nebivedu je napisal/-a:Denarja, avta in žensk se ne posoja. Prvo denar pa prepis pol pa lahko dobiš ključe od avta. Tko in nič drgače. Pa če nima tip tukaj službe naj si jo zrihta prej preden kupi avto. To je njegova briga ne moja.
INFINITI je napisal/-a:Mislim da je bosanec pokazal podjetniški duh, ker ga ti nisi znal :P
Vsak dan se v poslovnem svetu dobiva roba, ki se jo poplača ko jo prodaš kot trgovec - to je normalna zadeva in ne nekaj za na policijo, pač je bil tip sposobnejši od tebe - kaj se pizdiš?
plazydor je napisal/-a:Razjezilo me je to, da mi je lagal. Èeš, da bo avto on mel in ga ne bo prodal, ker je lepo ohranjen. Potem, pa ga vidim v èisto drugi luèi. Bolje bi bilo, da bi bil tiho.
plazydor je napisal/-a:Mislim, da je na tem podroèju premalo nadzora.
G-4S je napisal/-a:peters je napisal/-a:on tega ni kriv.
Kako ni kriv, če je pa LAGAL!!!!! Ja pisda no, a to se tuki večini zdi normalno al kaj.peters je napisal/-a: kako dolgo mate avto? Če je odgovor pod 3 mesece ali pa da ga je vzel v račun,...
Torej če reče, da ga ma že dve leti, čeprav ga je kupil pol ure nazaj, ni on nič kriv. Pač mal se je zlagal, ampak to je itak uredu očitno
jaka-z je napisal/-a:me prav zanima kako bi se počutli vi, kateri zagovarjate take glupe fore, če bi vas en tak falus na tak način okol prnesu, ker bi mu vi šli na roko da bi si on uredil normalno življenje v sloveniji
x za kolk boš pol pasata prodalX-Hair je napisal/-a:Za pod lipco mores biti tip kot je rekel pajsar. Recimo ce bi jaz sel tja bi me nategnil teli tipi da ni resKo sem sel prodajat golfa je sel bratec z mano. Itak je bil avto pisan na njega. On je rojen za te prodaje. Kolk je blo pa to smeha. namrec takrat sem bil prvic tam. Ma zakon je blo :P Un laze da pes tak ne tece, bratec pa kontra. Sem moral iti kar stran, ko sem take poslusal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov