ŠKODNI SKLAD
Obravnava škodne dogodke in skrbi za plačilo škod, ki jih oškodovancem povzročijo vozniki nezavarovanih in neznanih motornih vozil, priklopnikov, nezavarovanih zračnih plovil in škode, ki jih utrpijo potniki nezavarovanega javnega prevoznega sredstva. Škodni sklad vodi in organizira vodja Škodnega sklada in AO zavarovanja.
Ivan VOH, univ. dipl. prav. - vodja
E-mail: ivan.voh@zav-zdruzenje
Roman ŠTEBE - računovodja
BTW.: Policaj mi je rekel, da moram dat DVA kupona , ampak so mi potem na zavarovalnici povedali, da se vsa škoda krije iz enega kupona
Ker ste vsi bili zavarovani pri isti zavarovalnici. V praksi se tako naredi.
Courage™ je napisal/-a:prav smesno mi je ...
Voznik passata stoji za tabo in mu en prileti v rit in potem passata odbije v avto pred njim in more dat kuponcek ??!?! Na kerem planetu so pa postavlali zakone ce je to res ??
Mislim, to je pa res smesno...
Miholl je napisal/-a:stric Vonz ma prav...
Pugi je napisal/-a:Ne da se mi brat vsega, ampak samo lahko povem dejstv, ki ga vem 100%. Povzrocitelj nesrece da kuponcek - oz. se iz njegove police trga dol, pa tud če je 10 drugih čist izven poškodovanih...
Vem, ko sm mel js pok, ko je en vame prletu zato k ga je en izsilu. Un k je izsilu je spizdu in pol je mogu un tadrug k se je umaknu in vame prletu dat men kuponček. Če bi unga dobil bi un plačov za oba najadva...
Pugi je napisal/-a:Ne da se mi brat vsega, ampak samo lahko povem dejstv, ki ga vem 100%. Povzrocitelj nesrece da kuponcek - oz. se iz njegove police trga dol, pa tud če je 10 drugih čist izven poškodovanih...
Vem, ko sm mel js pok, ko je en vame prletu zato k ga je en izsilu. Un k je izsilu je spizdu in pol je mogu un tadrug k se je umaknu in vame prletu dat men kuponček. Če bi unga dobil bi un plačov za oba najadva...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov