Debate, ki niso vezane na ostala področja...

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe nov 05, 2004 1:29 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Pe nov 05, 2004 1:30 pm

nebivedu je napisal/-a:Denarja, avta in žensk se ne posoja. Prvo denar pa prepis pol pa lahko dobiš ključe od avta. Tko in nič drgače. Pa če nima tip tukaj službe naj si jo zrihta prej preden kupi avto. To je njegova briga ne moja.

Se podpišem pod tole.

Če bi vsi razmišljali takole, bi blo dabest.

Sam škoda k je v SLO zmer dost naivnežev, ki nasedejo zgodbicam unih od "tam dol".
Itak zmeraj proba na izi, če pa ne gre, pa uporabi zgodbice, ki jih ma vsak na zalogi cel kup.
Pa kwa k.urac mene briga njegova služba, pa familija, pa baka, ki je invalid, pa seka, k ma slabo plačo pa 100 mulcov pa... vse živo. Jest tud njemu ne razlagam mojih osebnih stvari.
Če je pršu kupit avto, nej da keš, ga prepiše in odpelje. In to je vse, kar mene tam zanima. Ostalo me ne briga. Če se kuj po trepalncah meče tam okrog. Jeba...

Sicer pa, glup je že folk, ki vozi avto pod lipco prodajat. Za tja moraš biti poseben karakter, da une tam mal jebesh v glavo in se maš fino, al pa uni tebe jebejo v glavo. Navadnih poslov tam ni.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe nov 05, 2004 1:41 pm

INFINITI je napisal/-a:Mislim da je bosanec pokazal podjetniški duh, ker ga ti nisi znal :P
Vsak dan se v poslovnem svetu dobiva roba, ki se jo poplača ko jo prodaš kot trgovec - to je normalna zadeva in ne nekaj za na policijo, pač je bil tip sposobnejši od tebe - kaj se pizdiš? :lol:

se čist strinjam...kaj jamraš?...a te je kdo silu, da mu prodaš avto?...a te moti, ker te je bosanc nadmudril?

sej konec koncev že vsak ki prodaja rabljen avto laže, kot pes teče :D ...pa če boš dobil uvaljeno robo se greš lahko samo na tramvaj komando pritožt :) ...s
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Pe nov 05, 2004 1:43 pm

sam sm čistokrvni slovenc pa ni treba nč žalt južnjake .....sej niso vsi isti....so izjeme....so lopovi in lažnivci...ampak je med njimi tut dost čistokrvnih slovencev ki bi te mogoče še bolj okol prnesl....se pa men tut ne zdi prov to kar je naredu un diler....da se neki bocga dela pol pa 100m stran avto dražje naprej prodaja.....pa še vseh opravkov glede prepisa bi se ..al se pa celo je rešu če ga je prodal....sam keš zaslužu.....sej glih zarad takih k jje un je zdej tako stanje pr prepisih....ampak se še kar to dogaja.....eni pač nasedejo...js osebno vem da če bi avto prodal ga ne dam z tablicami pod nobenim pogojem....pa žihr v gatah pred mano stoji....in me prov nč ne brigajo njegove osebne stvari....razen če bi ga kupu dobr znanc al pa kolega)....ti men keš js teb avto brez tabblic in nalepke pol pa nej ga proda za 3x več če je tolk sposoben
SlikaSlika

peters
Stalni uporabnik

Kraj: PTUJ

Napisal/-a peters Pe nov 05, 2004 2:43 pm

V bistvu je tip pač prišel do poceni avta. Kako je do njega prišel, je njegova stvar (če je prišel legalno). Če sta mu vidva dala avto pod ceno in verjela vse kar je rekel, je to vajina stvar in on tega ni kriv.
Dejstvo je, da ti ljudje pač lahko služijo zato, ker pač drugi od njih kupujejo. V življenju sem samo enkrat kupil avto od prodajalca, pa sem jih že v desetinah kupoval. Prvo vprašanje, ki ga postavim, ko kupujem je: kako dolgo mate avto? Če je odgovor pod 3 mesece ali pa da ga je vzel v račun, se lepo zahvalim in ne trošim svojih impulzov in njegovega cajta, pa naj bo avto še tako dober. Gre namreč zato, da je on avto kupil ceneje, kot bi ga zdaj jaz, in s tem vem, da se enak avto da kupiti tudi ceneje - pač bom malo še poiskal.
Če pa se komu ne da iskat, pa pač kupi pri prvem, ki pride mimo in to udobje tudi dodatno plača...

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe nov 05, 2004 2:49 pm

PaNTerSan
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a PaNTerSan Pe nov 05, 2004 5:36 pm

plazydor je napisal/-a:Razjezilo me je to, da mi je lagal. Èeš, da bo avto on mel in ga ne bo prodal, ker je lepo ohranjen. Potem, pa ga vidim v èisto drugi luèi. Bolje bi bilo, da bi bil tiho.

Pa sej si vedel, da bo tako. Kaj pa pricakujes drugega kot pravljice od folka na avtosejmu? Sam sebi si noz zabil v hrbet - verjetno si to delas non-stop.

plazydor je napisal/-a:Mislim, da je na tem podroèju premalo nadzora.

A v podrocju nategovanja :P ;)

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Pe nov 05, 2004 5:44 pm

_BANDIT_ je napisal/-a:
Sicer pa, glup je že folk, ki vozi avto pod lipco prodajat. Za tja moraš biti poseben karakter, da une tam mal jebesh v glavo in se maš fino, al pa uni tebe jebejo v glavo. Navadnih poslov tam ni.

hehe, jst pa CupraR sva se mela fino tm :lol:

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Pe nov 05, 2004 5:58 pm

to so budale, k jim nemoš zaupat. Jest tut nikoli avta od takega nebi kupu ali mu ga prodav. Ker mas skos ene pizdarije

drzava pa prdnla nebo pa ke poslala ene 5krimičev, če je res prodajav blago ki ga še ni kupil. Sm dost razpizden, k sm glih dons dav državi 350k.

Sej niso normalni. Da mam jest šenkrt več za plačat cestnino k drugi, ker mam večjo kubiaturo. Sm reku prasici če bl cesto ubrablam.

Sej poj sm jm gume zakuru, sm prov mogu, čeprov so ble 2 ure stare. pišuka jim fak.

Ta država je v kurcu
Slika Slika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Pe nov 05, 2004 6:05 pm

Naša država slovi po temu. Čim bolj pridno in fer delaš, čim več te bojo ukradl. Če pa čist nč nedelaš, pa vsem lažeš, po možnosti še kradeš, ampak naša ljuba država jim pa plačuje.

če še nism omenu sm danes dobu še kazen ker nism biv privezn 20m od bajte. Ko mi je pa tip izroču kazn se je pa mim prpelov en falus brez luči (bilo je že temno) samo meglenke pržgane, kaps ga je pogledov(lahko bi ga ustavu) ampak ga ni je raje men izroču kazn.

Se sploh ne čudm zakva se folku strga pa 5 komadov ubije

Jest se grem zapit čaw
Slika Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Pe nov 05, 2004 7:21 pm

ja in, a če si bil pa 20m od bajte doma je pa to zdej opravičilo :roll:

fak kok preveč folka joka za kazni ki so dejansko čist "pravilne" (v smilsu da policaj ne dela nič narobe, sej si ni zmislu da si neprivezan) :?

a je tok težko rečt: ja, fak, priznam, jst sm zajebu; in pač odcolaš? Jst sm odcolal, pa se nism nič čez kopse pritoževal :roll:

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Pe nov 05, 2004 7:27 pm

če ti je on reku da je na socialnem al pa da si bo službo isku je to seveda laž
to da mu je pa tvoj frend dau tablce, je pa bedarija, ker bi ti tale lahk oropu banko, tanku ne da bi plaču pa ne vem kaj in bi biu tvoj frend kriu
tablce niso tvoja last, zto jih morš po prodaji auta vrnt

pa ne joki ker je prodaju auto za višjo ceno, ker to delajo tud firme, pa še kdo
s tem ni nič narobe (razn laganja), ker je to pač trgovina -> kupiš in za več prodaš
s čim pa zbiješ nabavno ceno je pa od tebe odvisn

edin kar si pametno naredu, je to da si pobrau tablce in nalepko
podpis

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Pe nov 05, 2004 7:50 pm

Marketing mu gre dobro od rok, kaj češ...preprodaja, bil pa bo največji zaslužek :D
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe nov 05, 2004 8:00 pm

G-4S je napisal/-a:
peters je napisal/-a:on tega ni kriv.

Kako ni kriv, če je pa LAGAL!!!!! Ja pisda no, a to se tuki večini zdi normalno al kaj.

peters je napisal/-a: kako dolgo mate avto? Če je odgovor pod 3 mesece ali pa da ga je vzel v račun,...

Torej če reče, da ga ma že dve leti, čeprav ga je kupil pol ure nazaj, ni on nič kriv. Pač mal se je zlagal, ampak to je itak uredu očitno :roll:

a nisi ti bodoči pravnik?...kako potem lahko klatiš take fore? :)
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z Pe nov 05, 2004 8:17 pm

me prav zanima kako bi se počutli vi, kateri zagovarjate take glupe fore, če bi vas en tak falus na tak način okol prnesu, ker bi mu vi šli na roko da bi si on uredil normalno življenje v sloveniji :idea:

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Pe nov 05, 2004 8:26 pm

jaka-z je napisal/-a:me prav zanima kako bi se počutli vi, kateri zagovarjate take glupe fore, če bi vas en tak falus na tak način okol prnesu, ker bi mu vi šli na roko da bi si on uredil normalno življenje v sloveniji :idea:

tist k si ureja življenje u sloveniji si zih kot prvo ne kup auta
poleg tega je tistih k bi mel radi tablce za 14 dni ker niamjo dnarja za registracijo zloooooooo mal, torej so večinoma natege
kdor nima keša za tablce, nej ne kupuje auta

sploh pa točno to delajo vse autohiše
samo da one odkupujejo po eurotaxu in ne rabjo tablc, kupjo za manj kot je vredn in prodajo za več kot je
sam da ta mudel pač to dela privat in če hoče to narest, rab tablce, ker če ne ne bi noben kupu od njega

tud tle na forumu se najdejo osebki ki namerno znižujejo ceno in potem za male pare kupjo in naprej prodajo, tle pa jamrajo da majo sam tolk dnarja...
podpis

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe nov 05, 2004 10:43 pm

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe nov 05, 2004 11:04 pm

Za pod lipco mores biti tip kot je rekel pajsar. Recimo ce bi jaz sel tja bi me nategnil teli tipi da ni res :mrgreen: Ko sem sel prodajat golfa je sel bratec z mano. Itak je bil avto pisan na njega. On je rojen za te prodaje. Kolk je blo pa to smeha. namrec takrat sem bil prvic tam. Ma zakon je blo :P Un laze da pes tak ne tece, bratec pa kontra. Sem moral iti kar stran, ko sem take poslusal :cry
SlikaSlika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby So nov 06, 2004 2:16 am

X-Hair je napisal/-a:Za pod lipco mores biti tip kot je rekel pajsar. Recimo ce bi jaz sel tja bi me nategnil teli tipi da ni res :mrgreen: Ko sem sel prodajat golfa je sel bratec z mano. Itak je bil avto pisan na njega. On je rojen za te prodaje. Kolk je blo pa to smeha. namrec takrat sem bil prvic tam. Ma zakon je blo :P Un laze da pes tak ne tece, bratec pa kontra. Sem moral iti kar stran, ko sem take poslusal :cry
x za kolk boš pol pasata prodal :D ko ga boš povej, se splača s tabo dile delat, kokr si reku :D joke

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas So nov 06, 2004 8:46 am

bodi samo srečn da niso tablice zginle.
Ce on sluzi na to ke sta mu vija tak cheapy avto prodala je samo dokaz da se človek vrede ve znajt
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov