CockroaC je napisal/-a:Slovenija nima dovolj avtocest ..sem ze napisal.Bojda se ne splaca,taka je zadeva kar se darsa tice.Tu mas direkt odgovor od osebe ki je bila zaposlena an darsu
njih ba pa zaposlili kod cuvaje reda to se pravi da bi kontrolirali vinjete nekaj pa v logistiko !!!dobek je napisal/-a:vse lepo in prav z vinjeto, ampak a kdo razmislja tudi o tem koliko ljdu bi pol na cesti ostalo? pa koliko bi stala odstranitev hisk?
pa ne govorit o kompenzacijah delovnih mest, ker bi potem pac moral to nekdo tiskat in prodajat...
Yagi-san je napisal/-a:Ja sej jest tut lohk enga kopirmajstra v Mercatrju vprašam kakšen je dolgoročen načrt Jankoviča.![]()
No dej vprašaj ga in nam zaupaj, dokaži kar si napisal in glej, da bodo podatki resnični. Mala razlika je če je en kopirmajster ali pa dela oziroma vodi pravno službo!!!
Yagi-san
jaz2di je napisal/-a:Ali so vinjete samo mesecne? Meni bi recimo prav prisla dnevna
A obstaja kaj takega? Tedenska mogoce?
Pozimi bom imel eno krajso voznjo (cca. 100km) po Avstriji, pa cez 4 dni se nazaj. Bi sel dosti raje po avtocesti, vendar se mi beda vidi placevat mesecno vozovnico za tistih par kilometrov.
(sicer je varianta, da jo kot pravi "varcni" Slovenec do konca izkoristim, ampak verjetno takrat ne bom imel casa se cel mesec vozit po Avstrijskih avtocestah sem ter tja...)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov