Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Po okt 25, 2004 8:34 pm

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Po okt 25, 2004 8:53 pm

PhoenixX je napisal/-a:u mater..jst se vsak dan mem pelem, nikol pod 160...HVALA za opozorilo!!! RES.

lp

se podpišem pod tole, jst tud neki tacga tm šponam, sej so itak trije pasi tko da se da kr dobr tm prtisnt pol iz tunela pa tud ni takih ovinkov...jst se tudi zahvaljujem za informacijo...ja zdej bo pa kr dost položnic na dom prihajal :cry: ja edin če se zmenmo pa ga odšraufamo :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po okt 25, 2004 8:58 pm

mal zjebe sceno dirkam okol lj... Sicer pa - prav je tako!

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Po okt 25, 2004 9:18 pm

PhoenixX je napisal/-a:u mater..jst se vsak dan mem pelem, nikol pod 160...HVALA za opozorilo!!! RES.

lp

podpis...jst se tud neki tacga tm mim pelem to je čist normalno :cry: ..pa še trije pasovi so...no fantje gdaj gremo šraufat :lol: :lol: ne zdej bo treba res bl počas tm mim radarja pol pa gas naprej pa v ovinek prot dolenski na polno... :D
Slika

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Po okt 25, 2004 9:23 pm

Jah, bodo pa zdj na usaki ovinek, vsaki del avtoceste dajal kamere :D Pomojm bo slo tok dalec, da se bo folk zacel brez tablc peljat :D
There is no time...

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po okt 25, 2004 11:14 pm

A tole bo zdej kr vsak pomerjen pa poslikan, al bo tole delal sam takrat k bojo kšni smrkci zravn?
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

PaNTerSan
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a PaNTerSan To okt 26, 2004 7:32 am

Ronin je napisal/-a:Jah, bodo pa zdj na usaki ovinek, vsaki del avtoceste dajal kamere :D Pomojm bo slo tok dalec, da se bo folk zacel brez tablc peljat :D

Tole je pa dobra fora - sprednjo tablco das dol in ce te policaj ustavi reces, da si jo izgleda izgubil ali pa ti jo je kdo ukradel in da se jim zahvaljujes, da so odkrili napako. Poves jim tudi, da bos sel takoj prijavit izgubo/krajo in zamenjat tablce.

Potem se cudezno pripeljes pred bajto in voila': tablica na tleh :EE

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GapsoN To okt 26, 2004 7:41 am

Tole sem dobil po mailu:

Nekateri veste, nekateri ste celo obcutili na lastni kozi, ce vas je kaksna policijska patrulja v zadnjih dveh tednih pospremila sredi noci na izredni tehnicni pregled.prvi teden (kaksen mesec nazaj) je bilo misljeno da s tem izlocijo iz prometa stare avtomobile ki so v slabem stanju, potem pa se je preneslo to na vse, se posebej take ki so bili spusceni, z litimi platisci, itd,...to se se zmeraj dogaja, tako da ne bit zacudeni ce vas bo g. policaj ob polnoci spraseval da mu pokazete homologacijo, da skupaj preverita serijsko stevilko sasije avtomobila,..itd 2 'novi' stvari. slo police je kupila 400 (ja striri sto)
samostojecih radarjev, ki 'prehitre' voznike slikajo ter jim sliko
posljejo na dom.
Do sedaj so bili se kar iznajdljivi, ker so jih montirali na mesta kot so kante za smeti na izanski cesti, itd,...sam 400 novih je pa vseeno druga stvar.ena izmed glavnih poti kamor jih bodo namestili so predori na slovenskih avtocestah in pa predvsem avtocesta od lj proti primorski. Slikanje se kmalu pricne ker so jim radarje ze dobavili.

Če kaj spremljate dnevni tisk, so nas v enem od casopisov pred nekaj meseci obvestili da je slo policija dobro opremila dve vozili ford focus karavan z ne vem kaksno super duper napravo, ki je zmozna zabeleziti vse krsitelje, pa ce je se nevem kako velika guzva na cesti. No, sedaj so enega izmed njih s priomorske presedlali v ljubljano, ker sem ga sam osebno vceraj srecal na trzinski 'obvoznici'. Gre za bel ford focus karavan, ki je stal na avtobusni postaji pri piceriji di
mattia (se mi zdi da se tako imenuje). Če bo zelo hladno boste lahko kot opozorilo opazili da se kadi iz avspuha ker ima motor prizgan ves cas, a verjetno bo prepozno. Registerska je lj*co-67z
To, da pa imajo dve 'novi' vozili opremljeni s provida sistemom verjetno ze veste. Eno je srebrn volvo z lj registracijo ki se fijaka predvsem po lj obvoznici, drugi pa nova skoda octavia temno modre barve, ki nosi nm registersko oznako.

POCAS PA OB KRAJ
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

bizi10
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a bizi10 To okt 26, 2004 7:53 am

Hum, treba bo začet gverilsko vojno proti stacionarnim radarjem, kaj se je pa problem ponoči počasi mimo peljat, malo naprej ustavit in ga z bejzbolko malo popravit da bo prov kazal. :wink:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To okt 26, 2004 8:02 am

Odsaufaj dol, z macolo .. lalalala kristus ste eni brutalni .. dejte to bolj prefinjeno
En kremencov kamencek v leco - zmagas. Zelo elegantno, zelo efektivno, pa se tezko bi to kdo kej moril, ups pac enmu kamijonarju je izpod kolesa odneslo kamnck in sesulo leco ;)

LP, Klemen

Kwa sm zlobn ;) :rofl :twisted: :twisted:
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To okt 26, 2004 8:25 am

Naslednjič ko bom vidu tak radar, bom ustavu ob robu, pa odšraufu eno svečko, jo zdrobu in VOILA :P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To okt 26, 2004 9:42 am

Ta radar je tko dober postavljen, da mislim, da meri avtomobile na pasu ki gre proti mariboru. Nekako se mi zdi da je obrnjen 45 stopinj na cestišče, če ne še več, tko da resno mislim, da je postavljen da meri tiste na drugem voznem pasu. Je pa v eni čudni škatli zaprt - pomoje zato, da nebi kej vanjga priletelo - pa mislim, da je tudi kamera zraven.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 To okt 26, 2004 10:06 am

400 fiksnih radarjev, cel kup multinov, še več laserskih merilnikov in nekje med 20 in 30 mobilnih radarjev v avtomobilih, ki se vozijo po cestah.

In zakaj bi šel zdej recimo 100 konjski avto čipat??? Da bom v povprečju na leto plačal 250k SIT namesto dosedanjih 150k SIT? Ni šanse.

V Angliji so pa še večji ekstrmisti. Majo kamere vsakih 100 metrov, pa radarjev tut ko listja pa trave. Zdej veste zakaj se u filmih vsi vozjo počas pa po omejitvah.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To okt 26, 2004 10:08 am

nesrec in pa smrtnih zrtev pa ne bo nic manj!!! bols da bi ta dnar dal za izgradnjo kakega dirkalisca, da bi se tm zgonil in ne na cestah!!! to ne bo nc pomagal!!! :( :?

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To okt 26, 2004 10:40 am

vesolc je napisal/-a:nesrec in pa smrtnih zrtev pa ne bo nic manj!!! bols da bi ta dnar dal za izgradnjo kakega dirkalisca, da bi se tm zgonil in ne na cestah!!! to ne bo nc pomagal!!! :( :?

Tocno tako! Ker delajo po principu najmansega napora! Najlazje je postavt radarje in se okol vozt z avtom in jebat voznike. Da pa bi kdo mrdnu ko je kaksn dez ali naliv in se folk okol vozi brez luci, hibnimi pnevmatikami, etc .. to pa ne. Sem pa napisal to ravno sedaj ker sem nazadnje ko je bil velik naliv, nastel v 30min 20 vozil brez luci, relacija jarse - crnuce.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

G-4S

Napisal/-a G-4S To okt 26, 2004 10:57 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Dejan1
Novinec

Napisal/-a Dejan1 To okt 26, 2004 11:17 am

Ja policija je dubila 400 stacionarnih radarjev, vendar še niso postavljeni, boja pa v bližnji prihodnosti. Ta pred tonelom je že enden tistih, ki so jih dubili s pošilko.
LP
Dejan

Uporabniški avatar
ITA_car_fan
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ITA_car_fan To okt 26, 2004 11:23 am

skos ta tunel 180-200 kmh.. zgleda nič več :?
deadly getaways TM
Slika

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Napisal/-a GapsoN To okt 26, 2004 11:43 am

G-4S ma prav... Dons sem skor enga fasu v rit, ko sem bremzal iz 130 na 80 (iz Grosuplja proti Lj, zadnji predor pred Golovcem).

Da o tem, da je v smeri proti Dolenski spet gradbišče in omejitev 60 na obeh pasovih.... In da so me policaji tm prehitel po DESNI niti ne bi...
Sem se pa zanalašč držal omejitve... sploh ker sem bil s službenim avtom.
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

PaNTerSan
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a PaNTerSan To okt 26, 2004 2:34 pm

GapsoN je napisal/-a:G-4S ma prav... Dons sem skor enga fasu v rit, ko sem bremzal iz 130 na 80 (iz Grosuplja proti Lj, zadnji predor pred Golovcem).

Ne govori. Vsi vozijo 80kmh!!! I was fucking shocked :shock: :-:o

Ne mores no: A so vsi dobl ta mejl al kaj? :roll:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov