Snuff je napisal/-a:Sam fak ni mi jasn, folk ma cist razjeba.... avte pa pol jim ga tm ful postimajo, pa dajo 18 al pa 20 col feltne gor, kako nej si pa prvoscjo nove gume 18 al pa 20 col., matr k avto majo pa tak da si se 13 col gum ne morjo prvosct. Pa se neki je k me ful mot, k se mi zdi da avto prpelejo iz odpada pa se pol prjavjo na to pimp my ride, k jz ne vem kako lahko vecina teh avtomobilov naredi tehnicni pregled al kakor kol je lahka avto spravn, edin ce majo v ameriki cudn zakon!
Snuff je napisal/-a:Sam fak ni mi jasn, folk ma cist razjeba.... avte pa pol jim ga tm ful postimajo, pa dajo 18 al pa 20 col feltne gor, kako nej si pa prvoscjo nove gume 18 al pa 20 col., matr k avto majo pa tak da si se 13 col gum ne morjo prvosct. Pa se neki je k me ful mot, k se mi zdi da avto prpelejo iz odpada pa se pol prjavjo na to pimp my ride, k jz ne vem kako lahko vecina teh avtomobilov naredi tehnicni pregled al kakor kol je lahka avto spravn, edin ce majo v ameriki cudn zakon!
vesolc je napisal/-a:a je kdo ze gledou 7 del 2. sezone pimp my ride ?? so hondo postimal da je identicna tisti iz Need for speed underground??
KMX je napisal/-a:Snuff je napisal/-a:Sam fak ni mi jasn, folk ma cist razjeba.... avte pa pol jim ga tm ful postimajo, pa dajo 18 al pa 20 col feltne gor, kako nej si pa prvoscjo nove gume 18 al pa 20 col., matr k avto majo pa tak da si se 13 col gum ne morjo prvosct. Pa se neki je k me ful mot, k se mi zdi da avto prpelejo iz odpada pa se pol prjavjo na to pimp my ride, k jz ne vem kako lahko vecina teh avtomobilov naredi tehnicni pregled al kakor kol je lahka avto spravn, edin ce majo v ameriki cudn zakon!
to sm že jest zarmišlu kaj nardi k mu guma poč al paje za zamenat k špara pol 3 leta za eno gumo :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov