... ne znate nehat no!
ampak mejte veselje,drkejte, prcejte, bluzite, provocirajte , pa se vozte zarad mene v 10 let starih kripah, z milijon km! jest se pa pač ne bom in pika! kupu si bom en res hud nov avto in to je to!vsak po svoje jest pravm!
pa LP vsem
JOHNY
SAFRANE je napisal/-a:gajo_g je napisal/-a:[
dej kupi si ga ze enkrat da bo mir kupi si ga pol si pa zavrti tisti komad *pa ne okol govort* izvajalca zal nevem !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ok zmenjeno! sam zate! sam se bojim, da če bom dal ful nagals muzo pa če bom zraven tebe zapeljal...hm...a veš...2001 letnik,200.000km, vse zrukan...hm... da ti nav avto razpadu...
hehe...ma ne no!nam še jest začel! nam še jest na tak nivo padu no...
noja, v gl. ko dobim nov avto (naročen je že) ti ga pripeljem pred tvoj nos, pa maybe ti bom odprl okn, da boš povohal kako je če diši avto po novem!![]()
ti pa uživej naprej v 200.000km zjahani gajbi in misli da si najhujši!
aja pa folk: ne! to ni zdej nobeno bahanje, samo povedal sem mu pač svoje!
tko da nav spet kšna zamera kva se spet Safrane gre!
pa LP
JOHNY
ma ti mi nisi biu nikoli konkurenca kr jst sem poklicni gasilec in samozaposlen s.p. ki se ukvarja z gostinstvom ter racunalniskumi zadevami uvoz vozil je moj hobi !!! glede tistega tvojega kolega je pa tako a ti dam njegovo st pa kaj ti milish da sm po juhci priplaval lep pozdrav poSAFRANE je napisal/-a:Tinček je napisal/-a:Safiy. V tej temi je s5 prišlo do tvojega značilnega izpada, kjer pluvaš na vse okoli sam pa igraš zžrtev. Najbolj so mi ušeč provokatorji ki pol nakonc rečejo da se sam mal hecajo. Pol se pa čudiš kaj si ti tazga naredu da te noben ne mara pa kaj ti delamo... Bullshit.
sorry samo ne bom pustu da en odpre prov novo temo, samo da me provocira.
In prosm povej na kaj sm zdej pljuval na okoli ? žrtev? jest? pa hallooo?zakaj že? sej folk sam cele nove teme odpira da me j**e, drgač pa nč posebnga![]()
pa še enkrat za vse:
GAJO G SE TUDI UKVARJA Z UVOZOM VOZIL ! ZATO MI JE ČISTI KONKURENT, KI SE BOJI DRUGE KONKURENCE! JE PA ZAENKRAT ŠE ZELO NEPRIZNAN, MAJHEN IN SE ŠE NE ZNA OBRNITI.
DO SEDAJ JE PRIPELJAL SAMO NEKAJ AVTOV IN ŠE TO NA DOKAJ NEPROFESIONALEN NAČIN! ENKRAT GA JE KOLEGA KLICAL IN VPRAŠAL ZA NJEGOV NAČIN UVOZA IN MORM PRIZNATI, DA SE NI NEVEM KAKO IZKAZAL IN SE NI ZNAL ZNAJTI.
O NJEGOVI RE-IZJAVI NA MOJO DA SI BOM KUPU NOV AVTO, GA JE O NJEGOVI NOVI 5ki TREBA JEMATI Z REZERVO (sej mogoče je tut res, samo do sedaj kar se je vse že spomnu, močno dvomm) SAJ NAKLADA S TA VELKIMI GNOJNIMI VILAMI!
LP
JOHNY
SAFRANE je napisal/-a:ok gajo_g sej je vredu no-lej: enostavno se mi ne ljubi več no!
če maš ti tok cajta, fajn, jest ga nimam, tko da ta pametn odneha.
V gl. spet sem prišel do zaključka, da tisti ki me poznajo vejo kdo sem, kaj delam in kaj imam. Če mi pač nekateri ne verjamete, tut prov, upam da maste res velik od tega.
Kar se tiče mojega avta, ga dejansko nameravam kupt, novga (naročen je že).
Če mi ne verjamete pač ne, če pa, pa tut ok.
Slik in nobenih podatkov ne mislim objavljati, ker se fovšarija tukaj na tem forumu piše na veliko pa še jest bom potem spet pri vseh izpadu kot največji bahač!
LP
JOHNY
žrtev? jest? pa hallooo?zakaj že?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov