dean007 je napisal/-a:Kje pa dobiš TUV za pedala in ALU ročko za menjalnik?
rPoint77 je napisal/-a:jst mislim da malo pretiravate tuhomologirat alu tepihe, stopalke, bunko menjalnika, nastavek ročne zavore....
![]()
kaj njih boli k.... kaj maš pod nogami.....npr. odrežeš tepih pa maš spodaj prav tako pleh pa zaradi tega se nebi smel vozit?
kar se tiče stopalk, bunke pa ročne zavore bi moral homologirati v primeru da bi zamenjal oz. premestil kompletni sistem
a mislite da če ne boste imeli gumic na stopalkah vas na tehničnem ne bodo spustili,
pa če boš mel bunko menjalnika in ročne iz usnja namesto iz gume tudi ne boš naredu
pa drugič malo premislite preden homologirate ker njih boli K.... kaj boste homologirali samo da jim daste $$$$$
lp,rPoint77
Fullback je napisal/-a:rPoint77 je napisal/-a:jst mislim da malo pretiravate tuhomologirat alu tepihe, stopalke, bunko menjalnika, nastavek ročne zavore....
![]()
kaj njih boli k.... kaj maš pod nogami.....npr. odrežeš tepih pa maš spodaj prav tako pleh pa zaradi tega se nebi smel vozit?
kar se tiče stopalk, bunke pa ročne zavore bi moral homologirati v primeru da bi zamenjal oz. premestil kompletni sistem
a mislite da če ne boste imeli gumic na stopalkah vas na tehničnem ne bodo spustili,
pa če boš mel bunko menjalnika in ročne iz usnja namesto iz gume tudi ne boš naredu
pa drugič malo premislite preden homologirate ker njih boli K.... kaj boste homologirali samo da jim daste $$$$$
lp,rPoint77
mal si brihten, ane? Verjetn še nisi vidu posta, ko sem povedal da je moj kolega med drugim ostal brez tablic tudi zaradi stopalk!!!
LP
tadejd je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:rPoint77 je napisal/-a:jst mislim da malo pretiravate tuhomologirat alu tepihe, stopalke, bunko menjalnika, nastavek ročne zavore....
![]()
lp,rPoint77
mal si brihten, ane? Verjetn še nisi vidu posta, ko sem povedal da je moj kolega med drugim ostal brez tablic tudi zaradi stopalk!!!
LP
To se zgodi samo v ljubljani lahko...
Symon je napisal/-a: ... Alu tepihe homologirat. A pa to une ki imajo samo videz aluminija ali une ki so trdi. Ker one lahko (teoretično) smatrajo kot nevarne ampak kaj jih falus briga saj bo šofer naj**** če mu bo kaj otrgalo nogo. Če si nože namečem na volan pa pod zic in si rit preštiham. Kaj jih briga tepih no. ....
rPoint77 je napisal/-a:jst mislim da malo pretiravate tuhomologirat alu tepihe, stopalke, bunko menjalnika, nastavek ročne zavore....
![]()
lp,rPoint77
solo je napisal/-a:Jest sm dal za homologacijo 19.400 sit.Homologiral sem pa 17" feltne, športni izpuh in fedre. S tem da pride nov homo kartonček 5k
. Se prav 14400 za tri stvari. Sicer pa fiksnega cenika ni. O ceni se tam dogovarjaš
. Govorim za lpp.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov