Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Pe okt 22, 2004 4:50 pm

poršejček je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:
Koda: Izberi vse
na kaksn sexy nacin te je zabou :lol:

a je un fx take rjave barve pa ga ma en mudel, tak srednje visok, temnolas, pa ocala ma?

Ne tale je popolnoma črne barve, pa kromane (opcijske) 20 col feltne ima gor. Gospod ki ga vozi je pa brez očal, srednje star in ima sivo-črne lase zelo na kratko postrižene.

jaz poznam unega ki sem ti ga opisal, trenirava skupaj!

A je tale pol - takšne barve?
Slika
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a poršejček Pe okt 22, 2004 4:54 pm

jp :-P
ga je uvozu iz nemcije cca. 6 mescou nazaj
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Pe okt 22, 2004 4:57 pm

poršejček je napisal/-a:jp :-P
ga je uvozu iz nemcije cca. 6 mescou nazaj

In ker motor si je izbral?
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Napisal/-a poršejček Pe okt 22, 2004 4:59 pm

fx-35 je
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Pe okt 22, 2004 5:05 pm

kašne so pa cene infinitya u tujini? infinity je pr nissanu k lexus pr toyoti ne?

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Napisal/-a poršejček Pe okt 22, 2004 5:10 pm

Miholl je napisal/-a:kašne so pa cene infinitya u tujini? infinity je pr nissanu k lexus pr toyoti ne?

ja recimo da neki tazga!on je dal za 1 let starga z uso upremo 35.000 evropejcev
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Pe okt 22, 2004 5:13 pm

Miholl je napisal/-a:kašne so pa cene infinitya u tujini? infinity je pr nissanu k lexus pr toyoti ne?

En mistejk delaš; piše se INFINITI, če daš Y na koncu je to firma ki dela ozvočenje. Ja nissan ima infiniti, kakor toyota ima lexus, torej obe so premium znamke.
Cene boš najlažje izvedel kar na www.infiniti.com zaenkrat se prodajajo le v ZDA, kanadi in od letos v Koreji, 2008 pridejo tudi v EU. Do takrat je le možnost kupitit ga preko uvoznika, najbolje iz nemčije ki je specializiran za "ameriška" vozila, ker je potrebno avto standarditzirati in homologirati za EU. En od takih uvoznikov je www.uscars24.de - tam imaš tudi infiniti naprodaj - če te zanima njihova cena za EU vozilo. Natančnejši naslov je http://www.uscars24.de/Deutsch/infiniti ... start.html

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 Pe okt 22, 2004 5:18 pm

INFINITI je napisal/-a:
poršejček je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:
Koda: Izberi vse
na kaksn sexy nacin te je zabou :lol:

a je un fx take rjave barve pa ga ma en mudel, tak srednje visok, temnolas, pa ocala ma?

Ne tale je popolnoma črne barve, pa kromane (opcijske) 20 col feltne ima gor. Gospod ki ga vozi je pa brez očal, srednje star in ima sivo-črne lase zelo na kratko postrižene.

jaz poznam unega ki sem ti ga opisal, trenirava skupaj!

A je tale pol - takšne barve?
Slika

zadnc sm tega bliz fri (fakulteta za r i) vidu in ......nism meu besed one of the nicest car ever ej :o :shock:
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe okt 22, 2004 7:06 pm

Miholl je napisal/-a:mah sej M5 ni nč kej dost bl švoh k tale srl,je pa res da je za druge-bl uporabne namene narjena.Z8 je pa zihr konkurenca SLRu,al pa M6-k ga bojo nardil....sej ga bojo ane? :-P

INFINITI ima prav...

drugač ima pa M5 "samo" dobrih 100 konjev manj kot SLR...zanemarljivo ne? :wink:
tudi M6 bo v rangu AMG-ja, seveda...

McLaren F1 je seveda popolni avto...ampak zanj je clarkson rekel, da je sicer T O P avto, a ga ne enostavno ne vznemirja, ne vžge tiste iskrice...za slr pa čisto nekaj drugega...no ja, jaz ne bi sodil o tem :) ...dejstvo je da je bil super drag, ekskluziven in še težje dostopen kot SLR...no ja...kakorkoli že :) ...

...drži, da sta enzo in carrera gt direktna konkurenta, a bolj po ceni kot po namenskosti...zgoraj omenjena sta superšportnika v pravem pomenu besede, medtem ko je slr prej super GT - superšportnik skoraj noče biti...

vem, kaj boste rekli - 626 KM pa ni superšportnik...res da so se maksimalno potrudili, a zakaj so potem v avto stlačili težak 7-stopenjski avtomatik, klimo in še nekaj luksuza...še vedno pa je svinjsko hiter če se ne motim je vladal na top-gearovem tracku, dokler ga ni sklestila carerra gt ...tako da pomoje spada v prav poseben razred - slr razred...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Pe okt 22, 2004 8:29 pm

INFINITI je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:Infiniti, za mclarna je bmw prispeval samo motor če se ne motim. :wink:
Drgač pa: športn avto z samodejnim menjalnikom (slr)... :har :rofl :cry
Direkt za jenkije... :vc

Ne motiš se; avto je nastal po zmagi BMW na F1. Drugače pa MB AMG tudi daje "samo" motor mclarnu. Strokovnjaki v Mcclarnu pa naredijo vse ostalo na autu + plus testiranja in tuning pred prodajo kupcu - tako da ni razlike a ne?
To da ima "auto" menjalnik - sej je ima tudi manual mode varijanto - a ti veš za ročni manjhealnik dovolj majhen in kompakten da bi ga vstavil v takšen avto - Ferrari Enzo tudi ni z ročnim menjalnikom naprodaj a veš? Pustmo zdej Viperja ki ima dejansko Tremec menjalnik narejen za tovornjake, to ni za SLR primeren menjalnik. Pa še neki - rad bi te videl voziti avto z 300+ konji z ročnim menjalnikom - boš cukal in klele ko da si se prvič vsedel v avto (sej sploh ne vem če imaš izpit narejen :wink: ). Ne misli si da si nek jebač ki prekaša ljudi ki vozijo takšne avtomobile - majo oni dosti več znanja in izkušenj za take avte :wink:

Nič bat, ispit je narejen že lep čas. Je pa res, da ni nobenga pemetnega kolesja za vozt. :wink:
A da ma možnost prestavlat tut ročno tale slr? Nism vedu. Vsi so rekl automatic only.
Ne vem no, men bi blo v avtu mal dolgčas, če bi avto sam prestavlu. :wink: Velik raj se sam igram. In to pravjo VSI "dirkači". Razen seveda američanov, ki pač ne znajo prestavljat... :lol:

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Pe okt 22, 2004 8:56 pm

Ja upam da razumeš kaj sem hotel reči; menjalnik je avtomatski, vendar ga lahko tudi sam komandiraš kdaj naj prestavi brzino; lahko z pomikanjem ročke menjalnika, ali pa z gumbi na volanu.
Glede avtomatika ali pravega ročnega menjalnika ti lahko povem tole; sam sem bil skeptičen do avtomatike, vendar ko sem sprobal sodoben avtomatski menjalnik v S 55AMG, sem videl da ni nobene potrebe po ročni varijanti. lahko sem dosti bolj se posvetil vožnji sami, pred ovinkom sem enostavno butnil ročico in avto je brez kakršnegakoli tresljaja hitro in gladko prestavil brzino, hkrati pa je nenehno "vlekel" - majka! Da ne rečem kako lažje je bilo z takšnim avtom lažje manevrirati med parkiranji na klancu- avtomatik drži avto na mestu, lepo namotaš in dotakneš gas da spelje, za razliko od prejšnje serije BMW 7, kjer se jajcaš z ročno ( če je vgrajen ročni 6 stopenjski ZF menjalnik), med tem ko dodajaš gas in spuščeš sklopko - da je problem popolen je ročna narejena tako da jo odpusti naenkrat in se je ne da lepo dozirati. Se pravi da pri speljevanju na klancu, glede na težo avta in moč motorja, zelo lepo jebeš sklopko in se zajebavaš; o takšnem manevriranju na spolzki zasneženi podlagi pa raje sploh ne bom govoril. Everyday life pač ni dirkališče zaradi katerega tile "dirkači" ljubijo ročne varijante, tam gre za desetinke ali pa stotinke - mene to ne gane ko sem v kranjski gori na smučanju z tako močnim avtomobilom. Bom pa rekel tudi, da v majhnih kupejčkih ala moj, definitivno ne paše kak avtomatik, mam pa že raje ročno varijanto - manj moči požre pa še tak avto se pelje brez problema in z užitkom ko sam letiš v ovinek, bremzaš, dodajaš medgas in hkrati prestavljaš - to je spet drugo. Pri močnih in velikih avtomobilih (SLR je zelo velik avto pravzaprav) pa bom vzel avtomatiko anyday :wink:

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe okt 22, 2004 9:18 pm

Sam SLR pa je hudobija ja. Že samo podatek o 780 Nm pri 3250 obratih dovolj zgovorno govori o kakšnem avtu se govori. BTW. do 300km/h rabi slabih 29 sec in pri vsemu temu avtomobil izpolnjuje norme Euro 4 (kot da je to pomembno :p). Vsekakor je njegov predhodnik iz 50-tih let dobil pravega naslednika.
Nekdo je prej vprašal kaj je tisto ko se dvigne. Tisto je splojler, ki se od 95 km/h na uro dvigne za 10stopin in zračna zavora ob enem (dvigne se za 65 stopinj ob močnem zaviranju)

Infiniti, dobra tema, bravo :wink: sam zdej zarad te teme ne bom mogu spat :D
Tista dva tipa sta pa za moje pojme najbolj srečna zemljana. Ni čudno da se jima tako smeji
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov